Nonteizam
Полихистор
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 801
Некој да знае во колку саат по наше време се игра Супер купот? (Важно ми е за да знам дали ќе можам да гледам имам некои обврски тој ден...)
У 14.00 по наше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да знае во колку саат по наше време се игра Супер купот? (Важно ми е за да знам дали ќе можам да гледам имам некои обврски тој ден...)
Фала! Времето не ми одговара ама мислам дека ќе тепаат и без мене...У 14.00 по наше...
14 часот би требало да бидиНекој да знае во колку саат по наше време се игра Супер купот? (Важно ми е за да знам дали ќе можам да гледам имам некои обврски тој ден...)
Neke argentinske novine,već su preselili Teveza u Inter.Inter ima plan da se riješi pojedinih igrača,kao naprimjer ponuda iz Galatasaraya za Millita,Munatari i Mariga su već spakovali kofere,samo se čeka realizacija.Vivianov-a povreda nije toliko komplicirana,Castelazzi je bolje i vratio se u grupu,da trenira pred kup u Dablinu.
Само за во ИнтерDefinitely will not play next year at Real Madrid. But if it does not move to Inter, would open for him Port of Boca Juniors.
Ако овие двајца си заминат, а да дојде Гаго ... частам!
Тевез # 32
Само за во Интер, 25 години има... екстра играч, како и одлична замена за Камби.
Добро е да се донесе али неверувам Бранка и Морати се насочени повеке кон Тавез а после Тавез ке тргнат по Касимеро ако ќи доведат овие 2 тогас трансфер периодот ќе се затвори за Интер и ќе чекаме сезоната да започне и д авидиме резултатиАко овие двајца си заминат, а да дојде Гаго ... частам!
Тевез # 32
Само за во Интер, 25 години има... екстра играч, како и одлична замена за Камби.
Добро е да се донесе али неверувам Бранка и Морати се насочени повеке кон Тавез а после Тавез ке тргнат по Касимеро ако ќи доведат овие 2 тогас трансфер периодот ќе се затвори за Интер и ќе чекаме сезоната да започне и д авидиме резултати![]()
Пази што си рекол![]()
Па мислам дека така ќе пробат да го донесат Тавез,прво на позајмица и доколку ги задоволи критериумите а сигурно ќе ги задоволи да го одкупат следната сезона.Имам некој осејќај дека Бранка заедно со Морати спремат некое изненадување дали ќе биде тоа Тавез или Касимеро нзн али за Гаго прв пат слушам дека интер е заинтересиран да се купи знам дека се спекулираше само али дали ке се оствари остануваме да видимеПовеќе му давам предност на Гаго заради тоа што веќе е докажан играч во Европа, 25 години има, сигурно би го зеле помалце пари, ни треба нов ДМ во средниот ред, тука е и Мурињо да помогне при трансферот... исто како што го зедовме Камби кога беше прогласен за "отпадок" во Реал Мадрид, а потоа сите знаеме колку Камби придонесе за Интер откако дојде.
А за Тевез исто сум ЗА, само да биди loan играч со опција на крај да се купи или да биде вратен.
Младиот Бразилец Касимиро, кој е еден од најталентираните млади играчи за врска во Јужна Америка. Интер сака да го затвори овој трансфер пред шампионатот за репрезентации до 20 години, на кој фудбалерот на Сао Паоло може да блесне и неговата цена да се згоелми драстично. Медиумите пишуваат дека ’нероаѕурите’ се блиску до комплетирање на овој трансфер за 14 милиони евра.