Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Калиендо изјавил дека никогаш не побарал од Реал 7м по сезона за Маикон,дека никогаш не разговале за платата.
Реал - Подготвени сме да му дадеме 5.5м по сезона на Маикон

Изгледа дека и Маикон и Балотели ќе си одат.
Ако,нека си одат.Нас ни требаат играчи кои сакаат да играат за Интер а овие двајца изгледа не се такви.Нека им е со среќе во новите клубови...
Welcome..60 милиони.

Ako se prasuvam jas, transferot na godinata go napravivme, a toa e Kutinjo. Sega samo odbrana ni trebat nekoi talentirani mladi igraci koj bi bile rezerva za segasnite, pa so tek na vreme da stanat zverki. Napad glupo e da se trosat pari, premnogu imame. A i sredina "ne sme loso" Snaijder, Mota, Kambi, Stanko, Kutinjo, i eventualno Maskerano se top, plus mladincite ke dobijat poveke sansi, ni trebaat italianci fakt e toa. Ama ova sve ako jas se prasuvam.

Ako se prasuvam jas, transferot na godinata go napravivme, a toa e Kutinjo. Sega samo odbrana ni trebat nekoi talentirani mladi igraci koj bi bile rezerva za segasnite, pa so tek na vreme da stanat zverki. Napad glupo e da se trosat pari, premnogu imame. A i sredina "ne sme loso" Snaijder, Mota, Kambi, Stanko, Kutinjo, i eventualno Maskerano se top, plus mladincite ke dobijat poveke sansi, ni trebaat italianci fakt e toa. Ama ova sve ako jas se prasuvam.
Веќе купивме 2ца млади таленти..
Бендети - 18 годишен голем талент..го земавме од Торино.
Ранокиа - 22 годишен..познат е овој више..не е веќе само само талент
Иднината би требало да ни биде обезбедена.
Ги имаме Занети,Сантон,Киву,Маикон сеуште,Лусио,Самуел,Кордоба и Матераци у краен случај..
Ранокиа би требало да си го вратиме у Јануари..не стоиме баш добро со централни ако се повреди Лусио/Самуел..иако и Киву е одличен централен.Не треба да се потпираме на Кордоба и на Матераци више..
Ако си отиде Маикон(а веројатно ќе си иде) би требало да купиме уште еден лев или десен бек.

У средина не ни треба никој(ако дојде Маскерано - добро,ако не дојде - пак добро)..да не го заборавиме Марига,дечкото е звер..плус тука се Снајдер,Кутињо,Камби,Мота,Станкович,Мунтари и Мансини сеушти - за жал..

И у напад сме Океј.Суазо,Обина и Керлон ќе ги продадеме/позајмиме и ќе ни останат Пандев,Милито,Ето,Биабиани и ако си отиде Балотели,ќе треба да купиме уште еден централен/страничен напаѓач.

Значи..
Ќе ги продадеме Балотели,Маикон,Мунтари,Мансини,Керлон,Обина и Суазо..
Ќе ги купиме Маскерано,напаѓач(било кој освен Кајт:se_ molam) и лев/десен бек.
Исто така не би се љутел ако Морати/Бранка не изненадат со некој трансфер како на пример Швајни ;))

Маикон останува 99 посто по што Реал не даваат доволно пари барем такви беа последните инфомрации

Маикон останува 99 посто по што Реал не даваат доволно пари барем такви беа последните инфомрации

кирца ако остане,океј,а и ако си отиде,ондак пак океј,нек си ебе матер.

кирца ако остане,океј,а и ако си отиде,ондак пак океј,нек си ебе матер.
Ако остане подобро,ако си замине јбг ке игра Сантон десно!Јас сакам да остане али ке видиме наредниве денови дали Интер ке ја прифати понудата од 22 мијлона иако Морати кажа дека под 30 не го дава:toe:

Ако остане - ќе се влече по терен,паметот кај Мурињо ќе му биде.
И како што пишав во некој предходен пост,нас ни требаат играчи кои стварно сакаат да играат за Интер,a Маикон изглеа не е еден од нив.Слободно нека си оди,ќе најдеме замена која ќе сака да игра за Интер.
Maicon wants Real deal - од вчера е ова
"I want to go there. For me it would be a dream that comes true," he was quoted by Radio Globo.
Болдот кажуве се.Не треба да му стоиме на патот..
Па и 25 нека даат,со сила не треба да го држиме.

^ Така е,сумњам Морати да го даде за 22 милиони еврќи,нема шанса !
Пред тоа даваа 28,сеа 22,дај ако не да им го дадеме за без пари,да им ебам евтината проституција од клуб.
Ако си оди,нека каже одма,не да изиграва курва од типот,сакам да се ебам,а нејќам да ми влезе.
Нека каже одма,за да има време Интер да најде негова алтернатива,јас сумњам да се потпираме на Сантон преку цела сезона,знаеме колку е стакленко.

Оди МајкоЊ кој те ебе,може ИНТЕР и без тебе !! :))))

Мајкон е одличен бек, не знам дали ќе му се најде достојна замена ако замине. Ако не му се останува, нема што друго, освен да му се почитува желбата.

^ Така е,сумњам Морати да го даде за 22 милиони еврќи,нема шанса !
Пред тоа даваа 28,сеа 22,дај ако не да им го дадеме за без пари,да им ебам евтината проституција од клуб.
Ако си оди,нека каже одма,не да изиграва курва од типот,сакам да се ебам,а нејќам да ми влезе.
Нека каже одма,за да има време Интер да најде негова алтернатива,јас сумњам да се потпираме на Сантон преку цела сезона,знаеме колку е стакленко.

Оди МајкоЊ кој те ебе,може ИНТЕР и без тебе !! :))))
Ова последново никад ја никад не би го кажал за Маикон,да не беше он ние кур ке освоевме ЛШ!! Во сите напади на Интер учествуваше Маикон и да си иде и да остане ја секад ке го почитувам Маикон:toe:!П.С голот со Барса дома(за 2-1) не го заборавај кој испадна клучен и не одведе во финале

Ова последново никад ја никад не би го кажал за Маикон,да не беше он ние кур ке освоевме ЛШ!! Во сите напади на Интер учествуваше Маикон и да си иде и да остане ја секад ке го почитувам Маикон:toe:!П.С голот со Барса дома(за 2-1) не го заборавај кој испадна клучен и не одведе во финале

Абе ајде,сериозен си ти ??:nesvest:

Јас би рекол дека Милито беше клучен за сите титули на Интер,а не Мајкон.
Учествувал во сите напади на Интер ?
Кој кур ондак коа повеке од пола од центаршутевите кој ги имаше му беа на трибини...

За болдот кажи ми дека по грешка го пиша тоа жити се ?

Абе ајде,сериозен си ти ??:nesvest:

Јас би рекол дека Милито беше клучен за сите титули на Интер,а не Мајкон.
Учествувал во сите напади на Интер ?
Кој кур ондак коа повеке од пола од центаршутевите кој ги имаше му беа на трибини...

За болдот кажи ми дека по грешка го пиша тоа жити се ?
Не го пишав по грешка човекот игра десен бек а даде важен гол за водство од 2-1,Милито игра шпиц и релано е да се очекува од него погодоци:toe:!!Али реално да не ни беше Миакон ние ЛШ уште ке сонувавме, во оваа сезона Маикон,Милито,Лусио,Самуел,Снајдер и Занети највеќе доприносоа па и Пандев

Не го пишав по грешка човекот игра десен бек а даде важен гол за водство од 2-1,Милито игра шпиц и релано е да се очекува од него погодоци:toe:!!Али реално да не ни беше Миакон ние ЛШ уште ке сонувавме, во оваа сезона Маикон,Милито,Лусио,Самуел,Снајдер и Занети највеќе доприносоа па и Пандев

Кажи ми ти мене што е работа на бекот ??
Да нафрлува асално кон напагачите така ?
Мајкон не го правеше тоа воопшто добро,очаен беше.
Друго,не секоја утакмица ја играше на ниво како што треба и се очекува од него,освен дерби мечевите.
Трето,дал еден гол и ајде тој е главен играч така.
Ако идеме по твојата логика,ондак Пандев даде поважни голови од Мајкон и подобро одигра.
Четврто и последно...не се бламирај (болдот) !

После болдираниот дел што го тресна без врска,немам намера да ти реплицирам воопшто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom