Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажи ми ти мене што е работа на бекот ??
Да нафрлува асално кон напагачите така ?
Мајкон не го правеше тоа воопшто добро,очаен беше.
Друго,не секоја утакмица ја играше на ниво како што треба и се очекува од него,освен дерби мечевите.
Трето,дал еден гол и ајде тој е главен играч така.
Ако идеме по твојата логика,ондак Пандев даде поважни голови од Мајкон и подобро одигра.
Четврто и последно...не се бламирај (болдот) !

После болдираниот дел што го тресна без врска,немам намера да ти реплицирам воопшто.
Не ме сфати добро,не реков дека само заради Маикон освоивме бидејки неможе еден играч да е клучен за успехот!!!Оваа сезона цел Интер изигра добро и затоа освовиме ,пред се поради тактиката на Мурињо па потоа на сите 11 играчи кои го дадоа срцето на теренот!!Сакам да ти кажам дека Маикон беше еден од најзаслужните што освоивме бидејки цел свет виде дека е најдобар десен бек само ти го велис спротивното

Не ме сфати добро,не реков дека само заради Маикон освоивме бидејки неможе еден играч да е клучен за успехот!!!Оваа сезона цел Интер изигра добро и затоа освовиме ,пред се поради тактиката на Мурињо па потоа на сите 11 играчи кои го дадоа срцето на теренот!!Сакам да ти кажам дека Маикон беше еден од најзаслужните што освоивме бидејки цел свет виде дека е најдобар десен бек само ти го велис спротивното

Го сврте муабетот кога виде дека тераш со глава низ ѕид ама ај :pos:
До пред два поста ми викаш едно,сега ми викаш друго.
Одлучи се бе,клучен беше за тебе Мајкон како што пиша пред два поста или не ??

За мене не беше клучен и стојам цврсто на моето мислење.

За болдот,кај виде дека јас го зборам спротивното ???

Кирца што ти е на тебе бе, дали се слушаш??? ц ц ц:kesa:

никад не би го кажал за Маикон,да не беше он ние кур ке освоевме ЛШ!!
Али реално да не ни беше Миакон ние ЛШ уште ке сонувавме

не реков дека само заради Маикон освоивме

:pos2::pos2::pos2:

Кажи ми ти мене што е работа на бекот ??
Да нафрлува асално кон напагачите така ?
Мајкон не го правеше тоа воопшто добро,очаен беше.
Друго,не секоја утакмица ја играше на ниво како што треба и се очекува од него,освен дерби мечевите.
Трето,дал еден гол и ајде тој е главен играч така.
Ако идеме по твојата логика,ондак Пандев даде поважни голови од Мајкон и подобро одигра.
Четврто и последно...не се бламирај (болдот) !

После болдираниот дел што го тресна без врска,немам намера да ти реплицирам воопшто.

Значи според тебе тебе Маикон бил дрво така ???!

--- надополнето ---

^ Така е,сумњам Морати да го даде за 22 милиони еврќи,нема шанса !
Пред тоа даваа 28,сеа 22,дај ако не да им го дадеме за без пари,да им ебам евтината проституција од клуб.

Ако си оди,нека каже одма,не да изиграва курва од типот,сакам да се ебам,а нејќам да ми влезе.
Нека каже одма,за да има време Интер да најде негова алтернатива,јас сумњам да се потпираме на Сантон преку цела сезона,знаеме колку е стакленко.

Оди МајкоЊ кој те ебе,може ИНТЕР и без тебе !! :))))

Зашто тогаш бараш да го продадеме за голема сума на пари , ако според тебе играл само на дерби мечеви , не центрирал како што треба и остало .
Тогаш тој вреди 10 милиони , нели ?!?

Значи според тебе тебе Маикон бил дрво така ???!

Зашто тогаш бараш да го продадеме за голема сума на пари , ако според тебе играл само на дерби мечеви , не центрирал како што треба и остало .
Тогаш тој вреди 10 милиони , нели ?!?

Не реков дека е дрво,ти така ако си сфатил океј,немам проблем јас.

А што да не не играше само на дерби мечеви на врвно ниво ??
Дај не ме зезај со екипи како Аталанта,Сиена и остали се влечкаше по терен како полжав без куќа,доста го дебатиравме тука тоа негово понашање.

А зошо да не го продадеме за голема сума на пари коа е дел од шампионски тим,тим кој ја покори цела Европа ??

Не викам дека е слаб Мајкон,ама Кире го праи како да е Господ и како тој сам да ни ги донесе сите титули што ги освои Интер оваа сезона.Ко да заборава на останатите играчи кој,посебно на Снајди и Милито кој според мене без позаслужни за сите титули на Интер од Мајкон.

Па ти кажа неколку карактеристики за бек , и тие истите биле негова слаба точка , незнам како другачија да го сфатам . Сеа ова за сумава на пари , тогаш значи дека сите играчи на Интер ( оние стартните што беа ) треба да ги продаваме за сума од над 25 милиони евра ( да речеме ) затоа што они ја покориле цела европа ?!? Не бе брат грешка си

Не викаш дека е слаб , ама можам да кажам дека е Господ на НЕГОВА позиција односно моментално е најдобриот десен бек у светов и затоа Интер бара преку 25 милиони евра , и затоа маикон си бара плата од 7 милиони евра .
Кире може да го праи господ , зашо Интер на Мурињо напаѓаше од десна страна 2 години , а тоа е зашто го имавме Маикон .
Позз и сите мислиме за добро Интер , секој на свој начин :):)

Па ти кажа неколку карактеристики за бек , и тие истите биле негова слаба точка , незнам како другачија да го сфатам . Сеа ова за сумава на пари , тогаш значи дека сите играчи на Интер ( оние стартните што беа ) треба да ги продаваме за сума од над 25 милиони евра ( да речеме ) затоа што они ја покориле цела европа ?!? Не бе брат грешка си

Не викаш дека е слаб , ама можам да кажам дека е Господ на НЕГОВА позиција односно моментално е најдобриот десен бек у светов и затоа Интер бара преку 25 милиони евра , и затоа маикон си бара плата од 7 милиони евра .
Кире може да го праи господ , зашо Интер на Мурињо напаѓаше од десна страна 2 години , а тоа е зашто го имавме Маикон .
Позз и сите мислиме за добро Интер , секој на свој начин :):)

Не викам дека е лош,само дека у офанзива е малце дупе,а дефанзива си е топ :)))

за вториот пасус во право си,ама на негова позиција е Господ,а Кире го напраи Господ на Интер,спасител на Интер,нешто што си нема врска ;)

Интер што си бара добра пара за него,си бара,не бегам јас од тоа,пошо не ја одигра само оваа сезона добро,туку и претходните сезони,ама пак ке кажам,у офанзива е малце дупе :))))

За мене не е Господ и стојам црвсто на моето мислење,за мене Господ е Милито :D

Не викам дека е лош,само дека у офанзива е малце дупе,а дефанзива си е топ :)))

за вториот пасус во право си,ама на негова позиција е Господ,а Кире го напраи Господ на Интер,спасител на Интер,нешто што си нема врска ;)

Интер што си бара добра пара за него,си бара,не бегам јас од тоа,пошо не ја одигра само оваа сезона добро,туку и претходните сезони,ама пак ке кажам,у офанзива е малце дупе :))))

За мене не е Господ и стојам црвсто на моето мислење,за мене Господ е Милито :D

Да де брат и за мене е господ Милито , ама Маики си е господ на негова позиција . POzz

Те сфаќам зошто го правиш Милито господ зошто е шпиц и секад тој не спасуваше,но кога ке сфатиш дека само еден бек на светот а тоа е Маикон даде највеќе голови за Интер(зборам од сите бекови на светов) тогаш ке праиме муабет:toe:!!Наброј ми бек што даде повеќе голови оваа сезона од Маикон и ке праиме муабет?(do acab)

Те сфаќам зошто го правиш Милито господ зошто е шпиц и секад тој не спасуваше,но кога ке сфатиш дека само еден бек на светот а тоа е Маикон даде највеќе голови за Интер(зборам од сите бекови на светов) тогаш ке праиме муабет:toe:!!Наброј ми бек што даде повеќе голови оваа сезона од Маикон и ке праиме муабет?(do acab)

Го имитираш Syn со тоа болдираното а ? :icon_lol:

Не го правам Милито Господ само поради головите,туку и поради тоа што на секоја утакмица даваше 110% од себе,играше со големо срце за Интер.
На бекот не е да дава голови туку да игра добро и офанзива и дефанзива,кажав и погоре,Мајкон ова првото не го правеше добро,посебно со тоа центаршутевите,исто ко да го гледав Серџо Консеисао на времето.
Не викам дека е лош Мајкон,ама го кревате у облаци ептен.Не знам што се попаливте толку ако си оди,Интер да не ќе пропадне случајно ?
Истово беше и со Ибра,па видовме до кај стигна Интер во наредните две години без него...без секој се може бе,мене исто ми се фаќа дали ке остане или ке си оди Мајкон.Ако си оди Морати очекувам да лапне 25-30 милиони евра,а ако остане очекувам да му зголеми плата.

Абе се беше ок док не пиша * Иди Маикон кој те ебе може Интер и без тебе * Ибра заслужи,али Маикон не бе брат!Во годината која освивме ЛШ ја да кажам вакво нешто па и за Мунтари е срамота а не па за Маикон кој реков дека е еден од најзаслужните:toe:!!И да на негова позиција ке го правам Господ и понатмау додека не дојде некој сличен на него:baeh:

Значи не разбирам некои фанови како ACAB кој забораваат на головите кои се радувале, на играчите кои му ги носеа титулите на нивните омилени тимови...не знам за вас но милсам дека 90 проценти од фановите на Интер го мразат ибра...но јас мислам обратно..Ибра што и да кажи за Интер за мене ќе остане едниот Ибракадабра кој не спасуваше во најважните натпревари и даваше голови(можеби на мали екипи )..ама тој многу ме има израдувано..сетете се на 16-тата титула(дури сеуште го носам неговиот дрес)...за мајкон ќе кажам откако е беше мурињо ,Интер напаѓаше само од десната страна и кога немаше идеа во нападот мајкон ќе направеше пробив и ќе напраеше шанса за тимот да постигни гол...е сега размислете што продаваме..пред се индивидуалец кој може да направи шанса од ништо(тоа што немаме високи напаѓачи е друга работа)..е сега лошата работа кај него е тоа што Мајкон ќе нема никаква мотивација во новата сезона поради тоа што сака да замини во Мадрид и плус освои се со Интер па уште толку ќе се влечка по теренот..вака барем Морати можи да го извади ќарот од него....и да не заборавиме да бидиме реални мислам...Милито,Снајдер,МАЈКОН,Занети и Лусио....овие и само овие носат најголема заслуга за СИТЕ освоени трофеи ова сезона..ACAB биди барем малце реален како стојат работите за годините кои ги поминал мајкон во Интер..и јас тотално го разбирам Мајкон во оваа ситуација..нешто слично како со фабрегас во арсенал....едноставно мајкон ен сака да ги разочара фановите на Интер и да го сметаат за предавник ама има голема желба да оди во Мадрид...ставете се малце на негово место а не како фанови да коментирате тука!

Значи не разбирам некои фанови како ACAB кој забораваат на головите кои се радувале, на играчите кои му ги носеа титулите на нивните омилени тимови...не знам за вас но милсам дека 90 проценти од фановите на Интер го мразат ибра...но јас мислам обратно..Ибра што и да кажи за Интер за мене ќе остане едниот Ибракадабра кој не спасуваше во најважните натпревари и даваше голови(можеби на мали екипи )..ама тој многу ме има израдувано..сетете се на 16-тата титула(дури сеуште го носам неговиот дрес)...за мајкон ќе кажам откако е беше мурињо ,Интер напаѓаше само од десната страна и кога немаше идеа во нападот мајкон ќе направеше пробив и ќе напраеше шанса за тимот да постигни гол...е сега размислете што продаваме..пред се индивидуалец кој може да направи шанса од ништо(тоа што немаме високи напаѓачи е друга работа)..е сега лошата работа кај него е тоа што Мајкон ќе нема никаква мотивација во новата сезона поради тоа што сака да замини во Мадрид и плус освои се со Интер па уште толку ќе се влечка по теренот..вака барем Морати можи да го извади ќарот од него....и да не заборавиме да бидиме реални мислам...Милито,Снајдер,МАЈКОН,Занети и Лусио....овие и само овие носат најголема заслуга за СИТЕ освоени трофеи ова сезона..ACAB биди барем малце реален како стојат работите за годините кои ги поминал мајкон во Интер..и јас тотално го разбирам Мајкон во оваа ситуација..нешто слично како со фабрегас во арсенал....едноставно мајкон ен сака да ги разочара фановите на Интер и да го сметаат за предавник ама има голема желба да оди во Мадрид...ставете се малце на негово место а не како фанови да коментирате тука!
И јас ова го збореб али кој како сфаќа:toe:,секој играч кој донел титула на Интер и си заминал ке му бидам благодарен па било тоа Ибра или Маикон а посебно вториов кого ни донесе и ЛШ!!!Единствен играч кој никад не би го напуштил Интер е ХАВИЕР ЗАНЕТИ (овој играч највеќе го почитувам од сите)

Колку си бед со болдираниот дел не си свесен -.-

Реков бе реков јас,не го мразам Мајкон,воопшто не го мразам,немам зошто да го мразам,ама со тие педерски работи со неговиот менаџер,го праќа во Шпанија да флертува со Реал,не му требаа.Ако сака да си оди,а сака,нека каже јас сакам да одам во Реал и тачка.Морати не верувам да му прави проблеми,само Реал треба да ја плати вистинската сума.
И да си оди и да остане,исти ташак ми се фака мене,Интер преживеал 100 и кусур години,па сеа ке плачам по еден Мајкон,кој го ебе,сречан му пут,нека оди у Реал !

Не можете да ме разубедите никако дека сака да остане во Интер,крај !
Ке остане ако Реал не ја плати потребната цена за него,28-30 милиони евра,а ако ја плати одма со следниот авион ке оди за Мадрид.

Не сум фудбалер па да се стаам на негово место,кој кур,јас сум само загорен фан на Интер,Интер е над се,Интер е законот,а не некој Мајкон кој тајно го праќа својот агент за Мадрид да разговара со луге од Реал за негов евентуален трансфер таму,ко највеча пичка у маало.

Чао,нека си оди,се најубаво !

Немојте да ми блебекате што направил за Интер...океј е тоа,направил многу,голот против ЈуБе коа го даде и коа се трескаше од земја и велеше дека неговото срце е на Меаца и дека нема да си оди,за тоа ми е криво највеќе.

Кој се сложува океј,кој не пак океј,не барам да ми реплицирате без врска,секој со свое мислење,ова погоре е моето.

Non mollare mai !

Дел од интервјуто на Кутињо..

I play behind the strikers in a 4-2-3-1, as Sneijder, or I can from the left. Just like Ronaldinho.

Не само позицијата,и играта му е у стилот на Рони во најдобрите времиња,плус ...

I said at the press conference: I am a quiet guy, I like to work and not throw this opportunity in the wind. I grew up in a poor area and know the true values like family.
...не е по журкањето ;))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom