Ван Гал е измислен за Бенитез, тимот на Бенитез да би имал 11 играчи а Ван Гал 10 ти гарантирам дека ке победи Ван Гал! п.с Мурињо и на двајцата ке им игра со по 9 играчи и нема да изгубиНе дека е нешто многу подобар овој нашиов.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ван Гал е измислен за Бенитез, тимот на Бенитез да би имал 11 играчи а Ван Гал 10 ти гарантирам дека ке победи Ван Гал! п.с Мурињо и на двајцата ке им игра со по 9 играчи и нема да изгубиНе дека е нешто многу подобар овој нашиов.

Според Fcinternews можна формација за вечер
INTER (4-2-3-1): Castellazzi, Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti, Stankovic, Cambiasso; Biabiany, Sneijder, Pandev, Eto'o. Facilities: Orlandoni, Santon, Biraghi, Natalino, Motta, Nwankwo, Mancini. All: Rafael Benitez
Пак сака да напраи грешка свог живота со играњево на Матрикс , немогуче е човеков , а клупава ни спие
,иначе вечер да не ја даваат на 5+ да не знае некој?
Не бе човеков не е нормален дефенитивно,Матераци се кладам во кило крв дека вечер ке направи некоја беља,па и Кордоба десен бек,иначе вечер да не ја даваат на 5+ да не знае некој?
![]()
Pedulla - Односите помеѓу Морати и Бранка заладуваат,Морати ја губи довербата во него бидејќи Бранка бил тој кој што напнувал да се донесе Бенитез.Морати му верува на Аусилио се повеќе и повеќе...
Карбони беше Спортски Директор на Валенсија, кога Бенитез беше тренер таму.Карбони беше отпуштен од Валенсија за 1 сезона.Ја незнам што инсистираше за него Рафа и што всушност видел у него.