Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе улави сте. Кои стравување ги имате од екипа без квалитетни крила??? Средината ке биде најважна, факт.

Syn , I surely Hope not !

Мада се е можно ......

А ако по некоја грешка Кордоба игра ЛЕВ бек -:- Го ебавме ежот ама НАЈВИШЕ !!!! :smir:
Го ебавме ЧОШОТ се вика. а ЕЖ че родиме. Ова процедурално да си знајш за друг пат :)
Иначе, не можам појче готово, склети ме фаќа, се си мислам вечерва играме.
А по пресот се си мислам дека 4-3-1-2 ќе играме со Деки Камби и Занети средина и Ето и Милито напред. Скептик сум за оваа формација.
П.С
Мурињо :zver:
И ко рече дека некој му го украде скудетото од тренерката, не беше така површно то. Суптилно си кажа дека на то се оди.

Само Цезар да брани другите ич не ме интересираат, кој сака и каде сака нека игра.

Мурињо изјави дека не знае, вика: може да се разбуди утре и да не може да гледа со окото, никогаш не се знае со сообраќајките...

Инаку повредите му се од ударот на воздушното перниче, значи претпоставувам дека ептен се праел фраер со колата...

Само Цезар да брани другите ич не ме интересираат, кој сака и каде сака нека игра.

Мурињо изјави дека не знае, вика: може да се разбуди утре и да не може да гледа со окото, никогаш не се знае со сообраќајките...

Инаку повредите му се од ударот на воздушното перниче, значи претпоставувам дека ептен се праел фраер со колата...

Со Ламборџини и ти ке бидеш фраер во Милано бе,се манекенки таму се,чушки :pos::pos:

Вака сеа,Кордоба ако игра лев бек,или не ја гледам утакмицата,или ке се наклукам со диазепами за да можам да бидам смирен коа ке направи некој бисер и коа ке го дриблаат како на мал фудбал.
Капитенот мора да игра таму !!!

Имаш англиска верзија на официјална страна, не ти треба транслејт :)

го прочитав интервјуто али сакав да видам клип
ако нема здравје:smir:

126944-500.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud: Според мене најдобар тренер што сум имал можност да го видам во Интер... секоја чест

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom