Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш прееска ја видов некаде на ФБ, одлична фотка!

) samo: Viviano (veke "go bidna" ovoj), Ranokia, Santon, Krajsteg, Kutinjo, Obi i eden od Destro/Alibek, drugite ili se mnogu mladi za poseriozna evaluacija, ili nema da gi bide 
... а го нема Стеванович, изгледа ништо посебно...Има време да се покаже како Дестро во друг клуб...^
^
Па Алибек нема многу време да се покаже во Примавера,за брзо време ќе наполни 20..
А Наталино за Бираги е .. Пандев?xD ...Некој мн. добар бек..
Сите се попалија по Бираги поради голот што го даде на среќа,а детето не е толку добро,Наталино е поталентиран...
Мене сите наши младинци ми праат ќејф,предвидувам светла иднина..![]()
Имаше вчера и завчера инфо не можам да го најдам. Од Киево, има 18 години, го бараат Интер и Јувентус. Бранка пред некој ден бил да договори и се очекува да го земе Интер, формално се разбира, па ќе си игра некаде на позајмица.A koj e ovoj Junior Talo? Linkce nekoe?
Имаат врска со некој од форумов или...?Бруки се овие од сајтов за Милан,незнам како не приметуваат колку се резилат,нит страната им е средена ко што треба,нит озбилни текстови...