Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
eve 90-10,vaka sakam site da ne odpisat pred vreme,so slatko ke bide toj rezultat so ke ne vodi u finale:back: a Iosono u citat e spomnato mozniot pritisok vrz sudiite,pamtis zasto vecerva ke odsustvuva Puyol:smir:

Па сите го отпишаа Интер против Барса уште ко се напраи ждребот....ама ја посравме Барса на Сан Сиро:smir:

И смените си аватари не ве личи, подршка се дава 365дена во годината, а не само на оваа утакмица, ебате навивачите

Па сите го отпишаа Интер против Барса уште ко се напраи ждребот....ама ја посравме Барса на Сан Сиро:smir:

И смените си аватари не ве личи, подршка се дава 365дена во годината, а не само на оваа утакмица, ебате навивачите

so ti e 1 avatar,kamo li petardi i 100.000 isvirkuvanja:tv:

Па крив е, и тој и сите таму ... Каква е оваа организација, некој да ти фрла петарди на прозор цела вечер, им треба одмор имаат тренинзи, имаат патувања и тие се луѓе ...Нема веза, има еден гледа се и казнува се, па така ќе биде и вечер.
Не заебавај ,што е клубот крив????
Нормална работа е тоа да се прави галама пред хотелот каде што престојуваат има многу такви примери така да ништо страшно не се случило :)

Демек немаат подршка 365 дена во годината????

Па ти најде да збориш за аватари....

Бог да чува....

Некој дечко од facebook : вечер ќе си го прекрстат стадионот од "Nou Camp" во "MOU CAMP " Бравооо!!! :vozbud::pos2:

Демек немаат подршка 365 дена во годината????

Бог да чува....

Па ако има што курац ти е ова на аватар, стај си амблем од тимот, а не сите се прајте фанови за една утакмица ?!

Што толкава мобилизација, ако се сигурни дека ќе играат финале... или Интер им го дотера умот и ќе се штампа маички на големо, да се извадат парите што нема да играат во финале :):)(:pos2:)

Па ако има што курац ти е ова на аватар, стај си амблем од тимот, а не сите се прајте фанови за една утакмица ?!

Што толкава мобилизација, ако се сигурни дека ќе играат финале... или Интер им го дотера умот и ќе се штампа маички на големо, да се извадат парите што нема да играат во финале :):)(:pos2:)

Колку си ти тоа хумористичен. И нешто приметив од тебе. Нели вие кога играте стадионот ви е Џузепе Меаца.....или јас сум помешал поими????

П.С. Дечки вечер само нека биде итнересна утакмицата па нека оди подобриот:)

Момци среќно вечер, ќе грми вечер во кафе 19 во ср само Гоче да игра .. Инаку ќе игра Маикон??

Момци среќно вечер, ќе грми вечер во кафе 19 во ср само Гоче да игра .. Инаку ќе игра Маикон??

Маикон игра
Снајдер игра

Гоче не се знае мада според мене игра .... Ако не игра тој , ондак треба Кварежма да игра

Колку си ти тоа хумористичен. И нешто приметив од тебе. Нели вие кога играте стадионот ви е Џузепе Меаца.....или јас сум помешал поими????

П.С. Дечки вечер само нека биде итнересна утакмицата па нека оди подобриот:)

Не, играме на Цвај арена :helou:

Исти курац Сан Сиро -Џузепе Меаца ( друго нешто? ):helou:
По правило Сан Сиро е квартот или што ти знам што, Џузепе Меаца е стадионот
Туку слушам кожата ќе сте ја дереле вечер :pos2:

Epa, ne sakaat da ja objavat slikata kade sto Maicon na treningot se smee (poveketo od zabite gi nema:)) Me sfatija kako provokacija:wink:

Па ја има тука поставено, побарај ја :wink:

Не, играме на Цвај арена :helou:

Исти курац Сан Сиро -Џузепе Меаца ( друго нешто? ):helou:
По правило Сан Сиро е квартот или што ти знам што, Џузепе Меаца е стадионот
Туку слушам кожата ќе сте ја дереле вечер :pos2:

Па ја има тука поставено, побарај ја :wink:

Грешно си сфатил....море немој вас да ви ја одереме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom