Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Maтриксот за Балотели, уште една од многуте потврди дека голем дел од фановите ( поготово оние надвор од Италија ) се еден сиромашен плод на медиумите :

"Look at this," said Marco, pointing to an iPad given to him by Balotelli with the dedication 'to my brother, with affection'. "This is what Mario gave to me in America. If there had been any problems between us, he wouldn't have given it to me."
After landing in Bari, Materazzi told inter.it: "There would be fewer gaffes if people were well informed before writing about the relationships between other people. This morning I never said that Inter were weaker. I simply said that Mario is strong and that I am pleased he has gone where he will be happy."

^
Медиумите не треба да ми сменат мислењето за Циганов , кога со голи очи глеаме како се понаша на терен и фрла дрес

^
Медиумите не треба да ми сменат мислењето за Циганов , кога со голи очи глеаме како се понаша на терен и фрла дрес
Да де, и после дркавте на статии како Матераци го мрзел, му свртел грб и слично ... ко што реков, сиромашен плод на медиуми. Сликата е секогаш поинаква од онаа која вие ја гледате, т.е., сакате да ја видите.
Среќа у некои работи фановите во Италија се разликуваат од оние форумџии од Полска, Индија, Финска, Шведска и нормално, Македонија. Чудно е тоа што оние најтврдокорните го пречекаа со аплаузи на првиот официјален тренинг во Апијано, но секогаш тука се најхардкорците од Финска и остали земји што редовно читаат goal.com.

Да де, и после дркавте на статии како Матераци го мрзел, му свртел грб и слично ... ко што реков, сиромашен плод на медиуми. Сликата е секогаш поинаква од онаа која вие ја гледате, т.е., сакате да ја видите.
Среќа у некои работи фановите во Италија се разликуваат од оние форумџии од Полска, Индија, Финска, Шведска и нормално, Македонија. Чудно е тоа што оние најтврдокорните го пречекаа со аплаузи на првиот официјален тренинг во Апијано, но секогаш тука се најхардкорците од Финска и остали земји што редовно читаат goal.com.

За Матераци незнам тоа , имаше по медиуми дека нешо го затепал и толку , не се сеќавам да имаше дека го мрзел и слично а со голи очи глеавме колку се залага за тимот фрлање дресови и остали ствраи , фудбалот е јавна работа се се глеа , и да уживам да го дркам
За овие земјиве што си ги набројал незнам , неам роднини таму , а за Македонија знам дека поголем дел го мрзат и така треба ради неговите постапки

Неможеш да го споредиш она што го имаат фановите тука со она што го имаат во Италија, за оние кои не пропуштаат тренинг, оставаат гласни жици секој викенд и слично ...
Ибра јавно го исплука тимот во неколку наврати, јавно кажа дека Интер е причината што не може да освои Златна Топка, јавно кажа дека дал Се за екипата што беше смешно и спуштање на тимот на ниво на мравка, па пак, имаше такви тука кои молеа Бог да остане и што е најважно, не го мразеа, чекаа да баци туѓ дрес за да се уверат у неговите намери и со сила слепи се правеа. Случајот во Италија нормално, не беше ист, ко што не е ни сега, али ко што реков, тука премногу повшно се гледа на некои работи, дури има и такви кои плукаат на работењето на управата во моментов и чекаат нови засилувања за им се задоволат ( површните ) вкусови ...

Па нели 28 беше?

Breaking news...
Mario Balotelli is finally a Manchester City player after the club confirmed his capture from Internazionale. Full story to follow. football-italia.net

Ке видиме они што ке кажат дека не им веруем на говно.ком многу ...

Breaking news...
Mario Balotelli is finally a Manchester City player after the club confirmed his capture from Internazionale. Full story to follow. football-italia.net

Ке видиме они што ке кажат дека не им веруем на говно.ком многу ...

MARIO BALOTELLI has completed his £22million move from Inter Milan to Manchester City.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...ario-Balotelli-signs-for-Manchester-City.html

Мислам дека дека ова е повеќе од 28 милиони евра

28 милиони се плус бонуси.

Еве го моментот по кој ја ке го памтам Бало во Интер, и потоа добро памтам покажа кон значката со Скудетото и фановите алудирајќи дека и таа година Интер ке е шампион :

Заебете Балотели,си отиде,си отиде,нек се ебе...него кажете ми,ке даваат некаде Тим Трофео на телевизија ?

Заебете Балотели,си отиде,си отиде,нек се ебе...него кажете ми,ке даваат некаде Тим Трофео на телевизија ?

Al Jazeera Sport +1
Arena Sport 3
Canale 5
Digi Sport (HU)
Digi Sport (RO)
SuperSport 1 (DigitAlb)
TRK Futbol
~ DigitAlb HD4

Болдираната програма е free, а и KanalTurk е слободна се наоѓа на сат. TurkSat 3A

одлично ќе се вклопи во циркузот на арапите....меѓу парите и фудбалот,младичов одлучи дека пари му требало,нека му е со среќа во животот,помалку дроги и алкохол....Касано не бил ништо во споредба со нигеров...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom