Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Де бе,Милито со сегашнава мизерна форма кога игра во прв состав не е ништо повеќе од статичар на теренот,Бијабијани барем трча,побрз е од Милито 300 на саат,се бори за секоја топка и опасен е по неговата страна...а не ко Милито,епик фејл.

^
Де бе,Милито со сегашнава мизерна форма кога игра во прв состав не е ништо повеќе од статичар на теренот,Бијабијани барем трча,побрз е од Милито 300 на саат,се бори за секоја топка и опасен е по неговата страна...а не ко Милито,епик фејл.
Колку и да е во мизерна форма, сепак Рафа ќе му дади шанса на него, отколку на младиот Биабијани, јебига стара слава е во питање...барем некое време ќе биди овака, е сеа ако продолжи Милито со лошата форма може ќе му текни на Рафа да напраи некои измени.

Во никој случај нема да биди Биабијани на местото на Милито, евентуално ако не се опорави од повредата Милито може ќе заигра Биабијани...ама мислам дека нема да биди во стартниот состав, барем не на овој дуел со Јуве.
Сепак Вердер т.е тој тим на Вердер не е мерило за играта на Биабијани...мизерна одбрана имаа, кој фудбалер да беше таква игра ќе прикажеше.

кога поубаво би размислил јас мислам дека добро би дошло да тој Биабијани го почне натпреварот, кога веќе кажувате дека е зверка по десната страна, Јуве и така немаат асален лев бек и тоа треба Биабијани да го искористи, плус Ето ќе си остане како класичен шпиц каде што игра на супер ниво... а доколку Милито го започне мечот, му се крши филмот на Ето, во одлична форма е човекот како најистурен шпиц и тоа треба да се искористи

Не треба да ризикува со Милито и Пандев,нека се опорават целосно пред да играат,немора сеа.Ја би играл со истиот состав што играше вчера,со Кутињо - Ето - Биабијани. :tv:

Не треба да ризикува со Милито и Пандев,нека се опорават целосно пред да играат,немора сеа.Ја би играл со истиот состав што играше вчера,со Кутињо - Ето - Биабијани. :tv:
Море не викај 2 пати, искуството пред се, особено за дерби мечеви.

Ако се опорави Пандев од повредата, тешко дека Коутињо ке почне од првата минута :toe:,и баш сакам да видам како ке функционира Пандев,Ето,Бијамбијани ...

Море не викај 2 пати, искуството пред се, особено за дерби мечеви.
Така е,Милито сигурно ќе игра.Него ја ова си го зборам зашто сум Coutinho fanboy.:pos:

Ако се опорави Пандев од повредата, тешко дека Коутињо ке почне од првата минута :toe:,и баш сакам да видам како ке функционира Пандев,Ето,Бијамбијани ...
Каде има M y BIABIANY? И оној простион коментатор вчера...facepalm.gif

Оккк деее еве и Биабијани нека е,никако да го запамтам,али тешко Кутињо пред Пандев ...

Така е,Милито сигурно ќе игра.Него ја ова си го зборам зашто сум Coutinho fanboy.:pos:
Не си единствен, пола и више фанови др**ат на секој потег на Кутињо, макар и само го вратил играчот :)

Кутињо ке кине,,,, слушај те ме.Само да набие на Experience и ке фуче... :)

Пехчево не ти е ова бе MMA pro fighter,па за 2 минути да има 100% experience...иако јас би сакал да го видам во првиот состав против ЈуБе,не знам зошто,ама осеќам дека ќе им швркне некој гол на напатените :)

v184419p1.jpg

На мечот Србија-Куба(одбојка Светско првенство во Италија)

Пехчево не ти е ова бе MMA pro fighter,па за 2 минути да има 100% experience...иако јас би сакал да го видам во првиот состав против ЈуБе,не знам зошто,ама осеќам дека ќе им швркне некој гол на напатените :)

Диверзија Моноспитово,, имаме иста желба :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom