jovanovski
Motherfucker Jones
рома 20-0 да ве победи и тоти се да освои сепак ќе речете дека сте подобри.... енд оф стори
ако не сум во право брише те ми го постов сместа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
рома 20-0 да ве победи и тоти се да освои сепак ќе речете дека сте подобри.... енд оф стори![]()
рома 20-0 да ве победи и тоти се да освои сепак ќе речете дека сте подобри.... енд оф стори![]()
ти пак не ме свати што сакам да кажам ама ок уживај:smir:Па нормално дека ќе бидеме подобри кога Интер има освоено 100 титули повеќе од Рома , како да не бидеме подобри
Овие Телма не се нормални, во програмава пишува Палермо-Сампдорија ќе даваат ??? :uvo:Стварно очекуваат таа да има поголема гледаност од Интер???
Ама зашо сте пристрасни ? Ај ти не ...али Пупонено ненормално .....
У стање сте кофа гоВна (со В) да изедете само од инат/мука или шо и да е .....
Се влегува така на играч кој се смета за најголем талент во Италија ?
Се влегува ВООПШТО така ?
Типот е ретардиран ....значи влегуе во игра во 50мин ..... Пие жут одма , прави бодичек , гази 2ца по глава , мава,тепа и накрај мава волеј у Балотели .....
Тадеи такоџе ....секој старт му беше со крената нога .....Тоа само докажува дека се пичкишта и сакаат да ја повредат екипата за да го јадеме у ЛШ/Италија ....
Срамота ....
Па нормално дека ќе бидеме подобри кога Интер има освоено 100 титули повеќе од Рома , како да не бидеме подобри
ти бе човеку, кажи од кај ти е тоа дека јас сум пристрасен?
значи друг ми беше муабетот, ти зборуваш на една тема и одеднаш го спомнуваш 7-1 против Манчестер, што немаше никаква врска со муабетот, а тоа го правиш со секој, мислиш ќе внесеш доза на нервоза на тој што му реплицираш, затоа јас така ти споменав... на крај на краишта примивте од Рома 6 комада.... чао пријатно...
Па ми споменуваш резултат пред 3 години и тоа во КУП каде интер играше со втор тим...а ги избегнуваш харакирите на Олимпико во СЕРИА А со ПРВИТЕ ТИМОВИ од Интер(1-4,0-4)..што очекуваш да ти вратиме размисли малце другар(барем ти си еден од пообјективните)..
1-2 не ме разбраа добро па ќе кажам директно.....
да речеме дека интер има освоено само една титула а од рома веќе не се бројат... дали вие повторно би навивале за интер? ако навивав за титули и за милиардерски трансфери ќе навивав за реал мадрид а не за рома....
никогаш не сум сакал да навредам навивач на некој тим ако тој тим е послаб или се натпреварува во пониска лига. секој има право да навива за кого сака
се надевам дека ќе ме сватите и веќе еднаш ќе престане оваа омраза (со причина или без причина) на форумов:kesa:
првиот што ме разбраДругар не знам за другите но ја никогаш не сум ширел омраза на форумот без разлика за кој навива тоа е негово право и немам што да докажувам,но да се дроби за еден ист резултат кој нема скоро никакво значење 3 години е тоа е немање доволно аргументи кога се во прашање тимовите.Иначе да те потсетам скоро 99 проценти од навивачите во форумот сме фанови на интер од времето на роналдо досега што значи сме претрпеле многу сушни години(барем јас памтам) сме претрпеле да губиме од Милан 0-6 и пак навиваме за Интер,сме претрпеле поразот во послендото коло за титула од лацио 4-2 и пак навиваме за Интер,..што значи некоја друга љубов или околност не донесе нас фановите на Интер да бидиме подржувачи на овој тим а не титули,антифудбал итн...тоа што ти си навивач на рома не разбирам комплетно и нема што да ти дофрлам итакантаму..ионака јас лично познавам фанови на рома од одамна и не ми е чудно воопшто..едноставно секој си има право да навивам за кој било тим .![]()
друже друг ми беше муабетот, не ми ја сфати поентата
првиот што ме разбра
и не реков дека ти шириш омраза само секогаш кога во ист муабет се спомнуваат рома и интер на форумов.... знам дека нешто се крчка:smir: