Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Само во АС-Спорт даваат уплата со железни пари а?:pos2:

Гледам Болоња - Наполи и многу ми се допаѓа идејата да го земеме Вивиано. Имаше една вест на Интер Њуз дека Кастелаци доаѓа само за да биде дел од трампата: Кастелаци во Болоња, Вивиано во Интер.

Имаше неколку одлични одбрани до сега.

Одамна приметив и никако да ве прашам... гледам Сампдорија-Лацио и го забележав тој амблем напред на дресот како знамето на Англија што е, а го има и на дресовите на Интер? Па да прашам што знак е тоа, што има значење? :helou:

Тоа на Интер е стар грб на градот. Веројатно и кај Сампдорија е нешто слично во прашање.

Според Inter news составите за вечер:

INTER (4-2-1-3): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Stankovic, Muntari; Balotelli Sneijder, Eto'o, Milito. Coach Baresi (Mourinho suspended)

GENOA (3-4-3): Amelia; Papasthatopoulos, Bocchetti, Moretti, Rossi, Milanetto, Zapater, Criscito; Palacio Suazo, Sculli. Coach: Gasperini

А се вели дека е можно Лусио да одмара а на негово место да настапи Кордоба, во што Јас не верувам:toe:

ццц се кладев дека Интер ке го тепа Челзи =) И цела недела треба да носам дрес од Милан ако не го тепа ,а Милан го тепа Манчестер по грешка :)

Вечер ако игра Интер за кладилници стварно ќе ме разочара имате шанса да си ја решите работата(не дека не е решена:pos2:)

Вечер ако игра Интер за кладилници стварно ќе ме разочара имате шанса да си ја решите работата(не дека не е решена:pos2:)
Какви кладилници бе ние мора да тепаме:toe:,вчера сите изгореа на барса,порто,баерн м,базел денес нема потреба од плашење:toe:

Иди земи си ги парите, нема што да се чека:smir: вечер очекувам победа. И очекувам погодок на Ето зошто редно е и он да проработи.

Абе, не се заебавајте. Вака кога на нероден Шестко му кроите капа, обично ништо не бидува.. знам од лични искуство

Нема мур да киксне али ќе има над 3 гола на утакмицава:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom