Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри се,ај не ги заебавајте. :(
Еднаш дури шутнаа кон голот.(надвор од гол беше ама битна е намерата)
Плус,сме ги начекале сеа без Амаури па удри..

Тоа е тоа имаат уште леб да јадат Јубе :vozbud:

Со оглед дека Јуве веќе имаа официјален меч за Лига Европа, поспремни се на физички план а топка не фатија, Интер ја имаше и играта, и многу шанси а и резултат, така да доволно видов, резултатот на крај краева и воопшто не е битен, нит е битен овој трофеј кој е на пониско ниво и од вц шољата дома што ја имам, битно кај Интер Се е во ред и очекувам во најдобро издание да влезат во првите два официјални меча оваа сезона каде лежат и две титули, а и редно е по 3 години стагнација Серија А да ја отворат со победа !

Сега кој е на ред да игра?
За колку време ќе почне?

Едит: А еве Јуве се загреваат, прво нив да ги истрескаме па вие сте на ред. ;D

Колку заврши првата утакмица и кој го даде голот? Не можев да ја гледам, сеа ваљда вторава ќе ја изгледам на раат без ебење од интернетов.

едит: Не сме играле ние бе у пм

Незнам дали да го трошам нетот за да ги глеам овие? Хххмз...

Извинете што ќе прашам вакво глупо прашање, можеби ќе ми се смеете, ама дали Губентус шутнаа на гол? :)

Сега ЈуБе-ББилан има,пресметка меѓу два пацераја :D

Иначе не ја гледав утакмицата,ама според ова што читам,сме играле Викторија пред голот на напатените ЈуБенташчиња...само така,нека патат !!!

Полека.

Со исклучок на Самуел и Милито ова е најсилниот тим на Интер. Јувентус сеуште нема оформено прво 11мина, па токму овие подготвителни натпревари ке му го дадат одговорот на Дел Блек.

Плус до сега, Јувентус само еднаш ја има освоено оваа титула. Минатата година ја освоивме и после тоа во првенството крахиравме :tv:. Така да, добро ке биде да не го освоиме.

Најреалниот пост досега. :vozbud:

^ и јас сакав да го постирам тука,ама си ме претицал за дел од секундата :pos:

Богами најреален пост е...комедии.

Сега кој е на ред да игра?
За колку време ќе почне?

Едит: А еве Јуве се загреваат, прво нив да ги истрескаме па вие сте на ред. ;D
Што ке истрескате бе немате вода во очи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom