Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro vie ne me sfakate izgleda.

Situacijava vo koja sme duri i dete od 5 godini znae.

Jas za drugo se bunam - Leonardo.

Зошто мислам дека Бенитез ќе остани до крајот на сезоната и ништо од овие шпекулации нема да биди???..мислам дај боже да дојди Зенга да го предводи тимот или Барези..но реално гледано Морати нема да си дозволи таков апсурд и да го седни Леонардо на клупата ко божем подобар тренер е од Рафаел.....остајте го треенрското место туку за играчи што правиме??..мене повеќе ме интересираат кои ќе бидат новите поединци кои ќе го засилат нашиот состав отколку тренерот бидејќи и со овие играчи да останиме нема да биди ништо подобро за нас во првенството а богами и во Лш против Баерн...пред еден месец тука се дискутираше дека Касано сигурно ќе го засили нашиот тим, но ете замина во Милан и ние повторно останавме со к*рот враце и со истите играчи..како и да е очекувам барем двајца нови момци да притигнат зимава...!

Dobro vie ne me sfakate izgleda.

Situacijava vo koja sme duri i dete od 5 godini znae.

Jas za drugo se bunam - Leonardo.
Тоа е веќе друга приказна, али ја а не ја терам на '' предвидувања '' овој пат, '' мудро '' ќе молчам и немо ке следам како ке се одвиваат работите па после ќе им ''судам''. Се изјаснив само кого сакам да го видам тука, прва желба ми е Капело а втора од понудиве Спалети.
Според тебе со Лео ке пропаднат, претпоставувам тој ти е ставот, али пак, гаранција за такво нешто неможеш да најдеш у моментов освен да претпоставиш ( судејќи по неговото (не)искуство ко тренер ), а со нашиве претпоставки од тема и нет знаеме грдо да се поебеме.
Ја на пример кога вака ко тебе, терав на претпоставки за Рафа, бев убеден дека до Јануари ке биде на врв на табела па еве гледам колку сум бил во право. (билокоефејспалмсмајли)

Незнам баш ја и не сум толку песимист за Леонардо со Милан имаше тапа тим ,а освои трето место и беше блиску до интер. АМА изгуби од Манчестер 4-0 од нас 4-0 + тоа што беше блиску до нас веројатно беше заради федерацијата.
Вака иде мојата листа на желби за менаџер:
Јас :) > Капело > Спалети > Ѕенга > Леонардо

Кој и да дојде неможе да биде полош од Бенитез и да го игра Кордоба пак десен бек,најчудно е што Бенитез е еден од ретките тренери кој не се радува кога неговата екипа ке даде гол:lud: ! Ни еднаш не го видов да се насмее или да прослави на некаков начин,ние и кога примавме и кога давававме гол Бенитез мавташе само негде со рачето :tapp:! Едноставно ми се гади од човеков,после ова незнам дали и Саламанка ке го земат за тренер!

Морати и управата не се на тешки дроги. Ако Морати може да го донесе Капело.. или Спалети.. сигурно ќе донесе еден од нив.
Ако Леонардо стане тренер на Интер, тоа ќе биде зашто двајцата биле недостапни а не зашто Морати го одбрал Леонардо пред нив.

после ова незнам дали и Саламанка ке го земат за тренер!
Со Брацо ќе дојде да му биде помошник на Стратев во Вардар :toe:

--- надополнето ---

Морати и управата не се на тешки дроги. Ако Морати може да го донесе Капело.. или Спалети.. сигурно ќе донесе еден од нив.
Ако Леонардо стане тренер на Интер, тоа ќе биде зашто двајцата биле недостапни а не зашто Морати го одбрал Леонардо пред нив.

:toe::toe:

И јас ова го напишав претходно али кој да разбере,одвај чекам да слушнам отакз за идиотот кој не донесе на вакво ниво!

Абе тоа беше муабетот со линкот од АС ама дечкото чим виде мадридски весник мислеше демант е и ми прати линк со фраерско смајли, нит прочита шо има по дифолт ми го прати линкот, нема везе, мене не ми е нешо спешл мурињо, незнам шо сте запнале сите по него ко дедо госпо да е. Добар е, ама до толку не, и во интер да беше годинава хаваријата немаше да биде помала, океј поблага ќе беше ама пак немаше да биде прв.

Она што го пишуваше во АС, вчера вечерта и fcinternews.it го објави. Гарант е истото, само ме мрзеше да преведувам на гугл транслејт.

Не ти го пратив истото (мојот линк) за поголем фраер да бидам од тебе, туку дека се работи за истата работа, само на македонски.

А дека не ти е спешл, сигурно ти е поспешл од Пелегрини, Хуанде Рамос и остала багра транзициски тренери на Реал Мадрид. Ништо чудно Мурињо да биде избркан и на крајот на сезоната (или можеби сам ќе си отиде) доколку не освои ниту еден трофеј. Искрено, сакам да остане барем уште една година со Реал и да си го оствари сонот т.е да направи хет-трик (Англија, Италија и Шпанија), па дури и да освои титула во ЛШ со Реал Мадрид, секако, доколку Интер не успее истата да ја освои. Со други зборови, му го посакувам сето она што тој му го посакува на Интер, секаде титули, но само не во ЛШ. :)

--- надополнето ---

A ti go procita linkot moj od prethodno ili onaka si go lipna :)

Па од моето скромно познавање на шпанскиот јазик (читај серии Касандра и Другата во мене/тебе), увидов дека се работи за истата работа за која fcinternews вчера објави. Интервјуто на Мурињо за Газета во кое најави дека не би сакал да му биде потребен на Интер, односно сака Интер да победува и без него.

Се надевам дека сум јасен? :)

А дека не ти е спешл, сигурно ти е поспешл од Пелегрини, Хуанде Рамос и остала багра транзициски тренери на Реал Мадрид. Ништо чудно Мурињо да биде избркан и на крајот на сезоната (или можеби сам ќе си отиде) доколку не освои ниту еден трофеј. Искрено, сакам да остане барем уште една година со Реал и да си го оствари сонот т.е да направи хет-трик (Англија, Италија и Шпанија), па дури и да освои титула во ЛШ со Реал Мадрид, секако, доколку Интер не успее истата да ја освои. Со други зборови, му го посакувам сето она што тој му го посакува на Интер, секаде титули, но само не во ЛШ. :)

Ма нека освои и лш и после нека се врати во Интер.
сонови:)

Italian medias talk about a possible change Maicon - Kaka
Нема да ме зачуди Мурињо повторно да го побара Маикон... мислам (не ги пратам толку Реал за да бидам сигурен) дека Мур не е најзадоволен од Рамос како десен бек, можно е да го игра како централен и да купи десен бек, најверојатно Маикон.

Нема да ме зачуди Мурињо повторно да го побара Маикон... мислам (не ги пратам толку Реал за да бидам сигурен) дека Мур не е најзадоволен од Рамос како десен бек, можно е да го игра како централен и да купи десен бек, најверојатно Маикон.[/QUOTE
yeaaaaa ипосле кој ќе ни игра десен бек Кордоба???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom