Toneh
is a turtle
Со Снајдер некако најемоционално се прегрна,барем ја така видов!
Точно, па претходно Снајдер го нарече најдобар тренер, по што следеа солзи од Мурињо. И тој дел е снимен, побарајте го на YouTube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Снајдер некако најемоционално се прегрна,барем ја така видов!
Немам појма кој се номинирани, знам само дека Жозе доаѓа, пишуваше на fcinter1908.Дај линкче да видиме кој се номинирани во калчово![]()
На 24-ти Жозе ќе биде во Милано заедно со златната топка, на доделување на награди за Калчото... ќе има плачење![]()
Изгледа ќе се испаѓа, сулудо е да играме на три фронта. Мислам, не излегуваме свесно да изгубиме него вадиме шашав состав и ако преживеат, ќе раскажуваатРед солзи, ред мрсоли
Иначе вечер со третиот тим ќе играме, а ?![]()
Мунтари ќе игра прва?
Си влезе во форма човекот,ако видам дека нешто не му иде одма го мењам!leleeee sea Cambi li ke go baksuziras......... :O
Точно, па претходно Снајдер го нарече најдобар тренер, по што следеа солзи од Мурињо. И тој дел е снимен, побарајте го на YouTube.
Си влезе во форма човекот,ако видам дека нешто не му иде одма го мењам!
Вечер нема да бидам изненаден од пораз, прво, Купот е убер нерелевантен во една ваква ситуација во која е Интер моментално, второ, тимот кој излага на терен, трето, супер односите со Џенова која според она што го прикажа сезонава најверојатно купов ќе им биде једини излез за Европа.
Па добро..Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 22 Milito, 24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Па составот е повеќе од задоволителен..Па добро..