Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Не бе, ја во филм сум влезен. :)
Зашто увек викам, Бранка вреди злато ! Колку пари, толку музика е муабетов, дај му 50м на располагање, и ко што реков вчера, тим кадарен за титула ке направи за наредни 5 год., ама тој филм ние не го гледаме, бар не ова лето.
Нашите финансиски директори се ДУПКИ ....(или пак тоа е реалноста?)
Не е дека се дупки, ама она трошење на Морати мораше некад да не удри, сега се работи во обратна насока, ова лето ке сркаме, за наредното ке видиме, се зависи од оваа нова политика на тимот. Ако 1 период е добар за штедливо лето, тоа е оној кога тимот е и најдобар, односно освоиле СЕ, лани Барса се заебаа у тој контекст, купуваа и купуваа и сега СЕ продадоа за дупло помалце ( Ибра тродупло ) ...
Е сеа јебига, прашање на време беше кога Милан ке се засили, или Јуве, така да оваа година очигледно е кој ке биде '' непријател '' број 1 за Интер во Серија А.

Воопшто слаби трансвери направија сите клубови.Ни Челзи ни Арсенал ни Манчестер купија нешто.Немаше квалитетни играчи на пазарот.
Морати рече дека ќе купи само класа играч го сакаше Фабрегас но Арсенал ни за 50 милиони не го дават.И овој Бранка рече ќе се дејствува само доколку има нешто квалитетно.
А и да знаете ови Велосо и Рафиња сигурно не се играчи на Џенова Морати има замешано прсти ако се покажат идат одма во Интер.Овие и двата играчи беа поврзани со Инте и видете кај завршија во Џенова кај пријателот на Морати.

^ Велосо сигурно доаѓа наредна година НО само ако ги задоволи апетитите на тимот, односно, ако изигра добра сезона во Џенова, ке дојде заедно во пакет со Ранокија кој е и играч на Интер.
Рафиња ке дојде само ако Маикон си замине наредното лето ...

Него шо биле тие шпекулациите во врска со Кака ??
Вистина или некој јак виц на срање.цом ??

Hahaha, Кака, чиста глупост, па 3 месеци фудбал нема да игра, 60м е купен, која ретарда ке дава цена приближна до 40-45м евра за него у моментов, а и плус тоа се пари кои Интер ги нема.

Hahaha, Кака, чиста глупост, па 3 месеци фудбал нема да игра, 60м е купен, која ретарда ке дава цена приближна до 40-45м евра за него у моментов, а и плус тоа се пари кои Интер ги нема.

Не ги заборавај Манчестер Сити,а и нема кој ке го купи Кака за цена повисока од 30 милиона(толку ради името). Му отиде на него кариерата,Милан го фати последниот воз за шиткање.

Па и мене ми стана чудно кога ми кажаа,реков уште одма,нема шанса да е ова вистина,Кака нема играно долго време,па да го земеме ние,повеќе пари ќе даде Интер по лекари,него за трансфери.

Нека го земат Џенас бе,или некој од “кантата“ во Реал,сите знаеме како проагаат тие играчи кај нас :icon_lol:

Syn благодарам на информациите за долговите и загубите во тимот сепак не бев дотолку информирана а тие работи...додуша и знаев дека со приходот од минатата сезона покриваат долгови(иако на Платини му превраќаа нашите) бидејќи Морати правеше ненормални трошоци низ годините и плус огромни плати за фудбалерите..(замислете колку морати му плаќаѓе на ибрахимович,па и сега на ето)..па тука се и другите фудбалери со просек од 3,5 милиони плата..па и другите клубски работодавачи и директори па и триста глупости,бонуси за секоја година и таканатаму.......ама не разбирам што не поврзуваат со мега ѕвезди низ периодот па потоа носиме играчи за во Фенецварош....?..подобро нека си ќутат и нека работат на случајот а не да носат ''Инлери''.....Иначе што се однесува од иргата вчера сум тотално разочаран бидејќи неамвме никаква идеа во нападот(без разлика на шансите),и играч кој ќе направи разлика на теренот....а Syn по тој муабет што го тераш дека Морати ги покриваше долговите(што е вистина),и нема да смее да го прави тоа во иднина во заклучок останува дека интер ќе стани клуб со најголем долг за три години...без разлика што ќе освојува...........е тогаш нека му ја мислат во клубот ..а ние ќе се крстиме во некој млади момци како Дестро,Кутињо,Бибиабиани,Ранокија,Сантон дека ќе созреат во играта и ќе го носат товарот во екипа како што е Интер..

37874101.jpg
25181577.jpg
17950647.jpg
79429594.jpg

Покрај овие бистови,што ќе ни се нови играчи?! Само да се зборело безвезе..нови играчи..пффф....

@Neroazuro
Види, Паолило рече дека одамна почнале да работат на тоа, затоа и не се фрлаа огромни пари последниве 2-3 години, со тоа што последниве 2 се во голем плус од трансфер летата, затоа реков, план има, каков, само може да погодуваме. Едниот веќе е евидентен, сменета трансфер политика, за другите, тв права, маркетиншки договори, спонзори и слично ...

Е сега можно е да има и мала дупка тука, пример, некој x спонзор директно финансиран од Морати да дава пари во клуб, тоа е изводливо а и легално во Фифа Фер Плеј правилото, така да за банкрот нема теоретска шанса, али едно до две лета да гледаме вакво постапување во трансфер лето да, можно е, иако сметам дека оваа година ке биде последна во ваков стил.
Свесен е Морати дека вака не е изводливо константно да се тера, па еден од двајца ке доведе сакал нејкел, одбраната воопшто не треба да се менува, едно место у средина и едно во напад ке биде мислам неопходно од наредната година.
Затоа Нероазуро, како што пишав и погоре, Морати го користи кредитот наречен тројна титула, бараше погоден момент за вакво трансфер лето и го најде, и тоа е тоа. :D

Ах Балотели ...
facepalm.gif
, за мене оваа ситуација со него е '' што ви реков .... '', еве, на неколку форуми почнаа да кукаат по него. :)

ТРИИИИИ.............ДВАААААААА...............ЕДЕНННННННННН........СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ќутете, бар Маикон остана, со повредава мислев готово, чао довиџења и за него. :)

Бар остана стариов прв состав,штом Мајкон не се шитна,ладич.
Остајте што пензионерите ги земаа Робињо и Ајкулата,пак ке кажам,повеќе ми е страв од Џенова и Наполи,отколку од напатените пензионери ;)

И што купивме сега ?

Од портата тропалото , од попот мандалото ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom