Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ке ги тепаме оние Губрејбентаб,,, со ваква брзина во нападот, ке навивам за Чезена. BWT Честито победа , мада не ја гледав цела :(

П.С. Има реприза?

Абе уживајте вие за гратисот барселона хуманитарци се во врска со таа работа ако Реал ги дупчат сите:tv:..а и гледате на уницеф му плаќале 10 милиони годишно (не ме држете за збор)..па и не беше ништо посебно што ни го фрлија кај нас ето како јаболко дозреано)

Eто ако не се лажам у моментов е прв стрелец и во ЛШ и во Серија А ( таму со Кавани по 5 имаат дадено ).
Иначе Ибра за Интер, а и до сега во ЛШ, најмногу дал се на се 5 голови во една сезона од ЛШ, Ето по само 2 кола е гол до рекордот кој го има Ибра во ова натпреварување со Интер од 5 голови, во сезоната 2007/2008.

Зашто на Џезепе Меаца имаше двајца без тројца?
Бар мене така ми изгледаше . . .
Честито победа воедно . .

Зашто на Џезепе Меаца имаше двајца без тројца?
Бар мене така ми изгледаше . . .
Честито победа воедно . .

Ja колку што имам гледано на Интер утакмици на домашен терен, скоро секогаш е овака, само 1-2 трибини се полни, другите се празни, полу празни:)

А што е со Занети,јас мислев дека не е толку серизона повредата!! Иако има 37 години дербито без него не е дерби (иако според мене ова не е нешто големо дерби поради слабиот Јуве) али сепак мислам дека ке стисне палци да игра на овој натпревар!! Сепак за мене побитно е Пандев и Милито да се опорават,и барем еден од Самуел или Лусио!! Иначе овој аватар(кој знае знае хаха) излеа најдобро одговара тимот по што тепавме денес 4-0,и баш памтам дека со овој аватар лани газевме значи нема потреба од мењавање :toe:

А и докажано е дека Интер кога игра на домашен терен стадионот е полн кога игра против Милан или евентуално против Јувентус(не секогаш)..или некој претерано атрактивен противник во ЛШ како Барселона,Манчестер,Реал......против другите е иста приказна:toe:

Јас ова го чекав т.е не чекав повреда на Лусио, туку враќање на Киву на неговата природна позиција. Ова го играл цел живот и тука мислам дека ќе е подобар него ли како лев бек. Добра прилика ќе биде за Сантон ова, како и да е... :)

Денес највеќе ме насмеа ЕТО,дава гол и го зима фото апаратот го слика Снајдер :pos::pos:! :zver:

честитки за победата... едно нешто можеше денес да ја заебе цела утакмица, а тоа е што дебелиот не размислуваше и не го повлече Eто од игра ризикувајќи било каква повреда....решена беше утакмицата мораше да го повлече, посебно што тој е единствениот здрав напаѓач... ама се се заврши сепак среќно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom