Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се извинувам за оф топик ама жал ми е ќе полага државна матура малиот,срамота е основни работи да не знае.
....жал ми е,ќе полага....
Да? Добро мило ми е,јас мислев дека си природно неписмен,мене ме обвинуваш за користење србизми а велиш "иначе" не знаев дека толку србизми имало во Битолскиот говор. Невронски мозок,дебил? хахаххаха абе дете се гледа на кое ниво на интелегенција си ТИ и твоето мозоче,жално и за греота.
.......а велиш "иначе".Не знаев дека толку србизми имало во Битолскиот говор.

Не му замерајте на чоекот де , Интер изгуби - којзнае колку плочки залепил :)) Вие сеа за србизми ке му го тупите , па шо !!!!! :kesa:

Не му замерајте на чоекот де , Интер изгуби - којзнае колку плочки залепил :)) Вие сеа за србизми ке му го тупите , па шо !!!!! :kesa:

Деко не се прави Курназ Томче,никој не го спомна вашиот пораз :icon_lol:...........

Ви текнуе кога ме убедуевте дека Пандев е бољи од Кавани овде ? Лани кога се шпекулираше дека можно е Кавани да дојде а не Пандев, нејсе и тоа, летово сам се нудеше, под 20м евра чинеше и пропуштија тежок пенал да го земат, се што требаше е да понудат измеѓу 15 и 18м евра и воала, ова е 1 од играчите кои стварно ми е криво што не го носат дресот на Интер у моментов, а олраунд фудбалер е, може и ко Ето да игра а и на позицијата на Милито.

Нејсе, бидна, сега ке мора да се атакува на нов играч за тој дел од теренот во Јануари, еве и Бенитез призна, нема квалитетни алтернативи за нападот и тоа е тоа.

Ви текнуе кога ме убедуевте дека Пандев е бољи од Кавани овде ? Лани кога се шпекулираше дека можно е Кавани да дојде а не Пандев, нејсе и тоа, летово сам се нудеше, под 20м евра чинеше и пропуштија тежок пенал да го земат, се што требаше е да понудат измеѓу 15 и 18м евра и воала, ова е 1 од играчите кои стварно ми е криво што не го носат дресот на Интер у моментов, а олраунд фудбалер е, може и ко Ето да игра а и на позицијата на Милито.

Нејсе, бидна, сега ке мора да се атакува на нов играч за тој дел од теренот во Јануари, еве и Бенитез призна, нема квалитетни алтернативи за нападот и тоа е тоа.

na pozajmica e u napoli so moznost za otkup
zamparini e kopito ocajno kopito

Деко не се прави Курназ Томче,никој не го спомна вашиот пораз :icon_lol:...........
Добро, ако цепидлачиме за печатни грешки тогаш ретко кој е без истите на форумов, а и не е темава за тоа, реално да гледаме.
Ене ме и мене, бољи, текнуе и слично, ебате, форум е, не писмена по македонски. :)

--- надополнето ---

na pozajmica e u napoli so moznost za otkup
zamparini e kopito ocajno kopito
Да ама мислам дека цената е договорена, ко Горкуф со Бордо, така да Наполи гарант ке ја испатат договорената цена, Зампарини ништо не може да блокира тука, самиот играч може ако не прифати да игра за Наполи, што тешко дека ке се деси.

--- надополнето ---

Иначе, како тера табелава, ке останеме на првата позиција по ова коло, т.е. на делба на истата ке се со Лацио ( ако остане 0-1 со Киево ) и можно е и со Катанија ( ако победат, 1-1 е моментално ).

^ Eхеее, топоина, ништо, он у Наполи гарант ке стигне над 20ка, ко Хамшик.

^ Eхеее, топоина, ништо, он у Наполи гарант ке стигне над 20ка, ко Хамшик.
И ќе остане да си игра за Наполи ко Хамшик.
Ако добро прочитав на Уефа.ком, ќе се прави и комисија за контрола на трансферите и реалност на истите со што ќе се спуштат малце цениве, пошто нереално се високи.

--- надополнето ---

Играчите за дуелот со Рома

И ќе остане да си игра за Наполи ко Хамшик.
Ќе остане нормално, а се нудеше бетер од курвине у Амстердам на Интер, ама нееее, Кајт, Форлан ... ( фејспалм ).

Ќе остане нормално, а се нудеше бетер од курвине у Амстердам на Интер, ама нееее, Кајт, Форлан ... ( фејспалм ).
Да ти ги барам постовите каде што го бранеше Морати да не се трошат пари и дека е тоа оправдано зашто е Интер во минус? :tv:

Мене не ми беше тоа муабетот, туку дека ќе остане закован во Наполи поради газдата кој ќе бара висока сума пари а ретко кој тим ќе се осуди да ја плати таа сума, и ќе си остане да игра за Наполи и да се бори за 5-6 место кое води во ЛЕ.

Да ти ги барам постовите каде што го бранеше Морати да не се трошат пари и дека е тоа оправдано зашто е Интер во минус? :tv:
.
Барај ги де, никаде не сум рекол дека треба НУЛА евра да се потрошат, го оправдував зашто не сака да дава 25-30м евра ( а некои го сакаа Робињо овде, или Агуеро, Маскерано ), иначе ако веќе ги бараш моите постови ке ги најдеш и тие каде покрај детенцето печено за Киево, Бијабијани и остала багра од клупа сакав и соодветна замена плус за нападот, ја тој муабет кога го правев веќе во план беа Кајт, Скули па и Форлан, ама не и Кавани кој се нудеше сам на тимот и чини 15м евра ( пола од она што беше добиено за Балотели ).
Сеа ко бумеранг ни се враќа фејлот од трансфер пазар, али среќа наша што сеуште се први и за 3-4 кола ке се истреби тешкиов распоред а и наредните два дерби дуели со Милан и Јуве ги играат ко домаќини.

Капак на Се и Обина го дадоа на Вест Хем, така да до заокружувањето на трансфер пазарот ги оправдував и Морати и Бранка зашто бев убеден дека нема да поебат до 31ви, али ме демантираа гадно.

Не сум баш сигурен дека ќе дојдеше за 15, а и 15 не е мала сума ако до толку се штеди. Чим за Маскерано испратија бедна понуда и навредувачка у секој случај, не гледам можност Интер да даде повеќе од 10 милиони за Кавани.
Може како фејл се покажа праќањето на Дестро на позајмица(т.е. пола пола) во екипа каде што има здрава конкуранција во нападот со Лука Тони, Место и Скули.
Кога веќе се игра на млади играчи, подобро ќе беше Дестро да останеше, а Бијабиани да си останеше во Парма. Со ова го платија Бијабиани а може и Дестро ќе го враќаат и натплаќаат со што губат на финансиски план.
Не знам, ќе видиме како ќе се развиваат овие двајца играчи, и како ќе изреагира управава во Јануари.
И сум за Варгас да се донесе зашто Киву не можам да го гледам веќе лево, или нека му се даде шанса на Сантон и така со Киву не добиваме нешто посебно.

Па Киву лошо игра најмногу ради Бенитез, со Мурињо не беше лош, освен во вториот дел од сезоната по повредата, дури и вчера сите видовме како реагираше Киву во првиот дел ...
Цело време кинеа по лево а он сам остануваше, со Мурињо се дуплираа страничните линии, поготово тоа го видовме со Барса, а сега Менез 1 тон простор имаше, а Киву а Евра било кој да игра лево исто ке биде.
Киву е топ играч, ама Бенитез лошо го поставува тимот во одбрана иначе немаше да биде толкава фрустрацијата кај Киву која е апла очигледна од меч во меч.
Сантон ја се кладам бетер ке биде од Киву во одбраната, со ваква игра во истата, а и Маикон не е нешто поарен само вчера не се напаѓаше по негова страна ( затоа со Палермо првиот гол по негова падна а он km далеку од онаму каде што треба да биде ), иначе на 2 пати го излетаа на иста финта, он за мене во моментов е 1 од најлошите играчи на Интер зашто знаеме за што е способен а сите и гледаме како игра, дезетерски.
Исто и Снајдер и Камби не се на ниво, тоа никој не го спомнал, ок, освен за Камби пар членови што го приметија дека е очаен, али никој не се дрзна да го искритикува и Снајди кој исто е вон форма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom