Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се палете по една утакмица, подготовки се.

Манчестер Сити е далеку од влезен во топ кондиција, исто и Интер, не викам не, ама не треба сериозно да се сфаќаат овие пријателски утакмици. Овде повеќе се гледа да се влезе во добар натпреварувачки ритам, отколку да се извлече позитивен резултат. Ваквата победа е добра за кревање на расположенито во тимот и влегувањето во добар ритам.

Факт е дека ова е добар старт за Интер, но не бидете во облаци. На овој тим му фали играч од средината на теренот, Маскерано би бил одлично инвестиција, и уште играч во одбраната. Замена за Матераци и Кордоба.

Требаше да биде 4-0 голот на пандев не беше офсајд

Се чувствува беспрекорното функционирање на овој нов Интер, без разлика што Мурињо не е тука, Бранка - Морати влечеа потези на кои многумина гледаа со потсмев и критика ( во негативен контекст ) а на крајот Интер стана нумеро уно во Светот ...
Донесоа човек кој го преферира истиот систем на игра на Мурињо и човек кој беше опција број 1 за Јуве еден период ( Дел Нери беше резервната варијанта ), и создадоа тим со ненормално добра основа во која ке се развиваат големи таленти и перспективни играчи од типот на Коутињо за кого сите предвидуваат светла иднина, и играчи ко Бијабијани, Марига ( кој евидентно го поседува '' она '' потребното за добар dmc ), Сантон ( Се е кажано за младичот ) па и Обина кој важи за 1 од најголемите таленти на нигерискиот фудбал и човек кој веќе има обезбедено репрезентативен статус за таа земја.

Неам зборови за овој начин на кој функционира екипата, и едно е јасно, овој тим има светла иднина, оној црн период со овој начин на работа е закопан 2 метри под земја, Морати и те како покажа дека научи од грешките во минатото и веќе нема лабаво, за истото доволно говори и изјавата на Бенитез за Балотели “
Balotelli didn’t play because he has a muscular problem. I don’t know the transfer situation, as I am only the Coach of Inter.”
со што уште еднаш потврди дека дуото Морати - Бранка го трга на страна и оној најмал ризик за утки со нови трансфери и воопшто простор за деструктивитет врз екипата, мада уз овој буџет и Сурла од фк ЈСП може да состави ебење од тим.

Нека ни е честита првата победа, а воедно и првиот трофеј со Рафа :)

Фотки од натпреварот:
C_3_Media_1108975_immagine.jpg

C_3_Media_1108982_immagine.jpg

C_3_Media_1108978_immagine.jpg

C_3_Media_1108979_immagine.jpg

:tv:

C_3_Media_1108976_immagine.jpg

Бираги: " Шта сам урадио и ја не знам :icon_eek: " :)

C_3_Media_1108985_immagine.jpg

Рафа: "Е олку да им го спопикате" :icon_lol:

*Одлично изиграја момците, а најповеќе ме радува нашата нова ѕвезда Кутињо...малиот е :zver:

Иако даде 2 гола Обиња, сепак мислам не е за во Интер.

Out: Бурдисо, Ривас, Мунтари, Мансини, Суазо, Обиња и Балотели
In: Маскерано (15 - 20мил. + Мунтари), Робињо (размена со Балотели)

Mascherano and Kuyt too expensive?Here are the other names - Ledesma and Sculli - од Газета,на италијански е...
Еве дел на Англиски,од goal.com e..
Inter were considering a €15m plus Sulley Muntari offer, but La Gazzetta dello Sport claims the club is eager to pull the rope on mega spending, and they are looking at Genoa's Giuseppe Sculli and Lazio ace Cristian Ledesma.
Сигурно се заебаваат :vozbud:...........или не?:uvo:

Да ти еам Америката..
Неам појма кога играме со гејците,ова со временските зони ме збуни..
Anyone?

132924.jpg

Што е финтава со ѕвездава? како евреи сме :baeh:

Mascherano and Kuyt too expensive?Here are the other names - Ledesma and Sculli - од Газета,на италијански е...
Еве дел на Англиски,од goal.com e..
Сигурно се заебаваат :vozbud:...........или не?:uvo:

Да ти еам Америката..
Неам појма кога играме со гејците,ова со временските зони ме збуни..
Anyone?

Еве , ова беше пишано на еден форум

The game is on 4th August 2:00 am CET. So that makes it tomorrow after midnight, aproximatly 30 hours from now.

Еве , ова беше пишано на еден форум

The game is on 4th August 2:00 am CET. So that makes it tomorrow after midnight, aproximatly 30 hours from now.
Тоа беше пишано кон мене ;))
Напраив акаунт само да прашам за тоа...знаев дека е утре у 02:00 am ама еден немногупаметен Македонец - perika пишал:"tonight same time difrent place
smile2.gif
and will be 5:0"..и си викам може сум грешка нешто,ова со временскиве зони е заебана работа,ај да прашам....ама не сум бил грешка ;))

Тоа беше пишано кон мене ;))
Напраив акаунт само да прашам за тоа...знаев дека е утре у 02:00 am ама еден немногупаметен Македонец - perika пишал:"tonight same time difrent place
smile2.gif
and will be 5:0"..и си викам може сум грешка нешто,ова со временскиве зони е заебана работа,ај да прашам....ама не сум бил грешка ;))

Македонец ако не те заебе нема кој :):):)
Како што прочитав со Панатинаикос ќе играат тие вчера што не играле

Абе играме со Милан некоја пријателска годинава? :icon_lol:
За жал*,играме.
За десетина дена(13 Август)играме и со нив и со Јувентус во Бари.(Trofeo Tim Cup,San Nicola)

(малце каснам ама нема везе ;)
*нивни,нормално :tv:

После подолго време повторно во СК, многу ми е криво што не ја гледав утакмицата, не знев у колку саат се игра иначе ќе ја гледав во некое интернет кафе...
Гледам сме им одржале лекција во фудбал на Сити а? :)

WTF..шо му е на Камби бе браaaт?! ;)) Као Снајдер е...
Тоа што го зборев и јас дека ќе игра понапред и ќе одигра одлично, изгледа добро се покажал а? :)
Затоа ни треба и Маскерано како класичен деструктивец со Камби како среден играч би биле одличен тандем.

Абе играме со Милан некоја пријателска годинава? :icon_lol:
Мислиш дека сакаат да им се повтори ланската сезона? :pos:

--- надополнето ---

И да не знае некој кај може да ја гледам цела утакмица(ако е изводливо некако)?

640s.jpg
possible line-up,според Gazzetta.

Го погодија составот за со Сити ама дај боже овој да го утнат.
Не е добар,креативност нула.
Nwankwo,Stankovic,Obinna:shok:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom