Фан Клуб: Интер

Не бе не се нормални, овој Икарди не знае кај тера, Медел се најде во почисти шанси од шупакот, па уште во 90 каква топка му наемсти Кондгобија овој ја исчисти...

Де бур... Ах бе... Не читаат ко селски буквар...

Сантон не беше крив за голот.

Медел што мајла бара да игра полушпиц, кој е тој медел воошто да игра????

Атмосферата во екипата ви е никаква, можете да купите и Меси и Роналдо и пак ништо, се е кланови кај вас ми се чини во тимот.

ova bese katastrofa nad katastrofite, sram me fakase dur gi gledav, za kur ne gi bivase, milion pogresni pasovi, banega, kondogbija medel, celo trio u sredina horori, vaka koga gi gelas uste 8 novi igraci be treba da zemes, i tolku minimum da izbrkas.

ccc, ne deka palermo nesto bea bolji od 20ta minuta do kraj ednas pominaa centar i dadoa gol ali nie be ...
isklucok samo posledni 20 minuti od prvo, vtoro uzas, medel napred ide ko lazna 9ka, cekaj be malce, uzasija do uzasija, ova bese kardinalen promasaj na de bur, u paket so kondogbija levo, mizerija e tamu, sto ubavo pocna so nego desno denes tamu medel.

Mnogu sum nervozen sve da im ebam, ko nova godina gi cekam i mario i barbosa, a so vakva mizerna sredina komotno mozat da ispazarat uste nekoj u paket so bek i stoper, sto sekako nema da se desi do kraj na letovo.

Тој е урочен уште од раѓање да му ебам све лепрозно сидашко умрено.
Боље овој Мијанж нека игра и да греши барем дете е а не ко овој умрениов 100 години има ко гуска у магла е изгубен. Дај нека платат на некој клуб да го земе, господ да го земе.

Средината најлоша, Банега задњи везни, Медел полушпиц, Кондогбија натака навака. ПОИМА НЕМАА. Није ти овој Адо Ден Хаг.

Едер нека не кур форсира и нека не кур ми изиграва Роберто Баџо, земал се улетал ко сивоња некоја, сам ќе дава голови.

Мрш да ти ебам све Интер.

Сантон не беше крив за голот.
ne bese on kriv, banega bese, on ja izgubi na mesto od teren kade ne trebase da si go dozvoli toj luksuz.

neznaeme da igrame bez topka, toa ni e najgolemiot problem, uzasno se dvizat fudbalerite, stojat u mesto i neznaat sto da pravat, problem koj datira so godini u inter i koj MORA da se sredi, dzabe i posed i se koga staticni se koga igracot ja nema topkata u noze, sekako deka taka bunkeri ko ovie na palermo nema da se probijat.

После тие пропуштени убави прилики за гол во прво полувреме кога во една минута имаше четири чисти прилики за гол нормално е да дојде казната,тоа е фудбалот,топката е тркалезна ебеш га.

Генерално денеска средниот ред не постоеше и никој не знаеше што игра,на моменти мислев дека го гледам Интер од пред десетина години кога играа безидејно,со нафрлени длабоки топки кон напаѓачите,па ако влезе влезе,ако не кој кур.

Е тоа време беше со Карагунис,со Ди Бјаџо,со Ѓоргатос,со Хакан Шуќур и такви просеци од играчи.
Мораше и требаше поодлучно да влезе Де Бур во второ полувреме,требаше Едер да го извади,а Кандрева да го стави во игра.
Едер е 50% бразилец и обожава да се дрибла сам себе

Сите беа очајни освен Кандрева кога влезе... Сите почнувајќи од Икарди, Перишиќ, Кондгобија, Медел, Банега, Бекојте не постојат и на секој долг пас кон Икарди на Миранда и Муриљо би им удриал по еден бокс...

Немојте да очекувате одеднаш добри резултати, со Марио и Габриел Барбоса ке биде мн подобро али мора да се мења одбранава, катарстрофална е..:cautious:

Немојте да очекувате одеднаш добри резултати, со Марио и Габриел Барбоса ке биде мн подобро али мора да се мења одбранава, катарстрофална е..:cautious:

Јасно дека ќе биде подобра играта каде-каде со нив двајца,ќе има можност за рокади,ама сепак одбраната е тоа што треба да не плаши,посебно бекојте.
Сега го разбирам Вајсмилер кога дробеше колку биле битни бекојте.Богами битни се,ако немаме бекој што се физички спремни и фудбалски интелигентни да роварат 90 минути напред назад ништо не се прави.

Треба да проба да го игра Медел задњи везни,да смее да излегува до пола терен и ни милиметар повеќе,не е корисен кога се напаѓа,а дека лесно ни прават контра напади противниците вака ќе им биде од помош на одбранбените играчи кога бранат простор.

Кондогбија не е толку технички поткован да контролира напад-одбрана и да изнесува топка од своја половина,денеска беше многу лош со оглед на тоа дека неколку пати губеше беспотребно топка.

Банега такоџе,не знам кој кур правеше до одбраната,па не си Пирло јеботе лебац[DOUBLEPOST=1472408776][/DOUBLEPOST]

Јасно дека ќе биде подобра играта каде-каде со нив двајца,ќе има можност за рокади,ама сепак одбраната е тоа што треба да не плаши,посебно бекојте.
Сега го разбирам Вајсмилер кога дробеше колку биле битни бекојте.Богами битни се,ако немаме бекој што се физички спремни и фудбалски интелигентни да роварат 90 минути напред назад ништо не се прави.

Треба да проба да го игра Медел задњи везни,да смее да излегува до пола терен и ни милиметар повеќе,не е корисен кога се напаѓа,а дека лесно ни прават контра напади противниците вака ќе им биде од помош на одбранбените играчи кога бранат простор.

Кондогбија не е толку технички поткован да контролира напад-одбрана и да изнесува топка од своја половина,денеска беше многу лош со оглед на тоа дека неколку пати губеше беспотребно топка.

Банега такоџе,не знам кој кур правеше до одбраната,па не си Пирло јеботе лебац

Ние и светот да го купиме пак за кур нема да не бива. :yid::yid:
Инаку ќе плачеме по се изгледа за дуото Лјаиќ и Јоветиќ.

Ние и светот да го купиме пак за кур нема да не бива. :yid::yid:
Инаку ќе плачеме по се изгледа за дуото Лјаиќ и Јоветиќ.
Плачи никој не ти брани.

Инаку сеа паузава ќе биде добродојдена, нека ги уигра малце и нека ги спреми кондиционо од трето коло ГАЗИМЕ СЕ ПРЕД СЕБЕ!

Тури му пепел ако планира и во иднина да го игра Банега задњи везни, све му ускратува на таа позиција. Не е Пирло тип на играч Евер, он е класичен везен играч, плејмејкер кој има потреба од грб, играч кој ризикува со клучни пасови према напред. На оваа позиција што играше денес му се лимитираат тие додавања пошто пред се мора да мисли на дефанзива и да игра алиби игра без ризик, дај му ја на Џофри и на Медел.

Кондогбија треба да игра тоа, огромен коњ у средина што ќе одзима топки и ќе ги проследува до Банега и Марио. Медел на клупа.

Бекови неаме и тоа е тоа, ќе се нервираме цела сезона со Дамброзио менталниот, ало бре по 100 години имаат со Сантон и пак прават некои глупи фаули, ретардирани обиди за пас, центаршут, мизерија. Боље овој Мијанж нека игра лево, Нагатомо десно и што биде нека биде.

Го пофали и го испоурочи хендикепираниот.
Е имам таква моќ нажалост, како ќе пофалам некој и после ќе умре да му ибам скапаницата :D[DOUBLEPOST=1472409488][/DOUBLEPOST]
Го пофали и го испоурочи хендикепираниот.
Е имам таква моќ нажалост, како ќе пофалам некој и после ќе умре да му ибам скапаницата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom