Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маикон умира од желба да игра за Реал . Но и во Интер убаво му било . Е сеа , ако Реал даде понуда која ќе му одговара на Интер , т.е на Морати , тогаш Маикон ќе оди.

АCAB , Маикон ако каже директно , пуштете ме во Реал , тогаш сите ќе го замразиме . Он сака да се ебе , а да не го боли ... сваќаш ? Затоа вака демек , убаво ми е во Интер ама вака така , се тоа да не го замраземе ние , навивачите на Интер . Еве и татко му се јави , Син ми е желен за преселба во Реал .
Маикон е најдобар десен бек во светов , факт ,ама ако сака нека оди у три лепе , ќе дојде нов ;)

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Момци не се умарајте за Маикон, Интер лани го продаде најголемиот бисер во екипата, сите предвидуваа дека тимот ке доживее дигресија во својата игра и се случи тоа што се случи, првата тројна круна во историјата на италијанскиот фудбал.

Не треба да удирате многу на филозофии, најголемата причина за тој успех на Интер е оној ЛШ формат кој Мурињо го преферираше и истиот го негува и Рафа, 4231 со ебење од универзалци во нападот ( тука сега го додаваме и Коутињо ), нешто што не беше случај на пример со Ибра, и воопшто нешто што не беше случај со Интер во последниве 15-20 години.

Интер во последниве 20 години немале никаков проблем на десната бековска позиција така да кулирајте, никој, повторувам, никој не е незаменлив, поготово не кога станува збор за бек. Лани во Интер скоро сите постигнуваа голови, Интер сега се тим, а не само 1 играч без кого тимот е десеткуван, оваа креација е дело на проектот на Морати и Бранка за кој се одлучија по отпуштањето на Манчини пред Се поради желбата да го направат Интер број 1 во Светот во што и успеаа.
Ретко кој отпушта тренер по освоена титула во домашно, а уште поретко се среќаваат оние тимови кај кои оваа жртва и те како се исплатела, така да чим беа способни за таков потег, ова со беков десно е мачкина кашлица .... со други зборови, кулирајте максимално, немате ама баш никаква причина за секирација у тој поглед, уживајте во летово ...

Кога сме кај истото, Марсо, Деко, Грејт се у Охридов, ке правиме ваљда деновиве интерашка собиранка тука па ако некој трет има план да дое обавезно да врти на моб.

Кога сме кај истото, Марсо, Деко, Грејт се у Охридов, ке правиме ваљда деновиве интерашка собиранка тука па ако некој трет има план да дое обавезно да врти на моб.

Ај да му се сневиди на околностите..јас вчера бев таму..да знаев ќе останев..ај можеби ќе наминам кога ќе се собирате!

Бранка во Вторник ќе оди во Ливерпул за да се договорат за трансферот на Маскерано во Интер.

Изјава на Рафа за Кутињо

He has done very well in our workouts. He is young, but important for us. We are very happy with him, he is the player who has impressed me the most

Уф колку ќе ми се праи мерак да го гледам како ќе игра за Интер

Според Скаи Балотели официјално потпишал за Сити 30+5 милиони.
Одличен талент но нула карактер ги избра парите уште на 19 години.
Барем нема да не замара веќе.
Инаку ич не ми се допаѓат имињата за негови наследници.
Кујт,Роси,Форлан ич не ни требат овие просечни играчи ни треба некој како Тевез,Суарез,Агуеро фудбалери со иднина а не 1 година решение.
Подобро да им се даде шанса на Кутињо и Биамбиани отколку Кујт или Форлан.

Кујт,Роси,Форлан ич не ни требат овие просечни играчи ни треба некој како Тевез,Суарез,Агуеро фудбалери со иднина а не 1 година решение.

Ако е ова точна информација супер е .
35 милиони за играч кој има само 19години екстра пари направиле Интер од него.

Па реално Балотели и под 30 ни ја не би го продавал бидејки има талент да стане еден од најдобрите фудбалери само што во Интер карактерот многу му е лош и затоа го оправудувам трансферов:toe:,иначе и јас одвај чекам да видам како ке игра Кутињо:vozbud:

Па реално Балотели и под 30 ни ја не би го продавал бидејки има талент да стане еден од најдобрите фудбалери само што во Интер карактерот многу му е лош и затоа го оправудувам трансферов:toe:,иначе и јас одвај чекам да видам како ке игра Кутињо:vozbud:

Koj улаф би дал 35 милиона за играч кој има талент да стане најдобар фудбалер.
Но кога има овци за стрижење тоа е.

Koj улаф би дал 35 милиона за играчи кој има талент да стане најдобар фудбалер.
Не те сфатив што сакаш да кажеш?Па нормално дека за талент и ја би дал 35,рачунај за 2 години може да му рипне дупло цената:toe:(само што Балотели со неговиот мозок тешко дека ке му рипне али ке видиме)

Не те сфатив што сакаш да кажеш?Па нормално дека за талент и ја би дал 35,рачунај за 2 години може да му рипне дупло цената:toe:(само што Балотели со неговиот мозок тешко дека ке му рипне али ке видиме)
Друже за 2-3 години тој може ќе стани најголем промашај на трансфер пазарот, а може да стани и најдобар фудбалер, но 35 милиони за некое пичлеме кое нема понашање кој е проблематичен фудбалер јас не би дал 35 милиона.
Најголем кар е Интер и никој друг. За тие пари ќе се земи 2 јаки играчи, без разлика на која позиција.

Друже за 2-3 години тој може ќе стани најголем промашај на трансфер пазарот, а може да стани и најдобар фудбалер, но 35 милиони за некое пичлеме кое нема понашање кој е проблематичен фудбалер јас не би дал 35 милиона.
Најголем кар е Интер и никој друг. За тие пари ќе се земи 2 јаки играчи, без разлика на која позиција.
Епа тоа ти се вика *или или*,никој неможе да знае дали ке стане подобар од сега!!!А тоа дека Интер доби добра пара се согласувам бидејки никој веќе неможеше да го поднесе во Интер:toe:

Абе Кире само ова ќе ти го кажам...пази ги сите таленти последниве 10 год. за колку пари се купени!!!:smir:

--- надополнето ---

Koj улаф би дал 35 милиона за играч кој има талент да стане најдобар фудбалер.

За ова си 200% во право...треба да си глуп ко дупе за да фрлиш 35м за Балотели.:tapp:

Абе Кире само ова ќе ти го кажам...пази ги сите таленти последниве 10 год. за колку пари се купени!!!:smir:

--- надополнето ---

За ова си 200% во право...треба да си глуп ко дупе за да фрлиш 35м за Балотели.:tapp:
Па зависи за кој талент збориш,според мене Балотели може да биде најдобар фудблар бидејки има многу добар талент за неговите 19 години а и плус доволно искуство али мозокот му е слабата точка и тоа е неговиот проблем:toe:!!Многу таленти викале до сеа али ништо од нив,ке видиме што ке биде со Бало

Часови го делат Балотели од Манчестер Сити
Mario has a contract worth 4 million to 5 years, 30 million will go to Inter that can become 35 with bonuses. Within two days the agreement between the clubs, the attacker will be Wednesday in the withdrawal of the British, who play Saturday in their friendly against Inter

Ќе лапаме 30 милиони и плу 5 милиони ќе бидат во клаузула од настапи , голови и пласман во Лига Шампиони . Балотели ќе има плата од 4 милиони евра
А на 31 јули играме пријателска со Сити , па дали ќе е можно одма копилево да игра против нас :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom