Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека е нешто многу подобар овој нашиов.
Ван Гал е измислен за Бенитез, тимот на Бенитез да би имал 11 играчи а Ван Гал 10 ти гарантирам дека ке победи Ван Гал! п.с Мурињо и на двајцата ке им игра со по 9 играчи и нема да изгуби:pos:

Од дуелов со Твенте не очекувам премногу, Интер секогаш знаел да си ги замрзи сметките, па X можно е да заврши.
Против Киево немаше повредени играчи, ако биде така и утре значи играчите почнале да се опоравуваат.
И тоа е тоа...

Не се повредија играчи со Киево зашто беа ставени на easy tackling :), затоа летечкиве магариња имаа толкава комоција со која комотно можеа и петарда да удрат. :tv:

утре победуваме не за другоо туку за бенитез да остани и да не до испусти

Според Fcinternews можна формација за вечер

INTER (4-2-3-1): Castellazzi, Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti, Stankovic, Cambiasso; Biabiany, Sneijder, Pandev, Eto'o. Facilities: Orlandoni, Santon, Biraghi, Natalino, Motta, Nwankwo, Mancini. All: Rafael Benitez
Пак сака да напраи грешка свог живота со играњево на Матрикс , немогуче е човеков , а клупава ни спие

Според Fcinternews можна формација за вечер

INTER (4-2-3-1): Castellazzi, Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti, Stankovic, Cambiasso; Biabiany, Sneijder, Pandev, Eto'o. Facilities: Orlandoni, Santon, Biraghi, Natalino, Motta, Nwankwo, Mancini. All: Rafael Benitez
Пак сака да напраи грешка свог живота со играњево на Матрикс , немогуче е човеков , а клупава ни спие

Не бе човеков не е нормален дефенитивно,Матераци се кладам во кило крв дека вечер ке направи некоја беља,па и Кордоба десен бек :tapp:,иначе вечер да не ја даваат на 5+ да не знае некој?:toe:

I pak posle natprevarov Marko ke dade nekoja izjava na svojaa veb strana, deka znael kako gresil i sve toa :)

Samo ovoj pat neka e iskren, i neka kaze: " Ibra ne ni me cepna, ama od sram se praev deka me udri za da ne me ubijat so kritiki i soigracite i navivacite i cela fudbalska javnost, zatoa sto iskreno, ne deka nekogas sum znael da igram ama ni kondicijata ne me druzi" Magare!

Не бе човеков не е нормален дефенитивно,Матераци се кладам во кило крв дека вечер ке направи некоја беља,па и Кордоба десен бек :tapp:,иначе вечер да не ја даваат на 5+ да не знае некој?:toe:

КОлку што видов на сајтот на Канал 5 , нема . на 5+ ќе ја даваат Хапоел - Бенфика . Глупости

Pedulla - Односите помеѓу Морати и Бранка заладуваат,Морати ја губи довербата во него бидејќи Бранка бил тој кој што напнувал да се донесе Бенитез.Морати му верува на Аусилио се повеќе и повеќе...

Почнаа и медиумиве со своите приказни за мали деца, оваа шпекулација постирана од погоре ја ставам во ист кош кога лани го буткаа и наводниот отказ за Мурињо на сред сезона ...
Глуп муабет од проста причина што и Морати беше за Бентиез, а двајцата претходно за Капело, тоа е едно, а за Аусилио, Морати му верува него се повеќе и повеќе ама во споредба со клошарот Карбони на чие место дојде Аусилио, тој Карбони колку само антипатичен ми бил ко фудбалер, еве и сеа уз крофнава уште толку го замразев.
Ја незнам што инсистираше за него Рафа и што всушност видел у него.

Pedulla - Односите помеѓу Морати и Бранка заладуваат,Морати ја губи довербата во него бидејќи Бранка бил тој кој што напнувал да се донесе Бенитез.Морати му верува на Аусилио се повеќе и повеќе...

Види , нема зашо Бранка да се криви ...реално глеано немаше боље тренер (Тренер со појако ЦВ од Рафа Крофнаревиќ Бенитез) .... Ај ако не нека го криви Бранка и за тројната круна ? за Лусио ? За све ?

Морати и Бенитез се кривците - нема трет.

Секој на свој начин е виновен, али најголема кривица дефакто паѓа на тренерот како и да ја вртиме ...
Морати го обвинувам само поради тоа што стопираше трансфер на двајца играчи кои се одлични алтернативи, т.е. Инлер е тип на играч кој комотно во ваква средина може да се избори и за стандарден првотимски статус.
А тоа колку Морати немал доверба во Бранка доволно говори состанокот од минатата недела каде Морати не беше присутен ( алудирам на Апијано Џентиле ), таму беа неговиот син и Бранка заедно со Бенитез и таму и падна одлуката Аусилио да го замени Карбони.
Затоа е преглупа оваа шпекулација и е аналогна на онаа со Мур од минатата сезона, е тек Бранка Интер да го изгуби и ке гледате трансфери од типот Канаваро плус 10м евра за оној уругвајскион голман од Јуве ... фејл.

Ја незнам што инсистираше за него Рафа и што всушност видел у него.
Карбони беше Спортски Директор на Валенсија, кога Бенитез беше тренер таму.Карбони беше отпуштен од Валенсија за 1 сезона.

И кога Рафа се поврзуваше со Јуве, се шпекулираше дека го бара Карбони да биде во новата Управа на Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom