- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Затоа што сакам да постигне гол пошто има голем потенцијал и игра фантастично.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кутињо огромно изненадување, малиов праеше парче ! Како се шеташе низ одбрана на Самп секоја чест одлично изигра и ако е на ова ниво не ми се верува дека некој ќе го помести од прв тим. Бијабијани од друга страна не покажува ништо посебно така да формација со Кутињо и Пандев би било топ. Еден момент од играта на Бијабијани ме вади од кожа, кога ќе истрча до пола да прими топка (со грб према противнички гол) никогаш не успева да ја загради добро и да ја заджи у посед, нешто за што Пандев е цар, а губење топка на тој дел од терен е хорор.
Забележав подобрување во играта на Маикон, некако повеќе се залагаше, даваше пасови со Ето и Бијабијани по таа негова десна страна, иако имаш 2 опасни кикса у одбрана. Али Лусио у неколку наврати ми напраи ќејф, зверот кине.
П.С. Комшикиве возат АУДИ
Голот не знам дали приметивте, по грешката на Киву, кој беше блиску до Губерти (или како и да се викаше тој што ни го збрца)... Пак Маикон... Кумува на многу од головите сезонава, или е споредна улога, али битно го има.
Вчера изгубивте 2 важни бода но го добивте Кутињо...не ја гледав цела утакмица играсе ли Милито? со е работата со него.
Кутињо копија на Пато верувам ќе се сложите.Мислам дека ќе стане јак играч дечково.