Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
40E:cuc::cuc::cuc:

Чисто информативно, ако не е тајна, може и по ПП - колку евреја имаш на профилот?

Тие ми беа на профилот, другите ги имав повлечено. 39.91 беа па ги акнав сите. Сега е лесно, ако не се тепа, за други работи ќе ми биде мака, нема ни да се сетам на парите :)

Moratti on Mourinho: "I would be surprised if he stays..."

Официјално Рибери нема да игра во финалето на 22 мај,денеска беше конечнта одлука во која беше одбиена жалбата на Баерн.М!!Искрен да бидам мило ми е што Рибери нема да игра бидејки може да реши меч со еден потег,вака останува само да се чува Робен бидејки он им е најопасен и до некаде Олич кој знае да ја искористи секоја шанса.Кај нас во составот ништо чудно Мурињо да му даде шанса на Балотели кој е во подобра форма од Пандев,додека во средината сигурно на местото на Мота ке игра Станкович или во друга варијанта Занети (ако не игра бек)

Moratti on Mourinho: "I would be surprised if he stays..."
Тоа ме радува, зашто ?
Морати : Роналдо не е за продажба ... два дена подоцна со дрес на Милан.
Морати : Ибра нема да биде купен ... два дена подоцна ете ти го у дрес на Интер, заедно со Виеира.
Морати : Манчини ке остане тренер на Интер ... ден подоцна, Манчини и официјално доби отказ.
Морати : Ибра останува во Интер ... ко што гледате, дечкото имаше мизерна сезона у Барса.

Нејсе, одговара муабетов за Мурињо, сите медиуми за тоа пишуваат, играчкиот кадар е и те како растеретен, тоа е едно, второ, официјално веќе демантираа и Интер и Мурињо за било какви контакти и со Реал Мадрид и со останати тимови, по 22ри Се ке се знае.

Честито титула, каснам малку ама немав интернет.:smir:

Заборавив да го пишам ова, вчера на автобусот каде беа играчите на Интер дур славеа во центарот на Милано имаше закачено банер со следниов текст "Totti anzi che il pollice in bocca, mettiti il medio in culo", во превод, Toти, наместо да го ставаш твојот палец во уста, набутај си го средниот прст во твојот анус ... :)
Некој фан го закачил на автобусот и никој не се решил да го тргне, а и не гледам причина зашто тоа би го направиле. :tv:

На големо се ѕборува дека Капело е новиот тренер на Интер ....

Заборавив да го пишам ова, вчера на автобусот каде беа играчите на Интер дур славеа во центарот на Милано имаше закачено банер со следниов текст "Totti anzi che il pollice in bocca, mettiti il medio in culo", во превод, Toти, наместо да го ставаш твојот палец во уста, набутај си го средниот прст во твојот анус ... :)
Некој фан го закачил на автобусот и никој не се решил да го тргне, а и не гледам причина зашто тоа би го направиле. :tv:

Баш ова го барав. Истото се мислевме и со едни други интераши што пишуваше на тој банер, никако да го декодираме :)

^
^
Eдинствена достојна замена за Мурињо во случај овој да замине, а ако замине, искрено, пиче ке остане у мои очи макар и освоил тројна круна, беден изговор ке е тоа, само 2 години тука ? Иди у три лепе у тој случај. До 2012 има договор, со две нови скудета се додава плус уште една ѕвезда на дрес, сеуште нема освоено светски клупски шампионат и евроски куп а у случај да освои ЛШ ке ја има и таа прилика. Така да муабетот дека Се ќе освоел за Интер со евентуален трофеј у ЛШ уште у старт му паѓа у вода, и како што реков, е беден изговор да избега и да брка нов предизвик, једини тренер со титули од Англија, Шпанија и Италија, ебате предизвикот, Реал Мадрид, ни самите не знаат колку трофеи имаат и колку пари поседуваат.

Официјално Рибери нема да игра во финалето на 22 мај,денеска беше конечнта одлука во која беше одбиена жалбата на Баерн.М!!Искрен да бидам мило ми е што Рибери нема да игра бидејки може да реши меч со еден потег
Би сакал финалето да биде и со Рибери и со Мота, бидејќи ова е ретка прилика која не смеат да ја пропуштат ни двајцата.

31591_113017705406905_100000960287154_65491_824088_n.jpg

Малку ремет... продолжете со Мурињо... :)

P.S.
Честито 110 години... од кои 108 во Сериа А :pos:

Ако збориме за Мурињо и за негова замена, ако си замини, а се поизвесно е дека ќе биди и така, мислам дека во моментот нема тренер кој би го заменил Мурињо:toe:
Каков Бенитез, каков Капело...ако го земеме Бенитез поарно да го вратиме Купер или Манчини :):)

Ако збориме за Мурињо и за негова замена, ако си замини, а се поизвесно е дека ќе биди и така, мислам дека во моментот нема тренер кој би го заменил Мурињо:toe:
И за ова уствари си у право, уникат е, има посебен однос со играчите, посебни тренинг режими, свои луѓе кои ги носи со себе уште од ерата во Порто така да дефакто неговата филозфија на работа и формула за успех е незаменлива.

Син беше во право со тоа што го кажа, ипак треба да покаже и он малце човечност и да си одработи уште најмалку една сезона, Интер не му е дојдов-видов-освоив-си заминав...
Јасно ни е на сите па и на Морати дека он сака да има титула во Шпанија и да ја води Португалија, али може да биде и он човек а и ќе биде барем јас така мислам иако ич не ми се свиѓа Италија...
Негова замена?... Тешко е да се најде соодветна, но Капело го има квалитетот да го замени дефинитивно... Бенитез во никој случај, исто и Михајлович..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom