Фан Клуб: Интер

За замарање зборуваш..? o_O:ROFLMAO:
Немој дете тврд орев сум, не ме кршиш психички лесно, ако се провоцираме вака до сабајле можам да терам..
Just sayin' :love:
А ме викаш мене тинејџер... :facepalm:(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)

Јас па од друга страна не се замарам многу, си праам муабет и глеам да ми помини времето. Кога/ако ми здосадиш на игнор ќе те стаам и пецкај колку ти сака душата. :D

А тебе Даре не тебам 2%! (y)
Очигледно се навреди за ова "тинејџер", што и други ти го велат кога глупаво се расправаш во милион теми и беспотребно ги замараш. Добро познат лик си.
А ме викаш мене тинејџер... :facepalm:(n)(n)(n)(n)(n)(n)(n)

Јас па од друга страна не се замарам многу, си праам муабет и глеам да ми помини времето. Кога/ако ми здосадиш на игнор ќе те стаам и пецкај колку ти сака душата. :D

То де! :love:

...
Се додека на ваков начин се разговара (со цинизам и провокации), јас на таков начин и ќе враќам. Немам проблем со тоа. :toe:

Очигледно се навреди за ова "тинејџер", што и други ти го велат кога глупаво се расправаш во милион теми и беспотребно ги замараш. Добро познат лик си.

...
Се додека на ваков начин се разговара (со цинизам и провокации), јас на таков начин и ќе враќам. Немам проблем со тоа. :toe:
За да се навредам треба да ме навреди човек што има вредност и тежина во тоа што го пишува. А со оглед на тоа што петнаесет души ти кажаа дека се однесуваш како детенце... Стварно мнооогу ме навреди. :icon_mrgr:

Туку ај кажи што сакаш да слушниш да ти се накачи егото па да ми се симнеш од к*ров. Можи така? :D

Dobro be, ovoj red devil kako ne e baniran do sega ne mi e jasno. Svegde go ima i svegde dosadza :)
Ili ima specijalen tretman posto e 21 saat u denot onlajn na forumov.
Red devil koj smo kaj tebe kako e do sea transfer periodot u azerbejdzan ?
U fan klubovite na Karabak i Neftci si pisal nesto sigurno :icon_lol:

Марли не умарај. :D

Не е крив девилот, нашиов е малце измрдан од колосек низ дискусииве, му објаснуваш ко на човек тој ти вика ај мрш од тука и не замарај. :pos:
Очигледно не си наш му вика хахахаххаа не бе наш е само камуфлиран е, место плава кобра тој црвен ѓавол е потпишан. :D

U fan klubovite na Karabak i Neftci si pisal nesto sigurno :icon_lol:
Ова е Деви бе. :icon_lol:

Ако земеме статистика во раце, тебе па Џонтра те имам исав пати од земја триено, не верувам дека сакаш пак. ;)
И престани со тоа репризите од "Ангели" и "Млади Бунтовници", понашај се зрело и почни да дискутираш со почит и кога се соочуваш со нешто со кое не се согласуваш.

И не верувам низ дискусии ПРВ да сум се испонашал цинично на форумов. Но и ошто кога ќе наидам на погрешно мислење од неупатен човек на тема која што добро ја познавам (пример велам).
Ок ајде, Џонтра го знам, знам дека на секоја тема сака да биди интересен и не му замерувам многу, му имам кажано. :love: Сега ќе речи ИДОЛ ми е и го следам на секоја тема (прати го :vozbud:).

Не стварно, сум бил во дискусија со поголем број на луѓе не велам не, но како за пример земете го разговорот со Стефан.. на крај дечкото убаво си се испонаша и си напиша тоа што мисли, а јас 100 пати пред и потоа вратив дека го РАЗБИРАМ што сака да си кажи. А тоа дека не можеме преку ноќ, дека сме ограничени во секое поле, дека доправа ќе се поправаат работите, значи се' ОК! Но да барате (а како што гледам барате) да нема револт помеѓу фановите за ситуацијата во клубот последниве 6-7 години нема смисла.

Никој, ни барем 1% не ме разбра и не рече "а бе брат знам дека како фан си изреволтиран и сакаш повеќе но верувај сега засега не можи".
Имаше некој ваков вака да влези во дискусија?
Не.
А оти?
Оти сте дечиња и имате потреба од тоа да бидите интересни и не знаете да разговарате на повисоко ниво, дури и кога ги имате фактите во раце. Жално. :)

Никој, ни барем 1% не ме разбра и не рече "а бе брат знам дека како фан си изреволтиран и сакаш повеќе но верувај сега засега не можи".
Имаше некој ваков вака да влези во дискусија?
Не.
А оти?
Оти сте дечиња и имате потреба од тоа да бидите интересни и не знаете да разговарате на повисоко ниво, дури и кога ги имате фактите во раце. Жално. :)

Полека малце,јас верувај сум дупло повеќе исфрустриран и нервозен од тебе дека Интер е на вакво ниво каде ебани екипи како Наполи и Рома не газат со години и завршуваат пред нас веќе редовно без да му се заканиме за 2-ро или 3-то место..ама реално Syn преубаво и со факти ти објасна дека според ФФП правилото и претходно стекнатите долгови низ годините од претходната управа ,Тохир не беше во состојба да вложва и да троши пари на поквалитетни фудбалери бидејќи самиот клуб работи во минус..тоа мораше да се поправи и е голем проблем во клубот бидејќи должи огромна сума на пари.

Ти на тоа одговори дека како фанови нас не треба да не интересира парите бидејќи не ги даваме ние и треба да не интересираат успесите на клубот..ама реално едното без другото не оди и безразлика што ние не даваме пари од џеб(фала богу) сепак клубот не е во состојба да обезбеди квалитетни засилувања без да продаде некој од постоечкиот кадар или да купи некој Јужноамериканец за кило семки па да се надеваме дека ќе се погоди и ќе озбезбедиме пласман во ЛШ(поголем прилив на пари нормално).

Не знам како на поинаков начин да ти се објасни дека тоа што го пишуваш нема логика и дека ти со Гуарин без никакви факти и аргументи го напаѓате Тохир[DOUBLEPOST=1465324257][/DOUBLEPOST]
Море 100 пати имам кажано и пак ќе кажам, правила, ффп, курци палци мене како фан не ме интересираат, сакам кога ќе седнам да го гледам Интер да гледам мажинерија, а не дезориентирани глувци. (Тебе Стефан ој ти бистра главо јасно ти е ова?)

Машинерија бевме а сега сме тим за потсмев, тоа ми е револтот, еве кривицата вие најдете ја!

То е то..тука си го искажа својот став кој го почитувам фала богу ама од друга страна мора да ги согледаш работите поопширно и да гледаш подалеку.

Полека малце,јас верувај сум дупло повеќе исфрустриран и нервозен од тебе дека Интер е на вакво ниво каде ебани екипи како Наполи и Рома не газат со години и завршуваат пред нас веќе редовно без да му се заканиме за 2-ро или 3-то место..ама реално Syn преубаво и со факти ти објасна дека според ФФП правилото и претходно стекнатите долгови низ годините од претходната управа ,Тохир не беше во состојба да вложва и да троши пари на поквалитетни фудбалери бидејќи самиот клуб работи во минус..тоа мораше да се поправи и е голем проблем во клубот бидејќи должи огромна сума на пари.

Ти на тоа одговори дека како фанови нас не треба да не интересира парите бидејќи не ги даваме ние и треба да не интересираат успесите на клубот..ама реално едното без другото не оди и безразлика што ние не даваме пари од џеб(фала богу) сепак клубот не е во состојба да обезбеди квалитетни засилувања без да продаде некој од постоечкиот кадар или да купи некој Јужноамериканец за кило семки па да се надеваме дека ќе се погоди и ќе озбезбедиме пласман во ЛШ(поголем прилив на пари нормално).

Не знам како на поинаков начин да ти се објасни дека тоа што го пишуваш нема логика и дека ти со Гуарин без никакви факти и аргументи го напаѓате Тохир

Делумно си во право.
Грешиш со тоа што не го земаш во предвид фактот дека во замена за 3-4 засилувања (пр. Едер, Љаич, Мело или др.) да се обезбеди еден ама квалитетен. Шо велиш за оваа варијанта? На ова Syn врати дека тоа е одлука на Манчини, што е во право човекот. Но мислам дека испадна грешка. И верувај преку продажба на наши и поквалитетно работење можевме да имеме барем еден подобар индивидуалец.

....
А и од друга страна.. ако на нас фановите ни е оставено да се грижиме за менаџирањето на клубот и секоја постапка на управата да ја поддржуваме, никогаш нема да добиеме тоа што сакаме.
Некогаш мора малце притисоци. ;)

Последно уредено:
Делумно си во право делумно грешиш.
Грешиш со тоа што не го земаш во предвид фактот дека во замена за 3-4 засилувања (пр. Едер, Љаич, Мело или др.) да се обезбеди еден ама квалитетен. Шо велиш за оваа варијанта? На ова Syn врати дека тоа е одлука на Манчини, што е во право човекот. Но мислам дека испадна грешка. И верувај преку продажба на наши и поквалитетно работење можевме да имеме барем еден подобар индивидуалец.

Тука си потполно во право нема што..факт е дека Интер одсекогаш бил најнеспособен клуб со убедливо најглупава управа и најдеблини скаути..гробница за млади и талентирани играчи..кој ќе дојди кај нас или ќе се повреди,или тренерот ќе се погоди идиот и нема да го игра(90% од случаевите),или ќе се одучи од фудбал играње,или позицијата нема да му одговара..се нешто се случува со играчот кога ќе дојди во Интер.

Не е можно еден ефтин играч да не се погоди кај нас..а во Јувентус и Милан обавезно ќе извадат некој ѕвер за без пари ни виден ни чуен,управата со тренерот како по обичај ги промашуваат засилувањата..се сеќавам како се радувавме тука кога пристигнаа лани Јоветич и Љаич за на крај и двата да се скараат со Манчини и да не ги става во игра...зошто Нагатомо игра 6 години во Интер?..зошто Мело,Паласио,ДИ Амбросио и Брозович се дел од Интер?..зарем нема поквалитетни поединци за истите пари од овие?.

Многу сум револтиран бидејќи ем неможиме да се носиме финансиски со Јувентус,па и играчите што идат кај нас не се годат..кој од кој поинвалиди..тренерот е сосема трета работа,му даваат отказ на ретардираниот Мацари а на негово место го носат забеганиот со шалот..кој од кој понеписмен.

...
Што се лутиш одма па и ти?

Не знам како на поинаков начин да ти се објасни дека тоа што го пишуваш нема логика и дека ти со Гуарин без никакви факти и аргументи го напаѓате Тохир[DOUBLEPOST=1465324257][/DOUBLEPOST]

То е то..тука си го искажа својот став кој го почитувам фала богу ама од друга страна мора да ги согледаш работите поопширно и да гледаш подалеку.
Како да не го критикувам кога излажа дека ќе има Интер свој стадион?
Како да не го критикувам кога ( по 100ти пат) Пирели ни е главен спонзор за наредни 5 години со по смрдливи 5 милиони по сезона?
Како да не го критикувам кога 100 денари негови не вбризга во интер преку спонзорство од барем една ебана негова фирма (нели ги има неколку)
Експерти од италија блиски до интер го изругаа тохир,ние овде сме го рабирале ффп...
еве ти кажи ми како псж функционира?еве јас незнам,ти објасни ми те молам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Како да не го критикувам кога излажа дека ќе има Интер свој стадион?
Како да не го критикувам кога ( по 100ти пат) Пирели ни е главен спонзор за наредни 5 години со по смрдливи 5 милиони по сезона?
Како да не го критикувам кога 100 денари негови не вбризга во интер преку спонзорство од барем една ебана негова фирма (нели ги има неколку)
Експерти од италија блиски до интер го изругаа тохир,ние овде сме го рабирале ффп...
еве ти кажи ми како псж функционира?еве јас незнам,ти објасни ми те молам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Пак ќе те извадат во криво, не се обидувај! :D

Ako nekoj izlazal deka ke imame stadion, toa e Morati i nikoj drug, on ne ni mozese dozvola da dobie i uste ja nemaat oficijalno dobiena, ne mozes da gradis bez dozvola u milano, ne e ova Skopje. Da ne navlagam u fijaskoto so oficijalnata potvrda na SAJT deka kinezi ke go gradat stadionot, bese morati tamu so sestra mu, se slikaa se pustea se rakuvaa, nisto od toa na kraj ne iskoci.
Koga rekol Tohir deka stadion oficijalno ke se pravi, Nikad, on sakase Meaca da go kupi i da go renovira, ama i toa e tesko izvodlivo jer i milan se tuka a oni imaat dogovor so gradot na nekolku godini ko i nie.

I smesno e sto dvajcava kriticari na Tohir upoeno go ignoriraat faktot deka inter lani se istrosija dosta pari, nad 50m evra sigurno, sea da idam da cepidlacam ke iskocat i nad 60 ( samo za Murilo i Kondogbija nad 40 dadoa ), nejse, poveke od dovolno da se napravi super tim, i toa zboram za sezona koga ne igraa vo Evropa, nit LE nit LS. Tolku pari od 2010 do lani vkupno nemaa dadeno.
Za lanskata sezona nema sto da se kritikuva pretsedatelot, dadoa mnogu pari, gi kupija igracite koi trenerot gi sakase, bea prvi do polusezona na kraj doziveaa brodolom, ne deka bea slabi, tuku deka timot bese uzasno menadziran od trenerot koj nema oset ni izmeni da naprai a ne pa da osvoi nesto golemo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom