Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во прво полувреме слаба игра, во второ ништо подобра, ама па и Џенова загуби некако на темпо во продолжението.

Колку и да беше очаен натпреваров, сепак според мене титула се освојува на вакви натпревари, против солидни екипи, кога играта не е на ниво, а сепак се носат дома 3 бода. Кога се даваат 3 - 4 гола и се демолира противникот е лесна работа, но ваквите дуели ги носат потребните бодови кои прават разлика.

Немам многу што да искоментирам за победата освен дека ваква победа со никаква игра е послатка..а од играчите морам да го издвојам Самуел како најдобар од нашите редови бидејќи е вистински столб во одбраната и ги доби сите можни дуели на теренот со противничките играчи..а за Ето ве имам заприметено ако изигра лошо во последно не го критикува никој од фан клубот поради почита кој ја наби врз себе со неколкуте фантастични натпревари и постигнатите голови(посебно во ЛШ)..но реално денес Ето беше за никаде и слабо поготово себично реагираше во повеќето ситуации..Биабиани и Кутињо денес беа солидни...
П.С.(утакмицата ми е сумљива:kesa:

И да изгубевме немаше да ми биде криво чим Сулеј даде гол :pos:

^^ Како го кажа ова, ако Ето изигра полошо у последно време, ко да изиграл лошо у претходно, искрено, ваква партија на Ето неаме видено сезонава, единствена е, мада со дисфункционална тројка позади него и не можеме многу да очекуваме нели, во вакви мечеви фали Снајдер, лани пример со Џенова гости беше motm, денес ништо, нуларица ...
Сепак, Ето не е класика One man show, мада денес имаше некои себични испади, а и штета што теренот пред голот на Џенова у прво беше мизерен па ја утна најзрелата шанса на Интер до тој момент у мечот, и единствената за него во истиов, е сеа ко што реков и погоре, па истиот тој терен беше виновен и за голот на Мунтари па некако ке се ис'рка тоа промашување на Ето.

Потребни се тестирања, мада изводливо е Тотенхем да го рипнат.

Za lanski standardi, godinava igrame so tret tim... :)

Ama realno gledano, poloso od ova ne moze, samo podobro moze.

Снајдер денеска даде само една одлична топка кога му ја крена мајсторски на Бијабијани али голманот ја фати(почеток на второ пол) ,за Лусио и Самуел све најдобро,за секоја топка се борат така се сака клубот браво за нив!! Интересно е што со Самдорија ни се допаѓаше играта а резултатот не,а вечерва беше обратно ! Така иде тоа,али признајте дека победата е сепак послатка кој ја ебе играта,и Барса игра најубава игра па го изеде од нас:toe:

Barsa igra najubav napagacki fudbal... Najubav fudbal e toj sto nosi rezultati, fudbalot koj Inter lani go igrase :)

Домашната публика била изнервирана. Тоа не се случило до сега во светот на фудбалот. wow! :)
Се изначитав бул шит од вчера до денес...

Да се пофалам и јас :pipi:

dscf0506.jpg

да биде ќејфот уште поголем, видете кај е уплатено хахах :vozbud:

Зашто никој не спомна дека и Сантон беше солиден? Исто и Цезар беше добар а и Кастелаци... Барем на голманскава позиција во наредниве неколку години немаме гајле...

Да се надоврзам на муабет на Syn за одбраната, од 4 примени голови, 1 по фаул врз Киву, и другиот против Рома го примивме по еден чуден фаул исто така :)...
Кои беа другите два гола не ми текнува...

Ај теши се малку......
Oд што да се тешам бе, не глуми беден стенд ап комичар, стандард кога играат екипите од Северот, ко што ги нарекуваат Јуве - Милан - Интер, публиката за секој фаул го изговара тоа, ти го постави прашањето кога последен пат сме го слушнале тоа, доби одговор, за тешење и остали фантазерски муабети на друга тема, не овде ...
Еве уште 1 меч на кој ми текна а се играше минатиот викенд, пеналот за Јуве и публиката на Болоња која извикуваше Ladri. :tv:

Ae !

--- надополнето ---

Домашната публика била изнервирана. Тоа не се случило до сега во светот на фудбалот. wow! :)
Се изначитав бул шит од вчера до денес...
Бисер до бисер, работава до тој степен им забегала, за некакво тешње праат муабет, иди свати ги, капак на Се, истото се однесуе за незадоволство на противничката публика ( не било каде, во Италија ) ... :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom