Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ишала се ослободивме од котлето :icon_bigg

Часови го делат Балотели од Манчестер Сити
Mario has a contract worth 4 million to 5 years, 30 million will go to Inter that can become 35 with bonuses. Within two days the agreement between the clubs, the attacker will be Wednesday in the withdrawal of the British, who play Saturday in their friendly against Inter

Ќе лапаме 30 милиони и плу 5 милиони ќе бидат во клаузула од настапи , голови и пласман во Лига Шампиони . Балотели ќе има плата од 4 милиони евра
А на 31 јули играме пријателска со Сити , па дали ќе е можно одма копилево да игра против нас :):):)
хахахха јао то ке бит јако али нема да ви даде гол

Во тек биле преговори мегу Атлетико и Интер за Агуеро 40 милиони кој ке биде замена за Балотели.Трансверот требало да биде објавен овие денови.
100 пати подобра опција од Форлан и Кујт.
Маскерано и Агуеро и тимот ке биде подобар и од минатогодишниот.
Агуеро во Интер

Во тек биле преговори мегу Атлетико и Интер за Агуеро 40 милиони кој ке биде замена за Балотели.Трансверот требало да биде објавен овие денови.
100 пати подобра опција од Форлан и Кујт.
Маскерано и Агуеро и тимот ке биде подобар и од минатогодишниот.
Агуеро во Интер

Ова ако се деси одма нарачувам дрес , нема око да ми трепне . Немогуче решение ќе биде ова . БРАВО

Моментално глеам тренинг на Интер , од пред некој , и сантон гази , го играат на тренинг ко десен бек , овие гледачиве 3 пати до сеса му дадоа аплауз :vozbud::vozbud:

Среќен роденден на Маикон , се најубаво во животот и кариерата , и се надевам ќе остани кај нас ...

Што се однесува до Балотели , од една страна жалам што си оди , а пак од друга страна не ... Незнам во Сити дали ќе има можност да просперира... 30 милиони се многу за еден 19 годишњак , се надевам тие пари добро ќе се искористат за други цели .

--- надополнето ---

132379.jpg

Звер :vozbud:

Ууууф одам вечерва да славам,котлето си отиде а на негово место Агуеро...овој Бранка значи терминатор е во буквална смисла на зборот !!:vozbud:

Ууууф одам вечерва да славам,котлето си отиде а на негово место Агуеро...овој Бранка значи терминатор е во буквална смисла на зборот !!:vozbud:
Агуеро?
Ако Атлетико не ја спушти цената до 25-30м,ништо од него.Морати и Бранка нема шанси да дадат повеќе од 30,сепак не сме ние Сити/Реал.(да не ме сватиш погрешно,не дека немаме пари,само не е тоа у наш стил,ние ги цениме парите ;) )

Агуеро?
Ако Атлетико не ја спушти цената до 25-30м,ништо од него.Морати и Бранка нема шанси да дадат повеќе од 30,сепак не сме ние Сити/Реал.(да не ме сватиш погрешно,не дека немаме пари,само не е тоа у наш стил,ние ги цениме парите ;) )

Линков го има поставено Мите погоре кликај

Вреди да се дадат 30 милиони за Агуеро,не зезај.Ако вреди повеќе,во што не верувам,им го дааме Мунтари или Суазо на Атлетико или некој од “резервите“ што не требаат во Интер и готово.
А се надевам и Марадона наркоманот ке повлече конци,ако се секавате мислам дека е скаут на Интер за играчи од Јужна Америка,башка е дедо на Агуеро...олеснителни околности имаме :)))

Линков го има поставено Мите погоре кликај

Вреди да се дадат 30 милиони за Агуеро,не зезај.Ако вреди повеќе,во што не верувам,им го дааме Мунтари или Суазо на Атлетико или некој од “резервите“ што не требаат во Интер и готово.
А се надевам и Марадона наркоманот ке повлече конци,ако се секавате мислам дека е скаут на Интер за играчи од Јужна Америка,башка е дедо на Агуеро...олеснителни околности имаме :)))
Епа тоа и ти викам.Вреди да се дадат од 25 до 30 најмногу.АМА ако ме држи памтењето,Атлетико на Челзи му бараше некоја смешна сума од 50-60 милиони.
Ако Атлетико се согласи да го продаде за сума до 30м,одлично,ако не,сигурно нема да им го преплатиме,ќе најдеме друг.

(се',само Кајт не XD)

Агуеро ке го лапнеме:vozbud:, леле леле само каква замена би бил за котлето, отсекогаш сакав Кун да дојде во Интер, па да се надеваме дека ке го облече црно плавиот дрес :icon_lol:

Среќен роденден и од мене за Маикон,се надевам ке остане кај нас!!!Иначе и тоа како сум за доаѓање на Агуеро кој е многу добар фудблар и плус е млад,иначе не се радувајте Балотели уште не си е отиден од Интер бидејки сега кажа неговиот агент дека ништо не потпишал:toe:

Епа тоа и ти викам.Вреди да се дадат од 25 до 30 најмногу.АМА ако ме држи памтењето,Атлетико на Челзи му бараше некоја смешна сума од 50-60 милиони.
Ако Атлетико се согласи да го продаде за сума до 30м,одлично,ако не,сигурно нема да им го преплатиме,ќе најдеме друг.

(се',само Кајт не XD)

Челзи е Челзи,а Интер е Интер така ? :))))

Морати го има Бранка во Интер,тоа ме прави најспокоен на светов кога се работи за трансфер маркетот на Интер ;))
Поише од 30 милиони Атлетико нема шанса да добие од никој,освен од Сити.А тоа нема да се се случи,бидејќи Сити имаат 323454 напагачи.
Поголеми се шансите да дојде кај нас,се разбира за реална и разбирлива сума,башка реков и погоре и Марадона ке изиграва некој фактор тука.

Челзи е Челзи,а Интер е Интер така ? :))))

Морати го има Бранка во Интер,тоа ме прави најспокоен на светов кога се работи за трансфер маркетот на Интер ;))
Поише од 30 милиони Атлетико нема шанса да добие од никој,освен од Сити.А тоа нема да се се случи,бидејќи Сити имаат 323454 напагачи.
Поголеми се шансите да дојде кај нас,се разбира за реална и разбирлива сума,башка реков и погоре и Марадона ке изиграва некој фактор тука.
Епа ако не добие,нема да го продадат.Они секако сакаат да го задржат и би го пуштиле само ако дојде некоја висока понуда,а тешко да дојде.
Но ако Агуеро се побуни за да игра у Интер(вториот болд - Марадона да го убеди да дојде кај нас),тогаш не би го држеле со сила и би требало да ја прифатат нашата реална понуда.(ако понудиме)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom