Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај јас да напишам за каменот Пандев што направи досега а е овде 2 месеци.
Еве како играше додека си беше на неговата позиција

Против Бари Пенал и гол.
Против Милан асистенција и гол(овој меч ако не го добиевме ќе беше бај бај титула самодоверба 0)
Против Ливорно гол и асистенција
Против Сиена асистенција за 4-3
Против Удинезе асистенција за 2-1

Нека напише некој за Кварезма што направи за 2 години.
Балотели може со еден потег гол да даде но може со еден и црвен да добие.Против Удинезе даде гол но одма и пенал направи.

Пандев да продужеше да си игра со Милито во напад и натаму ке газеше но дојдоа двајцата сулјовци и беше прекомандуван на друга позиција.

Фала богу еден искрен да се најде што ке го искритува Пандев. Неможе а и несмее Пандев да стартува пред Балотели на Стемфорд.

Не знам што ви е филмот на сите, паѓал па паѓал...

Балотели
може да не стратува и не треба да стартува зошто е опасно да го имаш подолго време на терен зошто нема во главата. Многу е подобро да влезе 30 минути во второ кога ќе биде посвеж, побрз од уморените фудбалери кои играле цело време, и не-дај-боже би се нашол и за продолженија. Инаку според форма, Милито и Балотели треба да играат, но пак ќе речам, малиот е ризик. И тоа нема врска со „паѓањето“ или играта, минатиот натпревар растураше кога влезе со Челзи.

Милито е фикс.

Пандев
може да игра со Милито под услов да игра напаѓач а не да се шуња крај аут линија. И нека се спреми еднаш кондиционо, аман!

Ето треба да игра ако бркаме негатива од два разлика и да играме со 4 напаѓачи.

Грешко или Мунтари?:vozbud:
Според вас кој беше/е покобен за тимот?

Да ја разбиеме негативноста.....:pos2:

Грешко или Мунтари?:vozbud:
Според вас кој беше/е покобен за тимот?

Да ја разбиеме негативноста.....:pos2:

Нормално Грешко. Грешко си е Грешко не го даваме:pos2: А за овој ѓуптинов не е до толку кобен, барем помогна нешто ланската сезона, покажа зуби.

Кај мене се јадат.Ама полека,полека,Мунтари ќе избие на врвот.Како човек(не фудбалер)жал ми е за него,ама како фудбалер,по анти-талент од него не сум видел.(with all due respect to Bendtner :vozbud:)

Мунтари секогаш дава се од себе и тоа е факт. Тоа што не е доволно добар играч за клуб како Интер е сосема друга работа и не е негова грешка. Тој треба да си се врати во Премиер и да се надтрчува таму, тоа е лига за него. Сепак, игра со срце и затоа ќе го истрпиме уште некој месец. Сме имале многу полоши фудбалери од него.

Кај мене се јадат.Ама полека,полека,Мунтари ќе избие на врвот.Како човек(не фудбалер)жал ми е за него,ама како фудбалер,по анти-талент од него не сум видел.(with all due respect to Bendtner :vozbud:)

секако тука да не го заборавиме екстракреативниот поулсен:jaj:

Мунтари секогаш дава се од себе и тоа е факт. Тоа што не е доволно добар играч за клуб како Интер е сосема друга работа и не е негова грешка. Тој треба да си се врати во Премиер и да се надтрчува таму, тоа е лига за него. Сепак, игра со срце и затоа ќе го истрпиме уште некој месец. Сме имале многу полоши фудбалери од него.
Да,да..тоа се поштува.
Ама стварно ептен е баксуз и дудук.Неможе еден асален пас да направи.

секако тука да не го заборавиме екстракреативниот поулсен:jaj:
За тоа незнам,не ги гледам ѓубрентус.Ама доста луѓе го фалат ))

Кај мене Грешко ке биде на врвот уште долго време мада Кордоба ОПАСНО се приближува :)))

Да ви е**м ултрасите бе !!! :)

Го заборавате роденденот на нашата големе и вечна љубов-Интер !!

102 години долга и успешна историја која продолжува понатаму !!!

Avanti :inter: !!!

Да ви е**м ултрасите бе !!! :)

Го заборавате роденденот на нашата големе и вечна љубов-Интер !!

102 години долга и успешна историја која продолжува понатаму !!!

Avanti :inter: !!!

Чкарт ултрас од ЃП 2 :)

Касниш , на ФБ беше честитано пред ЕХЕХЕХЕ :pos2:

Чкарт ултрас од ЃП 2 :)

Касниш , на ФБ беше честитано пред ЕХЕХЕХЕ :pos2:

Мамата еј педерастично гласче :)

И тука треба да се честита бе,не само на ФБ :)

Честит да е роденденот и да се нижат успеси
PAZZA INTER AMALA

n46441830788_1224053_3771.jpg

Ајде нека ни е честит Роденденот и уште многу години да бидеме НАЈАКИ и да се редат титули.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom