Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе и со маркери да играат пак сме најдобри:toe:!!

Бранка шо вели за Балотели и Маикон:

"Maicon and Balotelli have never been transfer listed. If and when there are offers, we will take them into consideration, but they are not transfer listed. How much is Balotelli worth? He doesn't have a price.

Како бе не се грди? И од Кастелаци се погрди :)
Овој е добар голманскиот, другиот нечини
http://www.inter.it/aas/img/131840-100.jpg
И гостинскиот дрес е супер.
http://www.inter.it/aas/img/131846.jpg

--- надополнето ---

Добри се оддалеку да ги гледаш :):):)

Новата топка:
I1471.jpg

Пазето го ова...

Inter poacher Mario Balotelli is ready to ditch Serie A because of issues with the limits on non-EU players introduced by the Italian FA, suggests agent Mino Raiola.
"If [Giancarlo] Abete quits, then maybe Balotelli will remain in Italy. The heads of the Italian Players Association (AIC) must also resign," Raiola told the press as reported by Il Corriere dello Sport.
"The laws on foreign quotas are a scandal. It damages Italian football."

:pos::pos::pos:
Не се здрави Балотели и неговиот дебел агент.Што се нема да направат за да го продадеме..

Сме имале погрозни домашни дресој? Мислам не. :) Ама пак зато гостинскиот дрес многу ми е убав, ова ко кажав уште ко излегоја да ја славет титулата во италијанското. :)

ps. Некој да частит едно вакво?
I9565.jpg

Само 298€

Еве го распоредот за ова лето :

31 јули во Балтимор Интер-Манчестер Сити
3 август во Торонто Интер-Панатинаикос
5 Август, Далас Интер-Далас
7 Август, Чикаго Интер-Олимпијакос
13 август Бари Тим Трофеј со Јуве и Милан
21 август Супер куп Интер-Рома
27 август Супер куп на Европа Интер - Атлетико мадрид
29 август Старт на Серија А

^Знаев дека некој ќе го постави ова :)
Иначе јас лично очекувам многу од него, до сега мислам дека немал некоја посериозно повреда, единствениот проблем што моментално би го имал е можда тоа што лесно ќе губи дуели од далеку поснажните фудбалери, али ова само доколку ја игра позицијата на Снајдер, и он има проблеми со чувањето на топката понекогаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom