Фан Клуб: Интер

Некој да знае во колку саат по наше време се игра Супер купот? (Важно ми е за да знам дали ќе можам да гледам имам некои обврски тој ден...)

У 14.00 по наше...

Некој да знае во колку саат по наше време се игра Супер купот? (Важно ми е за да знам дали ќе можам да гледам имам некои обврски тој ден...)
14 часот би требало да биди :) по кинеско време 20 часот :)

Значи овој претседателот на Удинезе си ја доби посаканата цел и пари за санчез.26,5 Милиони во кеш и + 11,5 милиони бонуси вкупно 37 милиони значи го искара инаетот до крај и успеа во тоа.Браво нека му е со среќа на клупата имајќи да дојде во Интер и да игра постава на сите утакмици
--- надополнето: Jul 25, 2011 11:30 PM ---
Neke argentinske novine,već su preselili Teveza u Inter.Inter ima plan da se riješi pojedinih igrača,kao naprimjer ponuda iz Galatasaraya za Millita,Munatari i Mariga su već spakovali kofere,samo se čeka realizacija.Vivianov-a povreda nije toliko komplicirana,Castelazzi je bolje i vratio se u grupu,da trenira pred kup u Dablinu.

Neke argentinske novine,već su preselili Teveza u Inter.Inter ima plan da se riješi pojedinih igrača,kao naprimjer ponuda iz Galatasaraya za Millita,Munatari i Mariga su već spakovali kofere,samo se čeka realizacija.Vivianov-a povreda nije toliko komplicirana,Castelazzi je bolje i vratio se u grupu,da trenira pred kup u Dablinu.

Ако овие двајца си заминат, а да дојде Гаго ... частам! :D
Тевез # 32 (y)

Definitely will not play next year at Real Madrid. But if it does not move to Inter, would open for him Port of Boca Juniors.
Само за во Интер :), 25 години има... екстра играч, како и одлична замена за Камби.

Тевез # 32 (y)

Само за во Интер :), 25 години има... екстра играч, како и одлична замена за Камби.

Пази што си рекол :D

Тевез # 32 (y)

Добро е да се донесе али неверувам Бранка и Морати се насочени повеке кон Тавез а после Тавез ке тргнат по Касимеро ако ќи доведат овие 2 тогас трансфер периодот ќе се затвори за Интер и ќе чекаме сезоната да започне и д авидиме резултати:)

Добро е да се донесе али неверувам Бранка и Морати се насочени повеке кон Тавез а после Тавез ке тргнат по Касимеро ако ќи доведат овие 2 тогас трансфер периодот ќе се затвори за Интер и ќе чекаме сезоната да започне и д авидиме резултати:)

Повеќе му давам предност на Гаго заради тоа што веќе е докажан играч во Европа, 25 години има, сигурно би го зеле за помалце пари, ни треба нов ДМ во средниот ред, тука е и Мурињо да помогне при трансферот... исто како што го зедовме Камби кога беше прогласен за "отпадок" во Реал Мадрид, а потоа сите знаеме колку Камби придонесе за Интер откако дојде. :)

А за Тевез исто сум ЗА, само да биди loan играч со опција на крај да се купи или да биде вратен.
--- надополнето: Jul 26, 2011 2:16 AM ---
Пази што си рекол :D

Не е проблем...само нека се оствари. :)
Beer for everyone !!! :D

Повеќе му давам предност на Гаго заради тоа што веќе е докажан играч во Европа, 25 години има, сигурно би го зеле помалце пари, ни треба нов ДМ во средниот ред, тука е и Мурињо да помогне при трансферот... исто како што го зедовме Камби кога беше прогласен за "отпадок" во Реал Мадрид, а потоа сите знаеме колку Камби придонесе за Интер откако дојде. :)

А за Тевез исто сум ЗА, само да биди loan играч со опција на крај да се купи или да биде вратен.
Па мислам дека така ќе пробат да го донесат Тавез,прво на позајмица и доколку ги задоволи критериумите а сигурно ќе ги задоволи да го одкупат следната сезона.Имам некој осејќај дека Бранка заедно со Морати спремат некое изненадување дали ќе биде тоа Тавез или Касимеро нзн али за Гаго прв пат слушам дека интер е заинтересиран да се купи знам дека се спекулираше само али дали ке се оствари остануваме да видиме :)

денеска му е роденден на Маикон нека му е срекен роденденот и да порасне голем ;)

Пандев плус доплата за Вучинич
http://www.fc-inter.net/site/?p=34513
--- надополнето: Jul 26, 2011 1:14 PM ---
Kako prenosi Sky Sport, J.Cesar će se pojaviti u Pekingu 6.augusta u Super Kupu protiv Milana.Inter je spreman dovesti R.Palacia,Gasperini i M.Branca se se sutra sastati sa čelnicima Genove za pregovore oko igrača.Ubrazani pregovori se vode i oko Casemira.Real Sosiedad želida dovede Muntaria.Završava se i Englesko-Italijanska sapunica oko Sneijdera.On ostaje u Interu.To je i potvrdio Ferguson koji kaže : " Igrač kojeg smo željeli nije dostupan".
--- надополнето: Jul 26, 2011 1:15 PM ---
Engles​ke novine prenose da ce Tevez biti novi igrac Intera,i to u ovoj sedmici.Takođe,prenose da ce se nasi ljudi ponovo sastati sa ljudima iz Manchestera zbog prodaje Snajdera

Младиот Бразилец Касимиро, кој е еден од најталентираните млади играчи за врска во Јужна Америка. Интер сака да го затвори овој трансфер пред шампионатот за репрезентации до 20 години, на кој фудбалерот на Сао Паоло може да блесне и неговата цена да се згоелми драстично. Медиумите пишуваат дека ’нероаѕурите’ се блиску до комплетирање на овој трансфер за 14 милиони евра.

Младиот Бразилец Касимиро, кој е еден од најталентираните млади играчи за врска во Јужна Америка. Интер сака да го затвори овој трансфер пред шампионатот за репрезентации до 20 години, на кој фудбалерот на Сао Паоло може да блесне и неговата цена да се згоелми драстично. Медиумите пишуваат дека ’нероаѕурите’ се блиску до комплетирање на овој трансфер за 14 милиони евра.
Ајде вамос вамос нека дојде што поскоро :)

Читам нешто ако во случај пропаднат раговорите за Тевез, можно е Интер да го понуди Пандев + Пари за Вучинич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom