Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ти си тој кој дојде овде и истрола глупост, што очекуваше друго ? На крај краева, колку што ти напиша у погорниов пост, толку иам и ја у мојот погоре напишано, али ко што реков, мизерен обид да избегаш од дискусијата бидејќи сеуште не реплицираше соодветно нит ме демантираше у напишаното ( кое беше кратко и јасно, е сеа твојот 12 инчен монитор може го дава ко да е огромен текст ) него напиша два поста кои благе везе си немаат и пак индиректно фрлаш тон кал врз твојот Јувентус, немој, бедно и смешно изгледаш ...
А и глеам, редовно ме читаш, браво за тебе, ти реков, врати се кај инструкторите од фан клуб Јуве ако тука не ти се читаат нашите постови. :wink:

Ае.

Роналдињо контактираше со фан клубот на Милан у Скопје, и побарал од сега па натамо да не ја користите реченицата "палење столчиња на стадион" kога разговарате со навивачи на Јуве, да не фрли некоја тужба наамо :pos:

Као прво и основно постот според мене не беше ГЛУП , второ у тој пост твоето име не го видов спомнато воопшто а веруем не си го видел ни ти , не ми е јасно за кој .!. ми реплицираш , а ? Трето немав покушај да избегам од дискусијата туку едноставно немоем да се замарам посебно кој ќе се јавиш ти а не си спомнат воопшто што автоматски би значело дека и не си повикан да дискутираш освен ако не те викнал другарти . Иначе твојте ниски удари за тоа дека многу сме биле напатени поради сезоната во Серија Б и филмојте изрежирани од страна на газдата ваш не ми ги продавај. Јувентус бил секогаш ГОЛЕМ во моите очи и таков ќе остане а добро знае интер од каде доаѓа заканата и кој играше до пред некоја година викторија со нив . Ама најголемата работа според мене е тоа што Јуве се врати а тим како твојот не би успеал ;) затоа и реков уживајте во тоа што ви е дадено во моментот ... и уште нешто , ваша тројна круна од лани никој не ви ја оспори затоа и не ми ги закачуј тија моабети на врат ... ете ти реплика а ти како сакаш свати ... не побегнав од разговорот туку еве фино лепо ќе заминем ... ајде поЗ

Чекај малце бе, ти овде дојде нас лекции да ни држиш како да се понашаме на Форум, дали ти воопшто знаеш која е улогата на форумот, или постои некое правило у твојата глава дека ако реплицираш на некоја тема на одреден член, дека под дифолт само тој треба да ти реплицира, сваќаш дека ти е беден аргументов како и да ја вртиш.
Ацаб е фан на Интер, еден неврон ти е доволен у глава за да укапираш дека индиректно ти се обрати и на останатите со тоа ( напатен фан ), така да не се праи наудрен и не ми терај вакви глупи муабети на темава, нема смисла.
Никаде немаш ниски удари од моја страна, него факти и логики користени од тебе, затоа ти го потенцирав тоа, се потпирам на твојата логика ама штета треба човек 10 пати да ти го повтори тоа за да сватиш.
За изрежираните филмови муабетот терај го со останатите што во овие бедни времиња за Јуве живеат во лага и наоѓаат една сламка надеж и се тешат, за нас, остатокот од светот, кои не се фанови на Јуве остануваат фактите потврени и од италијанска федерација и од сајтот на Јуве, каде стои дека клубот за кој навиваш има 27 скудета, а стои и овој факт
Former Juventus director Antonio Giraudo has been sentenced to three years in prison for his role in Italy's 2006 soccer match-fixing scandal.
Referees Tiziano Pieri and Paolo Dondarini have been sentenced to 28 months and two years in prison respectively while Tullio Lanese, the former head of the referees' union, has received a two-year jail term.
Пресуда донесена од независен суд од Наполи на крајот од 2009, или и таму Морати режирал нешто ...

Али за твојата перцепција и светот на бајките на друга тема, тука не, поштедине од истрипани муабети.

Иначе твојте ниски удари за тоа дека многу сме биле напатени поради сезоната во Серија Б и филмојте изрежирани од страна на газдата ваш не ми ги продавај. Јувентус бил секогаш ГОЛЕМ во моите очи и таков ќе остане а добро знае интер од каде доаѓа заканата и кој играше до пред некоја година викторија со нив . Ама најголемата работа според мене е тоа што Јуве се врати а тим како твојот не би успеал ;) затоа и реков уживајте во тоа што ви е дадено во моментот ... и уште нешто , ваша тројна круна од лани никој не ви ја оспори затоа и не ми ги закачуј тија моабети на врат ... ете ти реплика а ти како сакаш свати ... не побегнав од разговорот туку еве фино лепо ќе заминем ... ајде поЗ
Извинете што упаѓам у муабет.
Syn за болдираново е во право. Зашто мислиш дека се напатени поради сезоната во Сериа Б, може за нив е тоа привилегија и гордост да се освои и таа титула, титула што Интер никогаш нема да ја освои ниту да биде у конкуренција да ја освои, што те прави тебе љубоморен, али да не навлегуваме подлабоко.
Вториот болд, повторно е во право, Јувентус се врати победнички во Сериа А, впрочем како и секој нов прволигаш.

Извинете што упаѓам у муабет.
Syn за болдираново е во право. Зашто мислиш дека се напатени поради сезоната во Сериа Б, може за нив е тоа привилегија и гордост да се освои и таа титула, титула што Интер никогаш нема да ја освои ниту да биде у конкуренција да ја освои, што те прави тебе љубоморен, али да не навлегуваме подлабоко.
Вториот болд, повторно е во право, Јувентус се врати победнички во Сериа А, впрочем како и секој нов прволигаш.

Првиот болд не ти го релицирам а вториот добро виде дека не пишав дека Јуве се врати победнички туку дека СЕ ВРАТИ а твојот тим немаше да го направи истото ... тоа сакав да кажем ... ајт[

^ Немој Beneamata, премногу е ова за неговиот 12 инчен монитор, ке се жали и на твојов есеј па ке блада и ке незнае што да реплицира и на крај стандард, ке се избламира и ке глуми невино девојче, за греота, тежок фејл. :(

Првиот болд не ти го релицирам а вториот добро виде дека не пишав дека Јуве се врати победнички туку дека СЕ ВРАТИ а твојот тим немаше да го направи истото ... тоа сакав да кажем ... ајт[
Чим Чезена и Јуве можеа, не сумјај у тоа, мада уште 1 од твоите фантазерски муабети со оглед на фактот што Интер тешко дека би играле у втора лига, ја немаат класата на Јуве за да си го приуштат тоа задоволство да гостуваат на Кротоне и Фросиноне.

Па јас го додадов тоа победнички, демантирај ме дека не се врати победнички, прв заврши така? :)

Епа ако ние сме пателе зашто тимот не освојувал титули 6-7 години ( од кога сме станале фанови на тимот ), тогаш ти у моментов незнам шо праиш, прво, го гледаше Јуве у конкуренција со Кротоне, второ, истиот тој Јуве беше прогласен за виновен за најголемиот скандал во Италија, трето, откако се вратија во Серија А се шлепаа до второ и трето а потоа правеа ајвари на трибини и тепаа свои играчи фановите ...
Значи ако Ацаб ко фан пател, тогаш ти дупло повеќе си го јадел бидејќи твојот тим играше една сезона и во втората лига што реално е тежок резил и бламажа.

Индиректно и врз себе тон кал си фрлаш, тоа ми е и поентава со муабетов, впрочем, у последниве 10 години фан на Интер видел повеќе титули од фан на Јуве и капак на СЕ дојде и првата тројна круна во историјата на Калчото ( повторувам, врв во клупски фудбал ), значи сеа одам по твоиве логики ( клучен збор у муабетов ), што значи ти си дабетер со патењево ебаго. :toe:

Да знаеше дека не е изводливо вечно да си на врвот во било кој спорт, и дека успони и падови сакал нејкел ке гледаш, немаше да го правиме муабетов, ама ...

Многу мрзам вакви конверзации ама... :toe:

Јувентус - 2001/02, 2002/03, 2004/05 и 2005/06 ( домашно првенство ) и финале 2002/03 ( ЛШ )
Интер - 2006/07, 2007/08, 2008/09 и 2009/10 ( домашно ) и 2009/10 ( ЛШ )

Значи доколку збориме за тоа кој колку се радувал на титули последниве 10 години, разликата е само што Интер го освои финалето од ЛШ, а Јуве изгуби на пенали. Ги бројам и тие две одземени бидејќи ти спомна ‘ видел ’ титули, а тоа што после тоа ги одземаа на зелена маса не остави ни најмала дамка на радоста што сум ја осетил на крајот од тие две години.
Знам дека сега ќе кажеш дека не е исто да стигнеш до финале и да освоиш, што е точно и се согласувам, ама дека фан на Јуве пател повеќе без титула од фан на Интер у последниве 10 год... не! За последните 20г. па ич муабет да не отвараме!!

Многу ми се тапа овие пребацувања Јуве - Интер ама баш за ова не се согласував со тебе и морав да ти реплицирам.
Ај спортски поздрав и со среќа во дербито во Недела. ( уствари заборавив за вас више ова не е дерби :) )

Нема што да релицирам когај од најпроста работа овде ми ваѓаш есеј од 1500 збора , за таквите као тебе тастатурата под рука и у новина мајкин ( развлечи па владеј ) ... не ме интересира уопште дали снајдер бил подобар од Диего или самуел од Легротаље , него скурчивте со вашите "факти и докази" , човек неможе да напише ништо на овој фан клуб зош редовно се јавуаа по 2,3 стручњаци и му оправаа као демек он не се разбира од фудбал треба да игра нинтендо и слично . А да , забрае и амебата да ја спомнеш ...

А ти не ми споредуј некој глупи работе пошто си смешен , Диего може секој навијач да го слави затоа што требаше да биде супер засилување ( иако излезе дека не е баш ) , као тебе да ти е оспорено правото или не се радуеш некој добар играч кој ќе дојде у интер ? а тоа дали е славено неговото доаѓање појќе од вашата тројна круна хахаха и нЗ баш ... и да, се радуваме на молинаро и де чеље делуеш информирано и најверојатно сам знаеш пошто појќе киснеш у наш фан клуб него овде значи немора да ти објаснуем ... видов кој испадна глупав и кој спомнуе глупости у пост ... ако се радуем ја на молинаро , ти на мунтари свршуеш у гаќе пријателе ... ај поЗ не мислим да постам више овде ... извините на сметња најозбилно :smir:

Лош судија или купување утакмици :P?

Coppa Italia - Интер - 2004/05, 2005/06, 2009/10
Јувентус - /

Supercoppa - Интер - 2005, 2006, 2008, 2010
Јувентус - 2002, 2003

кога веќе броиш, доброи убаво

Coppa Italia - Интер - 2004/05, 2005/06, 2009/10
Јувентус - /

Supercoppa - Интер - 2005, 2006, 2008, 2010
Јувентус - 2002, 2003

кога веќе броиш, доброи убаво

Добро мислев на поважните, а за Берлускони куп, Серија Б и тим купот не ми падна на памет да ги споменам... :)

да бееее ... Серија Б - знам дека нешто заборавив

Извини :tv:

Уживај бе, јас сум тука за да те потсетам.... :smir:
И Серија Ц да беше ја ќе си ја напишев, јас воопшто не се срамам. :)

Коки те разбирам што сакаш да ни кажеш но реално гледано фан на Интер повеќе се има радувано во секој смисол од фан на Јуве во последните 10 години и самите трофеи го кажуваат истото и вклучувајќи ја и тројната круна оваа сезона каде е најголемо задоволство на било каков фан за неговиот тим.......а куп и супер куп на италија се официјални трофеи за разлика од берслускони куп и тим куп кои се предсезонски и подготвителни трофеи ...а можеше да го споминш само трофеот од Сериа Б...иначе ова според мене глупа тема на муабет ни е и наместо да дискутираме за следните натпревари ние се замараме кој повеќе постигнал....глупости на квадрат..јувенташи добредојдени сте во овој фан клуб за коверзација но од овие муабети ми се повраќа веќе.....!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom