Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реваншот е тек на 15ти Март, до тогаш би требало да се врати.
За Пандев проблем е психолошката бариера која му се натовари на грб по последните свирежи и парчосувањето од медиумите, и тоа како од италијанските така и од нашиве тука. Сега го гледав распоредов на Интер, добро би било по дуелот со Јуве, да добие шанса против Фиорентина гости и Каљари дома, да изигра на ниво, да постигне бар 1 мочан гол и колку толку да ја врати довербата и кај фановите пред мечот со Баерн.
Зашто така идат работите таму, еден-два паса погрешни и одма доаѓа свирење од публика, ретко кој може да се носи со тоа а не па Пандев.

п.с. Друг '' утешителен '' податок за нас е мизерната одбрана на Баерн, копи од лани пејс сега им е, немаат никакво подобрување во тој сегмент.

Тоа да, сепак со Јуве и Буфон си ги има утакмиците, зашто да не добие шанса и на овој дуел доколку имаме солидна предноста(2-0) или ако бркаме резултат, или општо, да влезе место Карја, да играат заедно со Снајдер позади Ето и Пацини, или пак 4-3-3.

Дечки оставете го баерн сега засега..има кој да мисли дотогаш туку работата е како ќе се справиме со Јувентус на гостински терен...(знаејќи дека нагостински терен играта ни е за никаде)..јас се надевам дека дополнителна мотивација на играчите ќе му биде во натпреварот дека играат сепак дерби и мора да се покажат дека се подобри..само Снајдер и Ето да се живи и здрави до сабота и одиме кон трите бода во Торино...повторно очекувам иста формација да извади Лео и против Јувентус..со Харѓа и Мота на средина ,Камбиасо ќе му помага на Занети за Красич,и по десната страна неприкосновен да биди Мајкон и да му помогнува Харѓа за да го пробијат инвалидот Гросо од таа страна....јас искрено сум песимист,но зошто да не очекуваме победа??..подобри сме од нив,поквалитетни сме од нив,посилни сме од нив,поискусни сме од нив..и што е најбитно Шампиони сме и треба да му ја затнеме муцката на Торинските лешинари...!

Дечки оставете го баерн сега засега..има кој да мисли дотогаш туку работата е како ќе се справиме со Јувентус на гостински терен...(знаејќи дека нагостински терен играта ни е за никаде)..јас се надевам дека дополнителна мотивација на играчите ќе му биде во натпреварот дека играат сепак дерби и мора да се покажат дека се подобри..само Снајдер и Ето да се живи и здрави до сабота и одиме кон трите бода во Торино...повторно очекувам иста формација да извади Лео и против Јувентус..со Харѓа и Мота на средина ,Камбиасо ќе му помага на Занети за Красич,и по десната страна неприкосновен да биди Мајкон и да му помогнува Харѓа за да го пробијат инвалидот Гросо од таа страна....јас искрено сум песимист,но зошто да не очекуваме победа??..подобри сме од нив,поквалитетни сме од нив,посилни сме од нив,поискусни сме од нив..и што е најбитно Шампиони сме и треба да му ја затнеме муцката на Торинските лешинари...!

Абе работата е што е дерби и се може да се очекува , јас стварно и реално незнам што ќе направиме на овој меч , би бил задоволен со бод ама се е можно .

Пандев мора да влезе со Јуве и Фиренца најмалку 20 минути на двата меча и да стартува со Каљари дома , за да биде во натпреварувачки ритам за со Баерн . Тоа е факт

Боби[Мкд];4080792 напиша:
А Самуел и Станковиќ? Какви им се шансите?

Станковиќ ако не за првиот , за вториот сигурно ќе биде вратен а Самуел до крај на сезона нема да игра

Јас како што прочитав во фан-клуб Јувентус, можно е Маркизио и Аквилани да не им играат, поточно играчите што им ја држат средината.

Жал ми е што нема да се сретнеме со прв состав, лани нас ни фалеше клучен играч, додека вие сега имате повеќе повреди, и тоа клучни играчи како Лусио и Самуел. Искрено Ранокија и Кордоба не се ни 10% од Лусио и Самуел, назад имате предност само на голманската позиција дефинитивно. Ето и Гомез се во одлична форма, Снајдер и Робен исто се добри. Милер моментално е далеку подобар од Пандев. Средината ви е одлична со Камбиасо и Мота, нашата и така и така. Ван Гал е поискусен од Лео, така да коа ќе глеаш би требало да е поизедначено од лани.

Ова мое видување, немора да се согласувате.

Јас мислам за со Јувентус лев бек да игра Нагатомо, бидејки од таа десна страна нив ке им игра Красич и незнам колку може Занети да го сопре! Ако исочи така Лео ке нема место за Карја бидејки Занети ке игра на негово место во средина,според мене овој Карја не е лош играч и денеска повторно изигра добар напревар но сепак повеќе би сакал Нататомо да игра лев бек само заради Красич!

За ова си голема грешка. Единствен играч 1 на 1 кој го има надиграно Занети на утакмица е Анри 2003/2004 1:5 кога завршија и никој друг, никогаш! Така да дека Занети нема да го запре Красиќ а Јуто ќе го запре не ти се точни. Али јапончево е добро за офанзива се гледа дека учел од неговиот идол, Маикон :tv:

п.с. Друг '' утешителен '' податок за нас е мизерната одбрана на Баерн, копи од лани пејс сега им е, немаат никакво подобрување во тој сегмент.
Во тој поглед не сме ни ние нешто поарни..дури за нијанса сме бетер од лани.
Шо би се рекло „фуре“ од сите страни.

шансата да киксне милан против киево се 0% ! да ве просветлам малце оти гледам ви се пра филмој дека киево незгоден ова она теренот не чинел
милан е добива таа утакмица 100% пореално е со парма да киксни него ли со киево
моја прогноза е дека 6 бода зема од наредни 2 утакмици
да се надеваме дека јуве ќе го победиме!
Ами ако не просветлуваш треба да кажеш и зошто е така како што велиш, или да ти веруваме на збор? :)

И јас мислам дека е пореално со Парма да кикснат пошто Парма ти се Inglorious Bastards, ќе изникнат од негде само да заебат некој. Киево од друга страна воопшто не е лесен меч ама не толку поради лошиот терен туку поради фактот што тие се најгруба екипа во калчото, маваат 90 минути. Е сега во корист на твоето тврдење, имам гледано една „пријателска“ помеѓу овие две и од тоа ме фаќа страв, иако одамна беше.

Сеа прочитав на Скај Спорт 24 дека најверојатно Милито ќе паузира 30-40 дена . Повторно има истегнување на мускул . Е сеа Гочето ќе ги репи Баерн
Да кажеа вчера да не се замаравме ја и Син тука...

Ами ако не просветлуваш треба да кажеш и зошто е така како што велиш, или да ти веруваме на збор? :)

И јас мислам дека е пореално со Парма да кикснат пошто Парма ти се Inglorious Bastards, ќе изникнат од негде само да заебат некој. Киево од друга страна воопшто не е лесен меч ама не толку поради лошиот терен туку поради фактот што тие се најгруба екипа во калчото, маваат 90 минути. Е сега во корист на твоето тврдење, имам гледано една „пријателска“ помеѓу овие две и од тоа ме фаќа страв, иако одамна беше.

.

несмеам да пишам, ќе ме банираат верувај хехех
сам си одговори! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom