Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Дур не видам на Интер.ит јас се надевам на Пандев:) Иначе и вака составов е ТОП.

Уфф она видеото со баџо какви спомени ми разбуди во мене(иако бев многу мал).....се надевам дека ќе биди слично денес и дека ќе обезбедиме предност за во реваншот...најповеќе ќеф ќе ми биди ако го испадниме челзи заради навивачите на јуве и милан бидејќи нон стоп јадат пинерлии за нас за во ЛШ....:smir:FORZA INTER

Ако ја чекате официјалната од Интер, мислам дека побрзо ќе дадеме гол.. :pipi:
Само изненадува формацијава на Челзи.. Нешто налик на Милан со Манчестер.. Доста отворено.. Почнаа храбро.. И потоп!
Ќе направат проблеми со овие офанзивни неколку минути, но мислам дека средината ќе ја добиеме, а со тоа и натпреварот..

Нека ни е со среќа...........за последен пат денес на форумов!

Се надевам утре ке ви пишам за тоа колку било јако чуството да си Македонец кога Пандев му збрцал 2 гола на Чех и ја решил утакмицата!:vozbud:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter: [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto'o, Milito
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter bench:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Toldo, Cordoba, Quaresma, Muntari, Mariga, Pandev, Balotelli

Еве го составот, според Канал 4.
[/FONT]

значи настапуваме онака како ја што посакувам(вав) ..со занети лев бек и во средината мота и дејан со повеќе помош за снајдер на градење на акциите кон голот на чех..јбг:toe: ето има повеќе искуство за вакви натпревари очигледно мур знае што прави..ама стварно не ми е јасно со оваа 4-3-3 формација на анџелоти???..па лани манчестер ни изигра со 4-5-1 и ни ја скрија топката на средината..не знам анџелоти што мисли освен овие калу и ањелка да бидат како крила:toe::toe:нема врска тие нека размислуваат за нив...40 minutes ago:back:

Отидов до центар да гледам....со срека момци.вечер ке дискутираме. :)

Еве бе од официјалната на интер

Champions League: Inter v Chelsea lineups​
Wednesday, 24 February 2010 19:56:35
MILAN - Starting XIs for tonight's last sixteen first leg at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 17 Mariga, 27 Pandev, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.

Chelsea
: 1 Cech; 2 Ivanovic, 6 Carvalho, 26 Terry, 15 Malouda; 13 Ballack, 12 Mikel Obi, 8 Lampard; 39 Anelka, 21 Kalou; 11 Drogba.
Subs: 40 Hilario, 10 J.Cole, 23 Sturridge, 33 Alex, 35 Belletti, 43 Bruma, 45 Borini.
Coach: Carlo Ancelotti.

Referee: Manuel Mejuto Gonzalez (Spain).

Сурко не игра :baeh:

На негово место Мота,не знам како ке се одрази ова врз играта на Интер,изгледа ке го тепа Лампард цело време,да не може да мрдне :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom