Значи не разбирам некои фанови како ACAB кој забораваат на головите кои се радувале, на играчите кои му ги носеа титулите на нивните омилени тимови...не знам за вас но милсам дека 90 проценти од фановите на Интер го мразат ибра...но јас мислам обратно..Ибра што и да кажи за Интер за мене ќе остане едниот Ибракадабра кој не спасуваше во најважните натпревари и даваше голови(можеби на мали екипи )..ама тој многу ме има израдувано..сетете се на 16-тата титула(дури сеуште го носам неговиот дрес)...за мајкон ќе кажам откако е беше мурињо ,Интер напаѓаше само од десната страна и кога немаше идеа во нападот мајкон ќе направеше пробив и ќе напраеше шанса за тимот да постигни гол...е сега размислете што продаваме..пред се индивидуалец кој може да направи шанса од ништо(тоа што немаме високи напаѓачи е друга работа)..е сега лошата работа кај него е тоа што Мајкон ќе нема никаква мотивација во новата сезона поради тоа што сака да замини во Мадрид и плус освои се со Интер па уште толку ќе се влечка по теренот..вака барем Морати можи да го извади ќарот од него....и да не заборавиме да бидиме реални мислам...Милито,Снајдер,МАЈКОН,Занети и Лусио....овие и само овие носат најголема заслуга за СИТЕ освоени трофеи ова сезона..ACAB биди барем малце реален како стојат работите за годините кои ги поминал мајкон во Интер..и јас тотално го разбирам Мајкон во оваа ситуација..нешто слично како со фабрегас во арсенал....едноставно мајкон ен сака да ги разочара фановите на Интер и да го сметаат за предавник ама има голема желба да оди во Мадрид...ставете се малце на негово место а не како фанови да коментирате тука!
Колку си бед со болдираниот дел не си свесен -.-
Реков бе реков јас,не го мразам Мајкон,воопшто не го мразам,немам зошто да го мразам,ама со тие педерски работи со неговиот менаџер,го праќа во Шпанија да флертува со Реал,не му требаа.Ако сака да си оди,а сака,нека каже јас сакам да одам во Реал и тачка.Морати не верувам да му прави проблеми,само Реал треба да ја плати вистинската сума.
И да си оди и да остане,исти ташак ми се фака мене,Интер преживеал 100 и кусур години,па сеа ке плачам по еден Мајкон,кој го ебе,сречан му пут,нека оди у Реал !
Не можете да ме разубедите никако дека сака да остане во Интер,крај !
Ке остане ако Реал не ја плати потребната цена за него,28-30 милиони евра,а ако ја плати одма со следниот авион ке оди за Мадрид.
Не сум фудбалер па да се стаам на негово место,кој кур,јас сум само загорен фан на Интер,Интер е над се,Интер е законот,а не некој Мајкон кој тајно го праќа својот агент за Мадрид да разговара со луге од Реал за негов евентуален трансфер таму,ко највеча пичка у маало.
Чао,нека си оди,се најубаво !
Немојте да ми блебекате што направил за Интер...океј е тоа,направил многу,голот против ЈуБе коа го даде и коа се трескаше од земја и велеше дека неговото срце е на Меаца и дека нема да си оди,за тоа ми е криво највеќе.
Кој се сложува океј,кој не пак океј,не барам да ми реплицирате без врска,секој со свое мислење,ова погоре е моето.
Non mollare mai !