Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Логично е тој да коментира, во вторникот кога играа Рома - Катанија коментираше тој, синоќа мислам дека не коментираше ни на МТВ 1 ни на МТВ 3. Така да 99 % е сигурно дека тој ќе коментира вечер. Ќе паѓаат возбудливи метафори од негова страна. :)

Форца Пандев ! :)

Да да, само да е Златко секогаш е интересно со него.

Ајде, мора да победиме, што има подобро од тоа да ги победиш Милан и Јувентус во рок од 4 дена :)

Еве доказ колку јуве е уплаштен дури играат со 4-5-1 само со амаури во напад:toe:,нека стаат и 2 автобуси на гол пак ке изгубат:toe:

Извинете вака шо упаѓам,едно прашање само...Ке ја даваат на некоја телевизија?:smir:

Има и на ИнтерЊуз исто, дека доаѓа на лекарски прегледи... Ја уствари незнам кој е човеков. Бенфика, Портсмут, Валенсија... така нешто прочитав...

Еве доказ колку јуве е уплаштен дури играат со 4-5-1 само со амаури во напад:toe:,нека стаат и 2 автобуси на гол пак ке изгубат:toe:
Диего ќе се уфрла у напад повремено а со другите напагачи мислам дека оправдано отсуствуваат

Мтв 1 сто пати кажавме
Добро,не ме тепај само,нема да листам сеа 5 страни да барам/и така со поминат лимит едвај отварам.

Очекувам Гочето да брцне повторно гол.:smir:

И во весниците во Валенсија пишува дека Фернандез е позајмен во Интер до крајот на оваа сезона.

Извор

И на вики го ставиле у Интер, кој е овој бре ?!?! :|

Oд тоа што го начекав на нет односно од интер форумчиња, имал долга повреда лани, бил наводно одличен техничар, со добар дриблинг и остало, и добар во одбрана, под дифолт со оглед на она кое го бараа претпоставувам дека е centrocapista односно Мунтари иди у три лепе ако ''малиов'' е ѕвер.

Mи се свиѓа ова, типов незнам шо играч е али ми се свиѓа овој потег, од никаде, изненаџење

Таман, по клиповиве игра баш таму каде што ни фали играч, топ.

п.с. И на менаџер е стаен ко mc.

Не ме фаќајте за збор , не знам дал е тој Фернандес или Хернандес али ако е тој тој шо мислам од Валенсија , типов е шпански репрезентативец и одличен техничар \o/

Не ме фаќајте за збор , не знам дал е тој Фернандес или Хернандес али ако е тој тој шо мислам од Валенсија , типов е шпански репрезентативец и одличен техничар \o/
Португалец е, од клиповиве делуе топ, ама знаеме сите дека во истите секогаш ги има само оние добри моменти од фудбалерите, еден Менез беше претставен ко Зидан па у Рома не импресионираше. Битно се пополнуе таа празнина у средина, сега на секоја позиција имаат одлични играчи и добри алтернативи.

п.с. Толдоне, за колку не продаде, за колку :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom