Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ич не ми се вероватни овие трансфери, не дека Гол.цом ги пишувал или некој друг извор, ама Озил во Интер или Евра во Интер...хмм малце невероватно, ако се знае фактот дека за тие играчи се борат и други големи клубови.
Ако дојдат во Интер мислам дека и оваа година ќе одиме далеку во ЛШ, за Серија А и без овие сме веќе шампиони :)

Не ни треба никој , јас не барам нови трансфери , само Маикон и Балотели да останат . Имаме добар тим нема потреба од други засилувања , дојдоа Кутињо и Биабиани , доста се ... ;)

Морати читаш?!
Енгин наш неќе трансфер. :icon_lol:

Да не си праиме курсетресе муабети безврска,
ќе има уше трансфери, сигурна сум во тоа.
Башка играме на сите фронтови од Калчо, Куп, ЛШ,
бар по двајца на скоро секоја позиција за ко ќе се
повреди некој да не биде "НАЕБАВМЕ" - муабетот.
За Озил даам шака ипол, превише перспективен играч.
За Евра ко шо спомена All-Cops-Are-Bastards,
ако имаат у план евтината
проституција на Мадрид ќе го земе сместа.

Сори дечки, Евра рече дека сака да е нареден капитен на Јунајтед, Кристијано сакаше да си оди, овој не сака : )))))

Хехехе ... Озбилно незнам кого би купиле и на чие место би играл тој ... Нападот ни е преполн , Одбраната исто ... Е сега во средина може уште еден да се купи , но ако останат тие што ги спомнав погоре .. Ако заминат , нормално ќе купуваме ..

Кутињо > Озил ;))
Damn,овој Кутињо ми стана омилен уште пред да заигра ;)

За трансфери,според мене 2 се сигурни.
Маскерано IN,Балотели OUT.
Исто така ако замине Бало,би требало да зееме уше еден striker.

Сори дечки, Евра рече дека сака да е нареден капитен на Јунајтед, Кристијано сакаше да си оди, овој не сака : )))))

Абе Реал штом запне со парите ко Шити,тек тогаш ке видиш капитен :icon_lol:

Кутињо > Озил ;))
Damn,овој Кутињо ми стана омилен уште пред да заигра ;)
За трансфери,според мене 2 се сигурни.
Маскерано IN,Балотели OUT.
Исто така ако замине Бало,би требало да зееме уше еден striker.

Рачунај дека на Коутињо би му требало време додека се уигра додека се уигра и се навикне на жабарскиот стил на игра.
Немам ништо против Озил да дојде,млад играч,не е старче,ке ора по терен.
Балотели јас го сметам за заминат веке,дури и славам во чест на тоа :)))))

За страјкер Форлан го сакам :icon_lol:

Рачунај дека на Коутињо би му требало време додека се уигра додека се уигра и се навикне на жабарскиот стил на игра.
Немам ништо против Озил да дојде,млад играч,не е старче,ке ора по терен.
Балотели јас го сметам за заминат веке,дури и славам во чест на тоа :)))))

За страјкер Форлан го сакам :icon_lol:
А на Озил нема да му треба време да се уигра и да се навикне на жабарскиот стил на игра?;))
Јас немам ништо против Озил,стварно е добар ама ако дојде кај нас,покрај него и Снајдер,Кутињо нема да добие никаква шанса за од еден од најголемите светски таленти да стане еден од најдобрите светски играчи.

А за Форлан,и јас се премислив ;))
Вчера напраив една формација со Форлан како полушпиц(нели на СП играше полушпиц..и тоа играше извонредно) и стварно изгледа страшно,само што ќе треба да ја смениме формацијата у 4-1-2-1-2.

EDIT

Еве ја..
untitled.JPG

А на Озил нема да му треба време да се уигра и да се навикне на жабарскиот стил на игра?;))
Јас немам ништо против Озил,стварно е добар ама ако дојде кај нас,покрај него и Снајдер,Кутињо нема да добие никаква шанса за од еден од најголемите светски таленти да стане еден од најдобрите светски играчи.

А за Форлан,и јас се премислив ;))
Вчера напраив една формација со Форлан како полушпиц(на страна 59) и стварно изгледа страшно,само што ќе треба да ја смениме формацијата у 4-1-2-1-2.

Озил навикнат е колку толку,сосема различен стил на игра е во Бразил,таму го тинтрат доста,не смеат да го чепнат,ама во Бундес лига и Калчо лига има доста тепање ;)
Тоа што нема да добие шанса во право си,треба да грее клупа,а таков играч како него не го заслужува тоа.

А што така за Форлан си се премислил,чудно ми е :))))
Коа пишавме пред некоја страна јас и Јуник дека Форлан ако дојде ке биде супер засилување за Интер,ти не се согласуваше со нас :)))

Ке бидам пресреќен ако дојде Форлан,веруј.

Форлан, 31 година, и најважното моментално нон-еу.

Иначе, Пато како се снајде? :)

Не се согласував само поради формацијата.Не бива да играме со Ето,Милито и Форлан а 2ца од нив да играат крила.НО,ако ја смениме формацијата со Ето и Милито како централни напаѓачи и Форлан полушпиц,тогаш тоа би било одчично.;))

Е ако земеме уште еден напагач, Гочето отпага кај Бенитез за првотимец сигурно, но ајде ке почекаме и ке видиме што како :toe:

Не туку трескајте зелени,Форлан нема никаква теорија да приистигни кај нас(сега знам сигурно ќе пишите зошто да не дојди, ние сме Интер, шо се другите повеќе од нас....)...едноставно форлан нема да пристигни кај нас бидејќи на негова позиција го имаме Милито и сигуно ќе биди прв избор во тимот за новата сезона..а ако мислите дека Форлан би играл полушпиц а снајдер да игра поназад гадно се сте заебале...оние шпекулации со озил и евра се смешни а камоли да коментирам..кај озил позицијата што ја игра го имаме нашиот најдобар играч и најперпсективниот млад играч..и сега која логика озил да дојид кај нас??...а за евра е само ОГРОМНА глупост што можат да измислат медиумите(слична како со силва)..некој фан да се надева на ваков трансфер треба да е ретардиран......еве мислете логички..што ќе види евра во Интер а што го нема во Манчестер..??

Не туку трескајте зелени,Форлан нема никаква теорија да приистигни кај нас(сега знам сигурно ќе пишите зошто да не дојди, ние сме Интер, шо се другите повеќе од нас....)...едноставно форлан нема да пристигни кај нас бидејќи на негова позиција го имаме Милито и сигуно ќе биди прв избор во тимот за новата сезона..а ако мислите дека Форлан би играл полушпиц а снајдер да игра поназад гадно се сте заебале...оние шпекулации со озил и евра се смешни а камоли да коментирам..кај озил позицијата што ја игра го имаме нашиот најдобар играч и најперпсективниот млад играч..и сега која логика озил да дојид кај нас??...а за евра е само ОГРОМНА глупост што можат да измислат медиумите(слична како со силва)..некој фан да се надева на ваков трансфер треба да е ретардиран......еве мислете логички..што ќе види евра во Интер а што го нема во Манчестер..??

А извини шефе вака,за што да коментираме,ако не за шпекулациите што секој ден излегуваат во врска со Интер за некој играч ??
За тоа колку му е голем меот на Бенитез ?
Затоа се шпекулациите по сајтовите,да се отвори некаква дискусија на форумов,не само да чекаме сигурен трансфер и тогаш да пишеме сите ај со среќа нека му е,многу голови во Интер и малку повреди.
Ко да има за што друго да праиме муабет во ова време од годината кога се е на шпекулации и чат пат некој трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom