Фан Клуб: Интер

Штета не ја решија за 20 мин , и стварно незнам како не беше тоа пенал кјаер не е ни на 2 метра од топка со рака го повлече Лаутаро.
У вакви ситуации најубаво се глеа реакцијата на нашиот играч при одлуката, свесен беше и Лаутаро дека не е точно нула негодувања имаше кога поништија а и не беше реално. Дури и да те фаулираат бе таму на такво мрдање и кршење кичми идеш до крај и конкурираш за гол на сезона у ЛШ ебате хаха, кој кур паѓа. не смееше тоа да го напраи заслужува тука поголема критика и заушки од тренер ама дека водиме па лабави сме.

Овој "пенал" за финале у ЛШ ако не го искористат, 95% од екипава не дека ќе има слична шанса у кариерата...

Така да, минимум 2 гола разлика предност пред реваншот.

Сè друго е отворен резултат, а ќе игра кловнон Леао (Боже како е само облечен)...

Форца!

Дамфриз врши одлична работа десно дефанзивно и офанзивно. Цела екипа добро играме ама лора малце поголема концентрација при завршница на нападите. Можеме со уште еден гол уште вечер да се пласираме во финале.

:oleee:

Јас сум задоволен, можевме и денес да ги решиме со повеќе гола, што е тука е.
Само да нема опуштање на реваншот и да одиме финале.

Можеше да го стави Лукаку порано или да го извади Лаутаро подоцна, наместо да им даде да играат заедно, го остави Лукаку да им спушта топки на Гаљардини и на Кореа. Првиот зграда не може да погоди, вториот со Интерпол да го бараш на терен...

Ако веќе се бара пенал.

Реално тотално издоминиравме, не им дадоа да дишат. Стварно треба да ни е жал што не беше 0 - 5 на крајот иако пред утакмицава ќе бев задоволен со 0 - 1 победа.

Рецимо и да израмнеа на 2-2 пак ке бев убеден дека Интер ке ги пројде втора текма ради одбраната нивна, какви кратери еј Гаљардини им влезе во 100% шанса.

Џеко одигра топ натпревар, секоја чест, го имаше секаде, но ако сакаме да ги решиме додека бркаат резултат, следната треба да ја почне со Лукаку и Лаутаро. Буши таму, дупка се позади.

Све океј само требаше малце похрабро у второ и да идат на трет гол, да го завршат двомечот.
Мада не треба замерки, играат на секои три дена и океј е и вакво рутинирање. Да не помислат да го искомплицираат реваншот, мамето ќе им го ебам.

А можеа и да тргнат по трет гол и да примат и да биде куршлуз. Така да да не летаме многу у облаци, 0-2 би потпишал секој од вас пред текмава.

Се усра стаорецот за вечер.
Мики и џеко на местото на брозо и лукаку.
Колку и да го нејќам брозо у убава форма е моментално + дебелото почна да се враќа у форма.
Језивко...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да му се заблагодариме на нашиот талисман. Ги погоди стрелците ама во обратен редослед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom