Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа само Челзи е погреота од гигантиве од нас :toe:.ЦЦЦЦЦ не верував дека некад ке дое ред да го кажам ова.Не знаете колку ми е жал за тимов.Ми е грев да ги гледам како играат европските шампиони.Само чудо може да ја спаси сезонава
Форца ИНТЕР!!!
за дупла моја несреќа :cry:

Азамоа од Удине блиску бил до трансфер кај нас . Ова ми се допаѓа . Колку толку добар млад и надежен играч за врска

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=32438

Овој е пет пути боље од Афелај :facepawn: , каква иронија човече. Знаев дека ке се свртат кон играчи кој немаат поголемо искуство туку само талент кој допрва ке треба да го покажуваат во Интер. Реков 1.000.000 пати и ако треба и уште токлу ке речам,,,, ни требаат поголеми засилувања за да не ни отиде сезоната во пропаст па нас да ни дојде редот за Зеро титули :) Можда иронично звучи ама дококлу продолжиме ке завршиме како екипа кога ке ја брани честа на Италија и честа на којзнае колку иљади фанови во је*ени УЕФА куп,, значи без поголеми имиња и таленти не верувам дека ке се спасиме. Со господ напред па што биде нека биде

Азамоа од Удине блиску бил до трансфер кај нас . Ова ми се допаѓа . Колку толку добар млад и надежен играч за врска

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=32438
Aсамоа и Инлер желби на Мур беа, за Асамоа ако добро памтите самиот Мурињо има изјавено дека е супер играч кој би сакал да го види во Интер, нејсе тоа, се спомнува и давање на Мунтари во Џенова за Кришито ( лев бек ).

Инаку за Афелај, типот само со Inception имаше шанса да дојде во Интер. :)

--- надополнето ---

Него го видовте ли Мур денес, два црвени за клучни играчи издејствува за да се ослободат од опаснота за суспензија во нокаут фазата ( задржуваа време на 0-4 :pos: ) , а овој крофнаров наш незнае ни замена да издејствува за да биде направена ( мечот со Рома ).
Кој ли очекуваше дека до толку е мизерија овој т.н. тренер ...
Jaс само една личност познавам ( другар мој ) што е фан на Интер која беше убедена ( од летово ) дека со крофнава тимов ке го снајде ова што сега е слика и прилика за истиот.

Изгледа само Челзи е погреота од гигантиве од нас :toe:.ЦЦЦЦЦ не верував дека некад ке дое ред да го кажам ова.Не знаете колку ми е жал за тимов.Ми е грев да ги гледам како играат европските шампиони.Само чудо може да ја спаси сезонава
Форца ИНТЕР!!!
Ќе да имат уште некој, не сте сами. Убаво е чуството кога знаеш дека не си сам.:smir:

Абе веќе носиме играч од Удинезе ја би за Санчез,не дека Азамоа и Инлер не се добри ама Санчез премногу го сакам во Интер!

Боби[Мкд];3911716 напиша:
Ќе да имат уште некој, не сте сами. Убаво е чуството кога знаеш дека не си сам.:smir:
Да ама Челзи и Баерн имаат тренер. :(

Со Санчез ке добиеме огромна брзина во играта,он по десната Ето по левата страна,али мора да се донесе уште еден добар центар фор,што викате за Џеко ! :)

Со Санчез ке добиеме огромна брзина во играта,он по десната Ето по левата страна,али мора да се донесе уште еден добар центар фор,што викате за Џеко ! :)

Ние не викаме ништо туку Морати и Бранка викаат...

dzeko mislam deka ima preddogovor so juve taka da mnogu tesko deka ke dojde kaj nas

Чекајте бе момци, нека дојде нов човек тука па после ке правиме муабет за засилувања кои ке се носат аналогно на стилот кој тој го преферира ...
Рафа да остане и боље да не носат тука други играчи, греота ќе се, по 2 недели повеќе кај Комби ке бидат отколку на терен.

--- надополнето ---

Ај да си ги смениме тренерите преодниов рок.:)
Кои тренери ? Што Интер би им дал за возврат на Баерн ?

Чекајте бе момци, нека дојде нов човек тука па после ке правиме муабет за засилувања кои ке се носат аналогно на стилот кој тој го преферира ...
Рафа да остане и боље да не носат тука други играчи, греота ќе се, по 2 недели повеќе кај Комби ке бидат отколку на терен.

--- надополнето ---

Кои тренери ? Што Интер би им дал за возврат на Баерн ?
krofni :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom