- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Секси аватарче на Пупон а ?хххх
За каде тие аватарчето братче? 0 tituli

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секси аватарче на Пупон а ?хххх
И ја се мислам дали да идам да се видам со ЕтоНемогуче . Баш вчера со еден другар го коментиравме истово и да ти кажам со истиве зборови . И мене некако ми се несигурни на гости али ај да не збориме ќе видиме
Абе да не знаете кога доаѓаат Камерун и у кој хотел ќе бидат сместени , да идам да го барам Ето да ми се насмее еднаш
И ја се мислам дали да идам да се видам со Ето,иначе ке бидат сместени во Александар Палас и се очекува да пристигнат денеска !
Сеа прочитав на Скај Спорт 24 дека најверојатно Милито ќе паузира 30-40 дена . Повторно има истегнување на мускул . Е сеа Гочето ќе ги репи Баерн
Со други зборови ... наебавме.Сеа прочитав на Скај Спорт 24 дека најверојатно Милито ќе паузира 30-40 дена . Повторно има истегнување на мускул . Е сеа Гочето ќе ги репи Баерн
Со други зборови ... наебавме.
Не дека Пандев ќе разочара, само оние од горе да не го потат со свирење, али Милито е Милито, голем играч за големи мечеви, сезонава едноставно го убија низа фактори кои не зависеа од него, почнувајќи од наркоманот завршувајќи со хроничните проблеми кои ги има со повредите.
За греота е.
edit, Да напоменам само дека се шпекулира за тоа колку ќе отсуствува, не е потврдено официјално кои мечеви ќе ги пропушти т.е. дали ќе го пропушти и двомечот со Баерн, ја искрено молам Господ да е способен за тој дуел, па после нека одмара у случај да направат прогрес до нареден дуел во 1/4 финале и дуелот со Милан.