Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со Снајдер некако најемоционално се прегрна,барем ја така видов!

Точно, па претходно Снајдер го нарече најдобар тренер, по што следеа солзи од Мурињо. И тој дел е снимен, побарајте го на YouTube.

На 24-ти Жозе ќе биде во Милано заедно со златната топка, на доделување на награди за Калчото... ќе има плачење :)

Ред солзи, ред мрсоли :icon_lol:

Иначе вечер со третиот тим ќе играме, а ? :)

Ред солзи, ред мрсоли :icon_lol:

Иначе вечер со третиот тим ќе играме, а ? :)
Изгледа ќе се испаѓа, сулудо е да играме на три фронта. Мислам, не излегуваме свесно да изгубиме него вадиме шашав состав и ако преживеат, ќе раскажуваат :)

Ќе тепаме бе.. Интер (тимот на нашиот Горан Пандев) е доста јак кога игра со втор/трет состав. (Пандев се најавува во првиот состав...)

Вечер нема да бидам изненаден од пораз, прво, Купот е убер нерелевантен во една ваква ситуација во која е Интер моментално, второ, тимот кој излага на терен, трето, супер односите со Џенова која според она што го прикажа сезонава најверојатно купов ќе им биде једини излез за Европа.

Вечер нема да бидам изненаден од пораз, прво, Купот е убер нерелевантен во една ваква ситуација во која е Интер моментално, второ, тимот кој излага на терен, трето, супер односите со Џенова која според она што го прикажа сезонава најверојатно купов ќе им биде једини излез за Европа.

Tachno !

Dobrite relacii megu ovie dva kluba mozhe da donese iznenaduvanje vecherva,ja bar taka mislam .. Thiago Motta,Milito,Ranochia .. a znam ima i Inter pozajmuvano igrachi na Genoa .. = se e mozhno

Preziosi e pameten chovek ;)

ps.sorry za fontot :(

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 22 Milito, 24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Па добро..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom