Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе да ви се пофалам, Чичко станав денеска :) Да си исчекате и за вас, вакво чуство до сега сум немал :)

Знам од прилика какво е чуството..а замисли па син/ќерка да ти се роди тогаш како ќе се чуствуваш..:vozbud:...да ти е живо и здраво и без разлика дали е машко или женско нека се истера како чичко му и да навива за најдобриот клуб Интер........

П.С. одете во фан клуб Јувентус ако сакате да се изнасмеете.... Deviangel режира филм со сликите на тренинг..))))

Иначе да ви се пофалам, Чичко станав денеска :) Да си исчекате и за вас, вакво чуство до сега сум немал :)

Жив и здрав нека е

Untitled-2.png

Вака сум со Кака, сигурно иде! :)

... или двоцевка сум :pos::pos::pos:

Branka odi ili za Kaka ili za Forlan, ako veke igrame so pogoduvanja :)

A moze i za Benzema ili Agero, ili pak mu ja ebe zenata na Perez... Sve toa e mozno.

Бензема може да го добиете само кога ќе купиме напаѓачи. Сега му е шансата да се докаже пошто Игуаин ќе оди на операција и се очекува да паузира 6месеци. А Кака колку и да е дрво останува во Реал барем до летово.

Бензема може да го добиете само кога ќе купиме напаѓачи. Сега му е шансата да се докаже пошто Игуаин ќе оди на операција и се очекува да паузира 6месеци. А Кака колку и да е дрво останува во Реал барем до летово.

јас пак сега праев со чичо муабет,кој шо е официјален навивач на интер,со картичка.......ми тропаше нешо као читал негде КАка ќе дојдел,и тоа утре ќе било официјално.Не е за вервење...ама истото ми го рече ко беше траснферот и за Цнајдер...така да се е можно:toe:

јас пак сега праев со чичо муабет,кој шо е официјален навивач на интер,со картичка.......ми тропаше нешо као читал негде КАка ќе дојдел,и тоа утре ќе било официјално.Не е за вервење...ама истото ми го рече ко беше траснферот и за Цнајдер...така да се е можно:toe:
Е да, тие со картички се побрзо информирани
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom