Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пат читам вакво нешто на нетов, може подетално ?

па јас оти не разбрав убаво, затоа и прашав... еве линкови на италијански се можеби подобро ќе ги протумачиш :)
http://www.laroma24.it/?show=article&artid=25986
еве и еден со некоја си изјава на синот на Морати, ама не разбрав кого осудува, изгледа фановите на Рома кои беа на Меаца, нешто со тоа е поврзано...
http://www.laroma24.it/index.php?show=article&artid=25960

па јас оти не разбрав убаво, затоа и прашав... еве линкови на италијански се можеби подобро ќе ги протумачиш :)
еве и еден со некоја си изјава на синот на Морати, ама не разбрав кого осудува, изгледа фановите на Рома кои беа на Меаца, нешто со тоа е поврзано...
Незнам колку се релевантни овие медиуми, не гледам некој од '' големите "' да ја пренесе оваа вест, а и премногу субјективно се пишувани статиите, во едната вика, Морати треперел, неговите играчи биле скршени до 78ма минута .... Ха Ха Ха.
Тимот кој изигра класа подобро од Рома бил сркшен ...

Нејсе тоа, таму се ставени некои слики од друг натпревар, луѓено у мантили обвиткани со шалови и слично, ептен несериозно од страна на сајтов, не за друго, ги лаже своите читатели. Имате видеа на јутуб од најинтересните моменти, ја покажуваат и ложата, врска си нема со таа слика од сајтот, доволно е да се спореди како на едната е облечен син му, и на другата, онаа од Недела.

Во секој случај, благе везе нема напишаното, никаков гест не направил Морати контра фановите на Рома.

Незнам колку се релевантни овие медиуми, не гледам некој од '' големите "' да ја пренесе оваа вест, а и премногу субјективно се пишувани статиите, во едната вика, Морати треперел, неговите играчи биле скршени до 78ма минута .... Ха Ха Ха.
Тимот кој изигра класа подобро од Рома бил сркшен ...

Нејсе тоа, таму се ставени некои слики од друг натпревар, луѓено у мантили обвиткани со шалови и слично, ептен несериозно од страна на сајтов, не за друго, ги лаже своите читатели. Имате видеа на јутуб од најинтересните моменти, ја покажуваат и ложата, врска си нема со таа слика од сајтот, доволно е да се спореди како на едната е облечен син му, и на другата, онаа од Недела.

Во секој случај, благе везе нема напишаното, никаков гест не направил Морати контра фановите на Рома.

можеби не велам не... а ова вториот линк што содржи?? накратко...

можеби не велам не... а ова вториот линк што содржи?? накратко...
Значи Морати направи сличен X ко Мурињо, али на торзо, е сега проблемот е што ова некој го протолкувал како навредливо за фановите на Рома, а истиот гест можеш многу јасно да го видиш по вториот гол на Ето, трет во мечот, го покажуваат тоа и камерите.
Го направи гестот и со синот ( тој десно од него, лево од наш агол ) се смееа, е сега освен ако некој нема машина за читање на мисли ( а во Италија очигледно имаат, така беше и со Мурињо ) ондак никој не би можел да знае што сакал Морати да каже со тоа.
Овие одат до тој степен што велат, деца гледале, каков пример се дава со тоа од човек кој себе си се нарекува џентлмен и слично, не покажал елеганција и класа, Милано бил еден од центрите на христијанството, моралот бла бла бла, ептен забеган муабет, и претеран у секој контекст.

После следеше она, Морати треперел, неговите играчи биле скршени што дефакто говори за човек кој има бујна фантазија и пишува за сајтов.

Така да децата што гледале наводно добиле лош пример, каков, незнаеме, никој не може да објасни, незнам, може Вулверин му бил омилен лик од Хикс мен, па може ете, пропагира насилство .... ништо чудно и ова да го прочитаме некаде.

се си е тоа во ред... али кога ќе се присетам на Тоти кога на стадионот после победата над Лацио направи гест како го растурија медиумите со критики, па зошто не и Морати? а искрено,навистина не му личи на годините, но сепак мене ми е сеедно јас само сакав да знам за што се зборува бидејќи никако неможев да го разберам текстот!!! фала за трудот

На кратко ги погледнав линковиве, ама зажалив што издвоив 30 секунди од денов за ова.

Најверојатно дете од 13-15 години го пишувал ова, а добил 5ка по историја неодамна.

На кратко ги погледнав линковиве, ама зажалив што издвоив 30 секунди од денов за ова.

Најверојатно дете од 13-15 години го пишувал ова, а добил 5ка по историја неодамна.

добро бе друже јас само сакав да знам, ништо страшно...

се си е тоа во ред... али кога ќе се присетам на Тоти кога на стадионот после победата над Лацио направи гест како го растурија медиумите со критики, па зошто не и Морати? а искрено,навистина не му личи на годините, но сепак мене ми е сеедно јас само сакав да знам за што се зборува бидејќи никако неможев да го разберам текстот!!! фала за трудот

За тоа што му личи или не, јас би рекол дека токму човекот кој ти стои во потписот, даде еден добар пример пред неколку месеци:
Ова е она „неодамна“, а ме мрзи да барам од она што било претходно. Вистинска фудбалска икона, така?

--- надополнето ---

добро бе друже јас само сакав да знам, ништо страшно...

Јас не те обвинив за тоа што си ги постирал тука, туку за адолесцентниов што ги пишувал.

Тоа што сакаш да знаеш е добро, а уште подобро е што некој ти излегол во пресрет и ти помогнал да разбереш.

За тоа што му личи или не, јас би рекол дека токму човекот кој ти стои во потписот, даде еден добар пример пред неколку месеци:
Ова е она „неодамна“, а ме мрзи да барам од она што било претходно. Вистинска фудбалска икона, така?

--- надополнето ---

Јас не те обвинив за тоа што си ги постирал тука, туку за адолесцентниов што ги пишувал.

Тоа што сакаш да знаеш е добро, а уште подобро е што некој ти излегол во пресрет и ти помогнал да разбереш.

ама јас во никој мој пост не сум го оправдал ова што Тоти го направи... и на Тоти не му личи како икона, но и на Морати тоа не му личи,пред се како човек во години, значи и двајцата не ги оправдувам...

ама јас во никој мој пост не сум го оправдал ова што Тоти го направи... и на Тоти не му личи како икона, но и на Морати тоа не му личи,пред се како човек во години, значи и двајцата не ги оправдувам...
Да али проблемот е што Морати ништо не направил, а ако ги толкувавме сите движењеа на тело и реакции ондак до кај ке стигневме ...

--- надополнето ---

Moрати на она за кое го обвинуваат Интер, дека нема италијанци у тим изјави, цитирам '' Секогаш се бара некаква грешка дури и кога се победува, подобро е да бидеме мултиетнички тим отколку да купуваме утакмици ''. :tv:

Интересно како за покажување на средниот прст на најлутите фанови добиваш критика од медиуми, а за знак(да речеме дека е демек го апсат) добиваш 3 меча суспензија + парична казна.

исто и овој момент не беше санкциониран, се сеќавам беше во истата недела кога камбиасо доби суспензија од 2 натпревари против киево(не се сеќавам баш) иако они преку извештај потврдија дека Камбиасо нема ништо направено.

Јухууу ако се деси ова,ке ве частам сите :)))

Само што Арсенал си бара преголема пара,а Интер и Морати тешко да фрлат толку пари.Ама сепак имаме ѓубре за фрлање во Мунтари,Мансини,Суазо,нека ги земаат сите тројца и 25 милиони евра и крај :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom