Ако земеме статистика во раце, тебе па Џонтра те имам исав пати од земја триено, не верувам дека сакаш пак.

И престани со тоа репризите од "Ангели" и "Млади Бунтовници", понашај се зрело и почни да дискутираш со почит и кога се соочуваш со нешто со кое не се согласуваш.
И не верувам низ дискусии ПРВ да сум се испонашал цинично на форумов. Но и ошто кога ќе наидам на погрешно мислење од неупатен човек на тема која што добро ја познавам (пример велам).
Ок ајде, Џонтра го знам, знам дека на секоја тема сака да биди интересен и не му замерувам многу, му имам кажано.

Сега ќе речи ИДОЛ ми е и го следам на секоја тема (прати го

).
Не стварно, сум бил во дискусија со поголем број на луѓе не велам не, но како за пример земете го разговорот со Стефан.. на крај дечкото убаво си се испонаша и си напиша тоа што мисли, а јас 100 пати пред и потоа вратив дека го РАЗБИРАМ што сака да си кажи. А тоа дека не можеме преку ноќ, дека сме ограничени во секое поле, дека доправа ќе се поправаат работите, значи се' ОК! Но да барате (а како што гледам барате) да нема револт помеѓу фановите за ситуацијата во клубот последниве 6-7 години нема смисла.
Никој, ни барем 1% не ме разбра и не рече "а бе брат знам дека како фан си изреволтиран и сакаш повеќе но верувај сега засега не можи".
Имаше некој ваков вака да влези во дискусија?
Не.
А оти?
Оти сте дечиња и имате потреба од тоа да бидите интересни и не знаете да разговарате на повисоко ниво, дури и кога ги имате фактите во раце. Жално.