Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кварезма денес полни 25 години :). Нека му е среќен роденденот!

Еве и одмене среќен роденден на Кварезма.
Му посакувам успеси со Интер.:salut:

Не е грешка

kallonix7.jpg

Тројката ја повлекоа пред околу 2 години. Пред тоа, имаше неколку играчи кои беа тројка во Интер...

Калон, пред него имаше еден Колонезе (кој беше прилично стандарден играч) и еден Марцелари или нешто слично (околу 2000 година)

A знаете кој играше последно тројка 2 сезони?

Бурдисо :)

Да бе пред 2 години ја се забораив, али важно е повлечена а исто треба да се направи со 4 на Занети.

Од прлилика ќе биде тоа..
Ме интересира што се случува со Роналдињо. Не игра 2 натпревари со ред, а и за тука е изоставен..

Роналдињо мене ми се чини дека може да го снајде иста судбина како Ривалдо. Се сеќавате ли што му направи коњот Анчелоти на човекот? Тотално го уништи.

Да бе пред 2 години ја се забораив, али важно е повлечена а исто треба да се направи со 4 на Занети.
Чукни во дрво, какво повлекување оставиго Капитенот да си живеет уште 100 години.
Бројки повлекуваат на покојни.:nenene:

Чукни во дрво, какво повлекување оставиго Капитенот да си живеет уште 100 години.
Бројки повлекуваат на покојни.:nenene:

Абе не мора да е покоен!!! Треба само да е пензиониран. Он си има за играње уште 4-5 сезони али ја мислам унапред.
Не сум луд да зборам такво нешто. Попрво ќе се утепам него ли да кажам лош збор за Занети!!!

Vreme je doslo da pokazime koj e koj vo Serie A! Momci, utakmicava za pobeda na nashiot tim ima koef 2.6 taka da jas veke ja izigrav za 3.000 den. Ima nekolku pricini poradi koi bi vi preporacal da go napravite istoto i vie! Kako prva e onaa patriotskata pricina, navivacka strast, kon klubot za koj se davame... Vtora pricina e loshata forma na Milan, za kogo bi kazal deka i pokraj toa sto ima 2 pobedi vo niza, sepak mislam deka nema sansi na ovaa utakmica, bidejki nivniot stolb vo odbranata Nesta nema da igra, isto taka nema da igra ni Pirlo za kogo Anceloti znaeshe da kaze: "Toj e srceto na Milan, celata igra na Milan pocnuva od Pirlo!"... povredata na Borielo, i loshata forma na Ronaldinho, koj povtorno bi bil na klupa, dokolku ne se sluci nekoj poteg kako vo minatoto koga Berluskoni znaeshe da slezi do soblekuvalni i da mu kaze na Anceloti vecerva ke go igras Ronaldinho!!! I kako posledna pricina e Mourinho, koj sekogas gi pobeduval taka narecenite golemi timovi, t.s. derbi duelite.. protiv bilo koja ekipa vo Portugalskoto i Angliskoto prvenstvo!! Toj ke posakuva pobeda vecerta, pa ako treba ke ufrli i 3 spica vo tekot na igrata!! I kako za kraj imam edna zelba, da go pobedime Milan bez da primime gol, neka bide 1-0, 2-0, 3-0... samo da ne se primi gol... onaka za keif na dushata!!

И уште една причина Милан оваа сезона секогаш примал гол.
Јас се плашам само од две работи Матрикс е многу бавен и Пато и Кака ќе си го работат се надевам тука ќе попунат Мајкон и Кордоба и секако се надевам дека Шева после 2 години за никаде игра баш против нас да не даде господ да се разигра.Дербито би требало да биде многу интересно а нападот 90% сум сигурен ќе е Мансини,Ибра и Кварезма.

Роналдињо мене ми се чини дека може да го снајде иста судбина како Ривалдо. Се сеќавате ли што му направи коњот Анчелоти на човекот? Тотално го уништи.

Кога Роналдињо замина во Милан во МакСпорт имаше наслов "Доаѓаат како мега ѕвезди, а си заминуваат од задна врата"...така му се деси на Ривалдо, а на Роналдињо...изгледа истата судбина ќе го снајде :icon_neut...сепак останува да видиме :)

И уште една причина Милан оваа сезона секогаш примал гол.
Јас се плашам само од две работи Матрикс е многу бавен и Пато и Кака ќе си го работат се надевам тука ќе попунат Мајкон и Кордоба и секако се надевам дека Шева после 2 години за никаде игра баш против нас да не даде господ да се разигра.Дербито би требало да биде многу интересно а нападот 90% сум сигурен ќе е Мансини,Ибра и Кварезма.

Забораваш една работа , оваа година имаме тренер , за разлика од минатата , Мурињо е човек кој учи од своите грешки , така да доколку увиди некоја слаба страна во тимот , работи на случајот , а минатата сезона Интер ја играа буквално истата игра на секој меч , со никаков новитет , затоа и беа премногу очигледен тим , среќа имаа добри индивидуалци кои беа способни да ја донесат титулата во Калчото.

Уживајте , ова е само 5то коло , имаат лесна група во ЛШ што максимално ке биде искористено , така да очекувам да стартуваме од првата позиција во вториот дел од сезоната .

Забораваш една работа , оваа година имаме тренер , за разлика од минатата , Мурињо е човек кој учи од своите грешки , така да доколку увиди некоја слаба страна во тимот , работи на случајот , а минатата сезона Интер ја играа буквално истата игра на секој меч , со никаков новитет , затоа и беа премногу очигледен тим , среќа имаа добри индивидуалци кои беа способни да ја донесат титулата во Калчото.

Уживајте , ова е само 5то коло , имаат лесна група во ЛШ што максимално ке биде искористено , така да очекувам да стартуваме од првата позиција во вториот дел од сезоната .

Ocekuvash prva pozicija vo vtoriot del na sezonata? Abre jas ocekuvam do dekemvri da napravime 10 boda prednost na prvo mesto... :pos2:
Ova kolo pobeduvame, a ovie site zad nas ke kiksnat.. Juve vo Genova, Lazio vo Torino, taka da ostanuvame sami na vrvot...

Ocekuvash prva pozicija vo vtoriot del na sezonata? Abre jas ocekuvam do dekemvri da napravime 10 boda prednost na prvo mesto... :pos2:
Ova kolo pobeduvame, a ovie site zad nas ke kiksnat.. Juve vo Genova, Lazio vo Torino, taka da ostanuvame sami na vrvot...

Дал 10 бода , дал 5 сеедно , до тогаш би требало да се направи пристојна предност иако распоредот е тежок , али како што приметивте , настапот во ЛШ влијае врз сите тимови , Интер едвај со бункерот на Лече , Јуве 1-1 со Катанија , Фиоренитна и Рома беа надиграни и поразени на гостувањата , е сега со оглед дека имаме стварно прелесна група нормално е да имаме и мала предност за разлика од другите тимови . Сепак , супер би било да се победи во Недела , Милан имаат одлична средина и напад али најслабата страна и оваа година а и претходната им беше одбраната која на секој меч сезонава примаше гол . Ако можеа Џенова и Болоња да им дадат по 2 гола , зашто да не и Интер . :toe:

Фиго има повреда на стаполото, мала фрактура, што не бара операција. Не би требало ова да претставува проблем сега за сега бидејќи имаме солиден состав а и сеуште сезоната не е во полн ек.

Секоја екипа е добра колку што е добра најслабата карика во тимот. Милен ќе биде добар онолку колку што одбраната ќе успее да се справи со противниците. Се дур не направат радикални промени во дефанзивата не се плашам.

Кај нас е проблем средниот ред, колку добро ќе изиграме во тој дел на теренот толку добро ќе поминуваме на натпреварите. Очекувам три бода од дербито, но неблагородно е да се прогнозира исходот на ваков натпревар, зошто владее посебна мотивација, желба енутизијазам помеѓу играчите, претходната форма не е релевантна. Се се заборава за минатото битни се само тие 90 минути така да ќе биде многу интересно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom