Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Истиот во Милано изјави дека било лошо што изгубиле ќе било подобро ако победеле :pos:
Или има трема пред камери или не знам што е работата со него...
Го приметивте ли на клупа као се клатеше напред назад напред назад, има некоај фалинка типот. :tv:

едно другарче во основно така се клатеше среде час, и ја прашавме класната што е финтата со него. ни рече дека кога има страв од нешто така се смирува.
покрет џедаја го викавме :pos2:

Мунтари го повредил Снајдер на тренинг утринава, така да Снајдер е неизвесен :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Мунтари го повредил Снајдер на тренинг утринава, така да Снајдер е неизвесен :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

која утрина бе, не играме во Јапонија. Се се случило пред пола саат. Мурињо сега држи прес па ваљда ќе каже нешто повеќе. Ах бе Мунтари и кога не играш тимот страда поради тебе.

„Медиумите од Италија пренесуваат дека Весли Снајдер е неизвесен за дуелот со ЦСКА откако на денешниот тренинг добил удар во зглобот при еден старт на Мунтари
Извештаите говорат дека Снајдер се здобил со ситна повреда на зглобот на денешниот тренинг во Москва во пресрет на утрешниот дуел со ЦСКА.
Нероаѕудите денеска тренираа на Лужники стадионот и при еден старт на Мунтари, холандскиот интернационалец се пожалил на болки во десниот зглоб.

Се работи за истата повреда на која се пожали Снајдер по дуелот со ЦСКА на Џузепе Меаца минатата недела и поради која плејмејкерот ги одигра само последните 20тина минути од викенд натпреварот со Болоња.

Медиумите говорат дека Снајдер по третманот што го добил од медицинскиот тим ги извадил копачките и заминал кон соблекувалните одејќи нормално но имал болен изглед на лицето.

Во овој момент настапот на холандскиот интернационалец на утрешниот натпревар помеѓу ЦСКА Москва и Интер е под знак прашалник.“ - преземено:toe::toe::toe::toe:

Ја по мечот т.е. ден по мечот со ЦСКА не го ни рачунав, али пак ке кажам, не е исто, Интер без Снајди и ЦСКА без Красич, Интер има Се, буквално Се за да го победи овој тим на ЦСКА, 90 минути да не дадат гол Ето -Милито - Пандев шанса нема, а и со враќањето на Лусио да примат повеќе од 1, исто, не верувам дека ке биде случај.

Ако не игра Снајди, Киву гарант игра лево, Занети иде во средина и тоа е тоа.

А за Мунтари, треба да се убие тој човек, елементарна непогода е, 2012 вода може да му носи !

:nerv::nerv::nerv:
Некој друг да го повредеше Снајдер,ќе сватев,несреќа,ова-она...ама овој тапчово!!!!!АААААА како ме нервира овој...ми ги отвара старите рани направени од Вратислав!!!!
Треба да се ослободиме од него as soon as possible!!!

:nerv::nerv::nerv:
Некој друг да го повредеше Снајдер,ќе сватев,несреќа,ова-она...ама овој тапчово!!!!!АААААА како ме нервира овој...ми ги отвара старите рани направени од Вратислав!!!!
Треба да се ослободиме од него as soon as possible!!!

Ми го зеде зборот, а ја тврдев дека Грешко е недостижен... :tapp:

Елементарна непогода е човеков...

испадна интервјуто со мурињо, засега само на италијанска верзија на интер.ит
не кажува нешто поинаку, демек треба да бидеме претпазливи, да имаме доверба во тимот, оти досега во ЛШ имаме само 1 пораз и тоа кај шампионот барса на нивни терен.
за снајдер рече дека ќе се чека до натпреварот за да види дали ќе игра.

Најдобро би било да не го форсира Снајдер.Можеме да поминеме и без него.
------------Занети--
-Деки-Камби-Мота--
------Пандев-------
-Милито---Ето-----

Или
------------Киву-
Занети место Деки---//-
--//------------

50369816.png

почнале и карти да продаваат :)

Статус
Затворена за нови мислења.