Фан на Интер
Rasturac na ZABAVI
x-1 ja igrav singal e sega neka pobedi podobriot a Toa e Inter
Respect za Mesi
Respect za Mesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека не е официјален,али може да е тој ништо чудноАј бе не се фолирај па ти фраер еден , не ме замрај , ако сакаш верувај ако не не ме замарај , не се прај ти од вчера
Знам дека не е официјален,али може да е тој ништо чудноКе видиме во 19 - 50 дали си во право
Од кај знаеш дека намерно не го извадил тој состав Мурињо за да го збуни ГвардиолаЕве ви и резерви : Орландони , Кордоба , Матераци , Киву , Мунатри , Пандев и Марио
Значи јас ти кажувам што гледам моментално на Скај Италија и до сега го коменитараа составот
ми беше филе френд, али го избришав, ептен е досаден жими господ, ми се чини дека во секој момент ќе го грабне и ќе си го измаа на меси.И нешто занимливо..
Скоро пред секоја важна средба, големиот фан на Барселона, Филе, на својот блог си пишува свое мислење, секако со акцент на супериорноста на својот тим.. Ама баш пред сите други големи натпревари во минатото..
Еве дојде и 1 час пред мечот со Интер..
Филе нема ни А напишано..
Којзнае.. Можеби се уплашил да не погреши нешто..![]()
Знаев дека Мур нема да не разочара!
Најјакиот состав!
Уствари..од кај виде?![]()
Дај линк.Ја само ова-Lineups not yet available -на УЕФА го најдов.УЕФАААААААА![]()