Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да каже некој кој влегоа кој излегоа,... некако 2ца неми се познати :)

OMG !!!

Каква бомба, ни самиот не е свесен што гол даде :pos:

МАМООООООО ! ШТО ЛИ БЕШЕ ОВА??!??!?!? КОЈ БЕШЕ ОВА?!?!? КОЈ Е ОВОЈ?!?!?!

Да даде ГОСПОД ВО НАРЕДНИВЕ НЕКОЛКУ СААТИ ДА ГО ПРОДАДАТ БАЛОТЕЛИ .
Глеј ги децава што се у Интер ГАЗАТ , а тоа КОПИЛЕТО си го лади

Не видов, кој го даде 3-от гол?

Ај нека ни е честито победата :cug:

Честито победа момци,,, Примавера против Многу милиони 3-0 ,,, Браво за младичите, Пандев - Кутињо одлична соработка, Обиња звер, Бираги свака му част дури и самиот не беше свесен што гол даде,Биабиани струја секоја топка ја стигна и многу ми се свига тактичката подготвеност.. здравје за 20тина дена го чекаме суперкупот.. ЛЕКА НОК

Biraghi не знае уште што му се дешава, отиде на Лескот дресот да му го бара :pos:

Него јак момент беше пред да го даде голот, доаѓа топкава накај него, а еден играч од Сити со 38 број на дрес им прави со рака на играчиве демек ,,остај јас одам на него'' и овој му го стегна од 30 метри :pos:

Речи што ќе речеш... имаме доста добар старт. 3-0 на Сити со 3ти состав, а тие имаа горе долу добар состав (Адебајор, Врајт Филипс, Ајрланд, браќата Туре, Лескот, Ричардс...), новиот стил на игра се приметува и е доста добар. Така да само вака да продолжиме, супер игра, посебен впечаток ми остави Марига ... и Кутињо се разбира.

Форца Интер !!!

Ааааии ебење во буквална смисла на зборот им се деси на Сити вечерва !! :icon_lol:

Бираги какво голиште,му требаа 2 минути да се освести каков зверски гол даде :pos:
Биабиани ака Спиди Гонзалес добро одигра,мада немаше некоја голема минутажа за да се разигра,Коутињо како што гледам најголемо засилување ке ни биде сезонава и тоа со право !!
Прва утакмица во дресот на Интер и почна да крши кичми маме му ебам,ке праи парче сезонава :vozbud:
Другите топоини си изиграа,онолку колку што требаше за ебано скапан тим како Сити.

Avanti Inter !!

П.С Примети некој дека не ги водеше Манчини “граѓаните“ туку неговиот помошник ??
-Дал од страв да не го јаде немиен или нешто друго не знам :pos:

Изводливо е за Балотели да го ќарат Робињо ?
Во случај да има европски пасош, Интер со ваква трампа ке бидат дупло посилни од она што беа лани, од клупа до прв тим ( тука Маикон не го рачунам ) ...
Ке добијат 26 годишен играч желен за големи трофеи во Европа, сеуште не вкусил такво нешто, башка и беше може единствениот добар играч на Бразил на СП заедно со Маикон.

Ме интересираше дали излегло некое вакво инфо деновиве зашто и те како би имало логика со оглед на фактот што прво го бараа Тевез но тој нема еу пасош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom