Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Ипак никој не би го земал Мунтари :pos:
Не би рекол дека баш седат со скрстени раце т.е. повеќе се ориентираат кон млади играчи, играчи кои се приклучуваат на Примавера. Алибек и Фараони беа дел од тие трансфери.
Како и да е, кој и да е голем клуб да понуди пари за некој играч автоматски цената му рипа за x5, додека еве кај Дортмунд тоа сигурно не било случај.

Инаку сеа прочитав дека Милито е повреден и е можно да не настапи против Вердер, дури и против Јувентус е можно да не настапи(според друг извор).
Еве можност за Ето и Пандев како класични напаѓачи со Снајдер позади, или пак да се форсира Кутињо како крило а Пандев како централен напаѓач исто нема да биде лошо али повторно со клупа=0

Почнаа со Мурињо шемата тие, на Рекалкати сајтот пак викаат дека иц а мирик'л, најверојатно ке биде оспособен за Вердер ...
Мада не дека тимот у моментов ке изгуби нешто, не ми е страв од неговото неиграње колку што ми е страв дека пак ке се тера со 4231 без него.

одлично Милито нема да биди во составот против Вердер..сега се надевам конечно ќе си ја увидат грешката Морати и Бранка што не го ангажираа барем Скули(иако реално не е за во интер човекот )..сега ќе треба Суазо да игра во напад или ето како едниствен шипц и Снајдер зад него, а крила Пандев и Кутињо..ќе видиме како ќе се покажи составот без милито по подолго време..

^И Пандев е повреден, но сепак има поголеми шанси да игра отколку шансите на Милито.

Неколку играчи(Пандев, Снајдер и Киву) се пожалиле на Ето, првиве двајца поради неговото "себичење" а последниов поради неговото незалагање во одбраната. Ова го прочитав во хрватско/срспки извадок на еден форум, ништо чудно да има вистина во ова.
Нешто е труло...

Па може и подобро ќе одигра Интер без Милито...
Ето централен напаѓач,по страна нека игра Бијамбијани (вака ли беше) и Пандев (ако игра)...
Поопасни ќе бидеме без Милито,отколку со него,се разбира се додека не е во препознатливата форма.

Пасторе 50 милиони? :zver:
Пандев и Милито тренирале посебно, исто така и Самуел и Лусио(неам поим зашто овој вториов). Во првиот тим се приклучил Наталино(???), а исто така тренирал и Мансини со тимот(најверојатно ќе биде во комбинација).

Интер нема дома изгубено скоро две години а тие со онаков состав ќе не победвале..па и ќе не декласирале:tv:

Мурињо! Xелоуу у Мадрид е !! :)

Интер е поквалитетен нема збор, но Бенитез :) може да му текне пак да се брани ко со Рома :pos:

почна да ни тоне бродот, продолжете да го браните бенитез....

Пасторе 50 милиони? :zver:
Пандев и Милито тренирале посебно, исто така и Самуел и Лусио(неам поим зашто овој вториов). Во првиот тим се приклучил Наталино(???), а исто така тренирал и Мансини со тимот(најверојатно ќе биде во комбинација).
Сад смо најебали :)

почна да ни тоне бродот, продолжете да го браните бенитез....
Ништо не почнало да тоне, ако верувавме на Се од медиумите лани постоеше и опција Мурињо да биде отпуштен, нешто на што знам се попалија дел од фановите на Јуве тука па ни држеа лекции за нетрпението кое постоело кај Морати ( според нив и Тутоспорт ) и слично ...

Главниот проблем у моментов не е Бенитез, бар не целосно, ако ја изгледате снимката од дуелот со Рома, ако ја видите статистиката Интер воопшто не беа лоши и очајни ко што пример беа лани на истиов терен, проблемот прв и главен е ко што реков и вчера, немаат ветер у грб од клупа и тоа ги кочи, поготово у последни 20 минути ( далеку од тоа дека се бранеле ко што пишал тука Марли, со Бари може 90 мин да се издржи меч, али дерби средба бара џокерчиња од клупа а Интер нив ги немаше ...

Вината кај Бенитез до сега е во дел од нелогичностите кои се карактеристика за секој нов тренер кога доаѓа у ваква екипа, ко Мур првата сезона и неговиот 433 систем, па потоа 40м евра отидоа у зијан зашто Мур се реши за 4312 а Кварезма и Мансини беа пратени у неповрат ...
Тактичките грешки со Дејо ко крило, или сега Мунтари нема да се повторуваат во иднина, ке се истребат истите од 10то коло нагоре сакале нејкеле, мене у принцип ме накурчи најмногу моментот со Марига, сега пак го видов голот, претходно имаше фаул а Бенитез не направи притисок баш тогаш да се изврши измената а Марига дремеше заедно со 4тиот судија и чекаше. Во ваква ситуација тренерите и на терен излагаат ( така е зборот ) само за да го направат и тој последен потег, убаво ми вика татко ми дома ( дека глеав у пабче едно па не приметив убаво шо и како се деси ), ем ке земеа неколку секунди, ем ке спуштеа темпо на игра и у Милано со бод ке се вратеа што воопшто не беше лошо за еден ваков меч.
Али Бенитез дремеше, чекаше, ни самиот незнам што и се деси голот и тоа е тоа, нема назад, затоа светлата страна вели дека пак се први, нешто што лани не беше случај во овој дел од сезоната, заостануваа зад Јуве кои ги поминаа тек по 7мо коло ако не се лажам, или осмо.

Е сеа има неколку опции за иднина, или да се смени формацијата што чисто сумјам ( немам ништо против истата зашто ми се допаѓа како играат ) или да се стават во комбинација Мансини, Суазо уз Бијабијани и Коутињо па колку толку да се има алтернативи за нападот, зашто боље нив да ги гледам таму отколку Мунтари на пример, или Станкович.
Ова за мене е доволно до Јануари, ке се издржи но само ако се стават плус уште овие двајца у комбинација на клупа, т.е. доволно е и 1 од нив.

За апокалиптични сценарија е стварно дебилно да се збори, сезоните претходно ви удрија потврда колку сте/сме добри со предвидувањата, лани имаше такви кои се сомневаа дури и во Скудетото по одењето на Ибра, 99% од нас по двата меча со Барса у група тука имавме согласност дека тимот сеуште не е дораснат за ЛШ и тн и тн, имаше бајаги бисери.
Ја незнам како по една тројна круна не можете искулирано да ја следите оваа сезона, опуштено, без замарање, бар не сега ебаго, по 5 кола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom