Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Ако Рафа го сакаше Лукас, ке го доведеше уште летово без проблем, нема потреба да се паѓа на вакви глупави шпекулации сериозно ...
Ако некој доаѓа зимоска за таа позиција, тоа ти гарантирам дека ке биде Инлер и никој друг, а сега, по само едно поминато коло стварно не гледам зашто Рафа би кажал овој и овој ми требаат, нема логика и затоа и нема потреба веќе да се замарате со вакви шпекулации.

^ Ако Рафа го сакаше Лукас, ке го доведеше уште летово без проблем, нема потреба да се паѓа на вакви глупави шпекулации сериозно ...
Ако некој доаѓа зимоска за таа позиција, тоа ти гарантирам дека ке биде Инлер и никој друг, а сега, по само едно поминато коло стварно не гледам зашто Рафа би кажал овој и овој ми требаат, нема логика и затоа и нема потреба веќе да се замарате со вакви шпекулации.

Ке го купи ,, можам да се кладам.Премногу прашина се крена околку неговите трансфер идеи дури и во времето на Валенсија,но едно е сигурно доколку сакаме да го појачаме составот прво треба да си ги задржиме клучните играчи и да донесеме играчи од светска класа со големо искуство.

Да не завршиме ко јуветус кој веке 5-6 години има мизерна трасфер програма купувајки играчи кој имале достојни сезони пред да дојдат во јубе...

Не ни требаат играчи како Поли ,Лукас ,Скули и остало, туку како Агуеро,Фабрегас...

^ Во Валенсија ? Па он е 1 од најдобрите и најуспешните тренери во историјата на тој клуб, всушност, тој е последниот човек во Шпанија што успеал да освои титула а не ги водел Барса или Реал, по неговото заминување од Шпанија само тие 2 екипи освојувале титули, он дур беше таму, 2 последовалтени освои со Валенсија плус титула и во УЕФА Купот.
Немал он никакви проблеми со трансферите во Валенсија, таму беше фантастичен во поглед на професионалноста, имаше проблеми со Ливерпул али и буџетот со кој располагаше беше доста тенок, не му оставаше многу избор на трансфер пазарот кој полека стана ненормално нереален со огромни барања за просечни фудбалери, т.е. сеуште недокажани.

Втора и најважна работа, во Интер друг одлучува за трансфер политиката тука, не Бенитез, а за Агуеро и Фабрегас ке треба да почекаме една година, зашто за оваа беше одличено да се штеди, нешто за што јас лично воопшто не им замерува.

^ Во Валенсија ? Па он е 1 од најдобрите и најуспешните тренери во историјата на тој клуб, всушност, тој е последниот човек во Шпанија што успеал да освои титула а не ги водел Барса или Реал, по неговото заминување од Шпанија само тие 2 екипи освојувале титули, он дур беше таму, 2 последовалтени освои со Валенсија плус титула и во УЕФА Купот.
Немал он никакви проблеми со трансферите во Валенсија, таму беше фантастичен во поглед на професионалноста, имаше проблеми со Ливерпул али и буџетот со кој располагаше беше доста тенок, не му оставаше многу избор на трансфер пазарот кој полека стана ненормално нереален со огромни барања за просечни фудбалери, т.е. сеуште недокажани.

Втора и најважна работа, во Интер друг одлучува за трансфер политиката тука, не Бенитез, а за Агуеро и Фабрегас ке треба да почекаме една година, зашто за оваа беше одличено да се штеди, нешто за што јас лично воопшто не им замерува.

Нема потреба да споредуваме во стил што било и како било,, треба да се прави муабет како ке биде и како очекуваме да биде.Сезона како сезона тешка и неизвесна тоа ке биде повеке од јасно дека Интер ако не ти игра со нерви незнам кој тим ке ги игра.Бенитез според мене е тренер кој во зима ке јаде штикла, и така и сакам да биде со оглед на тоа што играчите за кој е заинтересиран според мене се несоодветни за во интер и за италијанскиот фудбал.Повеке од јасно е дека овој тим има Милиони навивачи ширум светот и доколку до зима не одиграат на нивото како што се очекува од овој тим Морати ке го одрзе кесето,, но прашање е дали за играчи кој вредат повеке на пазарот или за полу анунимуси кој изиграле добра полусезона во нивниот просечен тим.Време ке покаже дали сум во право за Бенитез или не, се молам на бога да не сум но песимистички сум настроен кон овој тренер и начинот на неговото водење на еден клуб како Интер.

Кажав и ке кажам, премногу рано доаѓате до вакви заклучоци, па лани Јуве први 4 кола имаа 4 победи, сезоната и тогаш требаше со нив да биде изедначена и слично.
Бенитез како што веќе кажав, нема никакво влијание врз моменталната трансфер политика, со Инлер беше се завршено, само се чекаше на потписот од Морати но тој реши да бидат прекинати преговорите, нит Лукас нит мукас, никој, други ги бираат фудбалерите за тимот, не Бенитез ...
3 меча до сега изигра, првиот со Рома мене искрено многу ми се допадна начинот на игра, вториот меч беше епик фејл, третиот со нула реализација, најмалце беше Бенитез таму крив.
Си давам фора до 10то коло, т.е. до Декември некаде од прилика да имам каква-таква слика оформено за овој сегашен Интер, али за отказ у Јануари, чисто сумјам, једино до тогаш да бидат елиминирани од фаза од групи и да заостануваат 10 бода зад првиот, па тогаш да се деси такво нешто, али тешко дека такво сценарио ке видиме, не гледам основа за такво нешто у моментов.

Се согласувам дека премногу е рано да се даваат критики за работата на Чико во Интер.Факт е дека освои две титули со Валенсија во шпанското првенство,но мора да се согласиме дека со солидниот тим на Ливерпул освен една титула во лигата на шампионите не освои ништо друго.Не се спорни квалитетите на Чико,но некако со доза на резерва гледам на неговата работа во нашиот Интер.Само однапред кажувам дека ќе го критикувам до бесвест кога не дај боже Интер ќе изгуби на Меаца!

На наша сметка е видеово, ама ме изнасмеа. Мора да прифатиме малку хумор и онака друго ништо не можат да ни направат.

Дај бе нека иде нека се утепа овој.... Лукас дечко да не му е? Со Лукас и Кејхил ли ке браниме Лига Шампиони?? Ми се се*е од овој Рафа,,,

Се надевам пријателе дека не е вистина ова.Не дај боже да му дозволат Бранка и Морати на дебелиов ЧИКО сам да бира играчи кои му требаат,жива комедија ќе бидеме!

На наша сметка е видеово, ама ме изнасмеа. Мора да прифатиме малку хумор и онака друго ништо не можат да ни направат.

и мене да ти кажам право ме изнасмеа..тој водителот бил ептен забеган..на сред емисија онака да се смееш треба да имаш конкретна причина а тој па како дебил се кези туку..ама сепак ова видео е одлична креативност на влатче од фан клуб Јувентус иако е наменето за нас....

Одлично е видеото, стварно ме насмеа, ова е како камбек на ланското кога Хитлер разбра дека го прегазивме милан со 4-0.инаку еве исто видео со ривалството кавадарци и неготино :)

Можам да го сватам водителот.Не е без причина,гледаш како зборат тие гостите во емисијата.А он бил неспремен,прв пат ги слуша,не се спремале пред емисија,па логично е да се гази од смеење.
И ја така се газев од смеење кога слушнав како еден човек збори(слично на тој гостинот што го спомна Грешко)..неможеш да се запреш,мора да се изгазиш од смеење.Ама после некое време,кога ќе се навикнеш,нема да ти биде смешно.

Денес главна тема во Италија е Интер во Јануари ќе пробал да го донесе Кака.
Морати има изјава вели му се допаѓала идејата.Галјани пак вели него му се допаѓал Балотели.

Inter, clamorosa idea Kakà
È la risposta a Ibra al Milan

Ама неможе!:)
Остај те го Кака...топ тим имате и без него и така е повреден не ви треба :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom