Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mourinho To Raid Real Madrid In January - ReportsДобро е да се засили одбраната со играч како Пепе, а Higuain би бил замена за Балотели. Иако шпекулација има логика во ова. Балотели во Реал, овие двајца во ИНтер.

Пепе шанса нема , башка што минатата сезона мислам дека имаше сериозна повреда на ногата и го пропушти првиот дел од сезоната . Стандарден репрезентативец стана , еден од поомилените играчи на Шустер , тешко дека во блиска иднина овој играч ке замине од Реал . Е сеа за Хигуаин, доколку би бил фан на Реал неда би се противел за негово заминување од тимот , ке видите дека за година , две дечково ке разара а верувам дека за истото се свесни во Реал Мадрид . Главен проблем кај него е што нема загарантиран првотимски статус и тоа може да биде главна причина за негово евентуално заминување . Али што е со Кварезма , Мансини , Адри , не верувам дека Хигуаин би избрал клуб со толкава конкуренција каде повторно нема да има загарантиран првотимски статус .
Би било супер за Интер да се реализира втората опција од оваа шпекулација иако премногу неоптимистички гледам на истата , за првата реков , теорија нема .

Пепе шанса нема , башка што минатата сезона мислам дека имаше сериозна повреда на ногата и го пропушти првиот дел од сезоната . Стандарден репрезентативец стана , еден од поомилените играчи на Шустер , тешко дека во блиска иднина овој играч ке замине од Реал . Е сеа за Хигуаин, доколку би бил фан на Реал неда би се противел за негово заминување од тимот , ке видите дека за година , две дечково ке разара а верувам дека за истото се свесни во Реал Мадрид . Главен проблем кај него е што нема загарантиран првотимски статус и тоа може да биде главна причина за негово евентуално заминување . Али што е со Кварезма , Мансини , Адри , не верувам дека Хигуаин би избрал клуб со толкава конкуренција каде повторно нема да има загарантиран првотимски статус .
Би било супер за Интер да се реализира втората опција од оваа шпекулација иако премногу неоптимистички гледам на истата , за првата реков , теорија нема .
Знам дека шансата за тоа е многу мала, но кога би бил вклучен и Балотели во зделката работите ќе се олеснат. Се разбира доколку Реал е вистински заинтересиран за него.
Рано е за вакви шпекулации. Има време за тоа, сега немаат медиумите работа па мораат нешто да си пишат.

Следна година според мене доаѓат Агуеро,Тиаго Силва и уште еден среден ред.

Nelson Rivas has been ruled out for four months with a nasty cruciate ligament injury and the coach is looking at the Real Madrid man as an interim replacement.

нормални ли се овие бе пепе стандарден репрезентативец , играч за кој реал плати преку 25 мил евра ќе биде привремена замена за ривас аман бе со овие гол.ком

Nelson Rivas has been ruled out for four months with a nasty cruciate ligament injury and the coach is looking at the Real Madrid man as an interim replacement.

нормални ли се овие бе пепе стандарден репрезентативец , играч за кој реал плати преку 25 мил евра ќе биде привремена замена за ривас аман бе со овие гол.ком

Жал ми е за Ривас, навистина малер го фати :(. За гол.ком, и тие треба нешто да напишат. Тешко да се оствари таков трансфер!

Decki edno prasanje na koe go znam opgovorot, ali imam nevernik tuka do mene pa mora da ve zamolam za informacii koga igrase Batistuta u Inter? Ako imate nekoj link pisete go posto ziv me izede ve molam.

2003 дојде во јануари и си замина во јуни!
п.с. Цел ден неам интернет а со тоа неам форум а со немање форум немам фан-клуб интер а со немање фан клуб интер ИМАМ ДОСАДА!

Мурињо вечерва ќе бил на стадионот во Констанца да го гледа во живо натпреварот Романија-Франција. Џовани Бекали го поканил. Се согласил да дојде да му направи чест бидејќи се знаеле 12-13 години. Неофицијално Мурињо е дојден за да го гледа Радои, а според шпекулациите, можеби и заради некој друг од романската репрезентација, најверојатно играч на Стеауа. Ај да видиме што ќе испадне од ова.
Иначе во врска со ова,јас читав дека Мурињо бил во Романија,но со намера да го погледне Богдан Лобонт!Голманот на Романија!Супер голманче е!Имаше 3 одлични интервенции при резилтат 2-1,а бранеше и во Фиорентина година и пол и беше повеќе од одлична замена за Фреј додека овој беше повреден!

Иначе во врска со ова,јас читав дека Мурињо бил во Романија,но со намера да го погледне Богдан Лобонт!Голманот на Романија!Супер голманче е!Имаше 3 одлични интервенции при резилтат 2-1,а бранеше и во Фиорентина година и пол и беше повеќе од одлична замена за Фреј додека овој беше повреден!

Се сомневам дека Лобон го мерка Мурињо ние го имаме Цезар и еден Толдо на клупата не знам зошто ни е уште еден голман што ќе му правиме.:smir:

Се сомневам дека Лобон го мерка Мурињо ние го имаме Цезар и еден Толдо на клупата не знам зошто ни е уште еден голман што ќе му правиме.:smir:
Абе Толдо е веќе 35-6 години па може Мурињо има план да се ослободи од него па да го донесе Богдан Лобонд,кој може да биде одлична замена за Цезар во случај на повреда....:salut:

Абе Толдо е веќе 35-6 години па може Мурињо има план да се ослободи од него па да го донесе Богдан Лобонд,кој може да биде одлична замена за Цезар во случај на повреда....:salut:

Мурињо ако сакаше да се ослободе од Толдо ќе го стореше ова лето и ќе го продадеше во Киево и тоа за добра пара затоа не лафи така..:smir:

Незнам што се плановите,но знам дека Лобонт е одличен голман!

Медиумите во Романија шпекулираа дека е дојден да ги гледа Мирел Радои, Богдан Лобонт и Дорин Гојан. Пред малку гледав клип во кој прво излегува од хотелот кај што бил сместен Мурињо Мирел Радои, а минута по него Виктор Бекали и Мурињо што значи дека Мурињо се сретнал со Радои. Браќата Бекали викаат дека можно е Радои да отиде во Интер зимава или најдоцна наредното лето. Моментално цената му била помеѓу 11 и 13 милиони евра.
Се согласувам дека голманот на Динамо Букурешт - Лобонт е одличен голман, ама го имаме Цезар и не верувам дека би се согласил да дојде за да биде резервен голман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom