Фан Клуб: Интер

Поглуп муабет од тоа дека Кутињо не бил за лигава неам слушнато. До тој заклучок е дојдено од 5 изиграни утакмици за Интер, и тоа на 18 години. Демек не бил физички јак за лигава, а игра во Англија каде што, каде каде треба да си физички поспремен, и се игра фудбал со повеќе физички контакти.

Во мртвава ни лига кај што претежно противникот е поставен статично, и одбранбено, и те како добро ќе ни дојдеше со неговата техника. Абе жими куров сме, на крај ќе излезе поголема грешка и од продавањето на Пирло..

Дај нека дојде тој Јануари да испошиткаат се дека ова не се трпи веке, не дека ке се смени нешо драстично ама пак ке ни се крене тулето кога ке земеме некој поквалитетен играч за да у Април пак пиздиме од шо џабе толку пари рокнати кога или ке дремат на клупа или нема да се уиграат со тимот.

Уште не ми се верува за Барбоса , абе толку го изрекламираа , го правеа новиот роналдо, новиот мандинго, новиот деко и што уште не... за шо? За да има 15 минути игра, што му доџе 2 милиони евра за секоја одиграна минута сезонава.

Не бе не....

Поглуп муабет од тоа дека Кутињо не бил за лигава неам слушнато. До тој заклучок е дојдено од 5 изиграни утакмици за Интер, и тоа на 18 години. Демек не бил физички јак за лигава, а игра во Англија каде што, каде каде треба да си физички поспремен, и се игра фудбал со повеќе физички контакти.

Во мртвава ни лига кај што претежно противникот е поставен статично, и одбранбено, и те како добро ќе ни дојдеше со неговата техника. Абе жими куров сме, на крај ќе излезе поголема грешка и од продавањето на Пирло..
e kako toa bil preglup muabet, a muabetot deka e pogolema greska od pirlo, ne e. :)
Voopsto ne e greska toa sto go dadoa, ako sakaat sea i za 100m evra neka go prodadat, ke prosperirase vo timov ko i Kvarezma sto prosperirase ili Mansini i toa so murinjo, ednostavno nit Inter ima filozofija za vakvi igraci, nit pa on so negoviot stil na igra mozese da se protne kaj nas i u Italija voopsto, mnogu podobra sredina za nego e liverpul, bez golem pritisok igra, titula imaat osvoeno posleden pat koga tito bese ziv, ovde kaj nas u start mediumi ti vlagaat so klizaci, isto i navivaci, ke se izgubese u vreme i prostor, ocekuvanjata se sekogas pregolemi i nikad prostor ne im ostavaat nit na treneri nit na igraci. Jedino da go prodadea za poveke pari i da ostanese uste godina, max dve, nit sega takov kakov sto e bukvalno nisto nemase da smeni u timov, mene licno voopsto ne mi e drasticno naprednat od toa sto bese vo Inter, samo sto vo Liverpul ima status na nezamenliv igrac i ako treba ke go cekaat i 4 utakmici za da blesne a bez pritoa na kur da mu se kacuvaat mediumi, navivaci i slicno.

I ausilio e pred brkanje, apsolutno opravdan poteg bi bilo ova posle ona sto se sluci letoska.

e kako toa bil preglup muabet, a muabetot deka e pogolema greska od pirlo, ne e. :)
Voopsto ne e greska toa sto go dadoa, ako sakaat sea i za 100m evra neka go prodadat, ke prosperirase vo timov ko i Kvarezma sto prosperirase ili Mansini i toa so murinjo, ednostavno nit Inter ima filozofija za vakvi igraci, nit pa on so negoviot stil na igra mozese da se protne kaj nas i u Italija voopsto, mnogu podobra sredina za nego e liverpul, bez golem pritisok igra, titula imaat osvoeno posleden pat koga tito bese ziv, ovde kaj nas u start mediumi ti vlagaat so klizaci, isto i navivaci, ke se izgubese u vreme i prostor, ocekuvanjata se sekogas pregolemi i nikad prostor ne im ostavaat nit na treneri nit na igraci. Jedino da go prodadea za poveke pari i da ostanese uste godina, max dve, nit sega takov kakov sto e bukvalno nisto nemase da smeni u timov, mene licno voopsto ne mi e drasticno naprednat od toa sto bese vo Inter, samo sto vo Liverpul ima status na nezamenliv igrac i ako treba ke go cekaat i 4 utakmici za da blesne a bez pritoa na kur da mu se kacuvaat mediumi, navivaci i slicno.

I ausilio e pred brkanje, apsolutno opravdan poteg bi bilo ova posle ona sto se sluci letoska.

Абе сеа ради тоа што не успеале Мансини и Кварезма, не мора да значи дека ниедно крило нема да успее во тимов. Плус дечкото играше на повеќе позиции напред, не само крило.
Стои и тоа дека интер никогаш не играле напаѓачки фудбал, али па ако ако сакаш да просперираш како голем тим во светов на фудбалов мора и да се стремиш кон тој тип на игра. Впрочем тоа и го изјавуваат од управава наша, дека сакаат напаѓачки фудбал, а од друга страна играчите што поседуваат такви карактеристики ги седнуваат на клупа и продаваат, а копачи од типот на Едер, Паласио и остали незналици си играат константно.
А за стилот на игра баш па ја сум убеден дека добро ќе се приспособеше. Значи во лига кај што имаш добро потковани тактички тимови, се разбиваат само со добри техничари, а Кутињо е баш таков.

За Ковачиќ ми е најкриво, каки курац Кутињо. Све ти ебам Манчини, у Зидан се претвара Матео ама ок нас побитно ни беше... не ни знам што ни беше побитно у тој момент.//
Јас ќе те потсетам - Кондомија ни беше побитен.[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Штета што се разигра педерот(и Касемиро што се повреди) иначе ако поседеше на клупа како Џејмс Родригез сигурен сум дека ќе го вратеа назад .

Ама нам не ни е проблемот во средниот ред моментално..сите всушност знаеме каде е проблемот.

Де Бур истакна дека проблемот на Интер е во тоа што никој не е главен во клубот, и успех очекуваат преку ноќ.

Таму имате кинески и италијански директори. Во теорија сите имаат контрола над се, но во пракса никој не е главен таму. Мислам дека тоа е најголемиот проблем во Интер. Изгледа таквата ситуација им одговара, но треба најпрво да се посложи интерната организација. Кога бев тренер, сакав да воведам нова тактика, нешто понапаѓачка, 4-3-3“.

„Понекогаш беше добро, како против Јувентус, но имаше и падови, и требаше време за работата да легне на своето. На пример, Наполи чекаше осум сезони додека нивните вложувања не станаа видливи во јавноста. Во Интер сакаа да бидеме први уште во првите две недели. Така работите не функционираат“,

Глупакот што ни е на клупа ќе мењал формација.Ќе играл со 2 напаѓачи и најверојатно втор напаѓач ќе бил паласио против џенова [emoji4] .
Не сум некој што верува во теории на заговор ама ќе почнам да верувам дека ањели го купиле интер преку сунинг се со цел да го пратат интер легално у серија б [emoji3] .Парите што ги улагаат во "трансфери" ќе си ги вратат со тоа што имаат стаено милион еура дека интер ќе отпадне од лига,сигурно 1000 квота било летоска[emoji3]
А ќе заборавев - Миранда го пробувал на тренинг како играч за врска[emoji4]

Последно уредено:
Глупакот што ни е на клупа ќе мењал формација.Ќе играл со 2 напаѓачи и најверојатно втор напаѓач ќе бил паласио против џенова [emoji4] .
Не сум некој што верува во теории на заговор ама ќе почнам да верувам дека ањели го купиле интер преку сунинг се со цел да го пратат интер легално у серија б [emoji3] .Парите што ги улагаат во "трансфери" ќе си ги вратат со тоа што имаат стаено милион еура дека интер ќе отпадне од лига,сигурно 1000 квота било летоска[emoji3]
А ќе заборавев - Миранда го пробувал на тренинг како играч за врска[emoji4]

Мене со ова само појасно ми станува дека Асадо кланот буши уште у Интер ...и може кур да ми испушат!

Јас сум за втор напаѓач, само тоа да биде Јове или оној му го забораив името од Бразил.

Смешно е више ова со симеоне...
А и да дојде ќе биде онаа српската - Касно стиже Марко на косово поље :)
Реноме,образ,сВе буквално изгубивме како некогашен фудбалски гигант.Тема за спрдање сме у секој чаршиски муабет коа ке падне на тема фудбал.Од Новиве генерации никој нит ke го засака Интер,нит ке купи дрес,нит курац...
За жал превише штета му се нанесе на Интер откако го зема тохир гнидата,кузнае дали симеоне и 500 милиона еура уопште може да не вратат на големата сцена

Смешно е више ова со симеоне...
А и да дојде ќе биде онаа српската - Касно стиже Марко на косово поље :)
Реноме,образ,сВе буквално изгубивме како некогашен фудбалски гигант.Тема за спрдање сме у секој чаршиски муабет коа ке падне на тема фудбал.Од Новиве генерации никој нит ke го засака Интер,нит ке купи дрес,нит курац...
За жал превише штета му се нанесе на Интер откако го зема тохир гнидата,кузнае дали симеоне и 500 милиона еура уопште може да не вратат на големата сцена
Паничиш. Иди на пиво и тури и кур на сезонава. :ајнапиво: :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom