Фан Клуб: Интер

Лукман ја спука до Аталанта ради дибекон Гасперини. Донеси си го за мали пари нека го одмара Лаутаро.
Мислев реченицата ќе заврше со 'нека се продаде Лаутаро' :icon_mrgr:

Абе не сме у ситуација да продаваме, треба да се јакне тимот и да се инвестира у неколку позиции што се осетливи, а не да се распродава и да се гради од нула. Плус нема да го даваме на една лоша сезона, ќе проработи повторно.

Vrati go Perisic sledno leto i ovozmozi mu da si ima penzija ko sto dolikuva.
Pusti go samo protiv juve i milan, od mrznja ima da gi mocha i gazi, goatska partija denes, a i prvata, 2 gola dade.

Mi se realizirase zelbata da gi odbegneme i milan i juve vo LS, ova dosta znaci za nas zasto u eventualen dvomec so edni od ovie i fizicki i psihicki mnogu ke se istrosevme, vaka na hartija dobivame polesen protivnik za nas, i toa e plus, dali ke pomineme ili ne nebitno, na vakva sezona najmalce sto ni trebase e u LS da igrame kalco derbi.

A i posle vikendov mnogu me reanimiraa ovie 2 dena, ne znam za vas. :oleee:

Image

Автоматски споено мислење:

Кој повеќе би сакале да ви се падне од ПСВ и Феенорд?

хехеехехехехехехеХХЕХЕХЕЕХАХХААХхХАХАХАХАХАХА АЈМОООООООООООООООООООООООООО

Сомер фрактура на палец , 3 недели аут . Ни Инзаги не знае кој ни е втор голман .

Бранеше еднаш бе, има клин шит. Бар нема да ми е криво што го донесоа, нека заработи платата.

Ја ко што гледам боље со Феенорд да вкрстиме :)

Иначе идеме директ на Реал ако ги поминеме ПСВ.

После Феенорд, би биле Баерн (или Баер/Атлетико).

Што знам, змија да те апне или магаре да ти го...

Attachments

• Screenshot_20250220_184729_Instagram.jpg
    Screenshot_20250220_184729_Instagram.jpg
    513,3 KB · Прегледи: 25
Ај прво да ги поминеме Феенорд/ПСВ па после ќе се секираме. Баерн па особено се доста ранливи.

Ја ко што гледам боље со Феенорд да вкрстиме :)

Иначе идеме директ на Реал ако ги поминеме ПСВ.

После Феенорд, би биле Баерн (или Баер/Атлетико).

Што знам, змија да те апне или магаре да ти го...
Шо математика ти е оваа?
Од кај знајш Реал со кој ќе се падни утре ?

Шо математика ти е оваа?
Од кај знајш Реал со кој ќе се падни утре ?

Па не знае, ама Реал ќе иде во горниот дел така да ако се паднеме со ПСВ потоа играме со победникот од Реал-Атл Мад/Леверкузен а ако се паднеме против Фејнорд ќе чекаме на победникот од Баерн М.-Атл Мад/Леверкузен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom