Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Думан што бараш во Италија , на шетња или ?!
да ја продолжам работната виза, бидејќи ми истекува на 24 октомври, не за друго сакам во секое време да имам виза..а инаку во македонија работам .

ејј думан, без поклон да не си се вратил!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
хаха се зезам, убаво да си поминеш!

ејј думан, без поклон да не си се вратил!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
хаха се зезам, убаво да си поминеш!
Поклон победа над Катанија...
А знаете кој ја води катанја, највероватно идниот тренер на Интер Валтер ЗЕНГА(кога тогаш еден ден овој ќе се врати во Интер).

Поклон победа над Катанија...
А знаете кој ја води катанја, највероватно идниот тренер на Интер Валтер ЗЕНГА(кога тогаш еден ден овој ќе се врати во Интер).

не бе нова династија со мурињо на чело ...... а како негов наследник хавиер занети :vozbud:

не бе нова династија со мурињо на чело ...... а како негов наследник хавиер занети :vozbud:
Ако Мурињо не успее во наредниве две години да ја освои лигата на шампиони, е тогаш од искуство знам што може да направи Масимо Морати...

Вчера некој прашуваше што е тривела. Рикардо Кварезма најубаво си објаснува во клипчево. Btw одличен техничар е! Малку фудбалери успеваат да изведат слободни удари со оваа техника, а најчесто се неодбранливи :).

http://www.uefa.com/trainingground/index.html#34004/2048/705443

Еве овде одприлика објаснува што е тривела,то му иди ко че ја пуца со надворешна:)

Вчера некој прашуваше што е тривела. Рикардо Кварезма најубаво си објаснува во клипчево. Btw одличен техничар е! Малку фудбалери успеваат да изведат слободни удари со оваа техника, а најчесто се неодбранливи :).

http://www.uefa.com/trainingground/index.html#34004/2048/705443

:smir:

Се извинувам не сум го видела клипчето :kesa:. Ако некој не го погледнал или ако сака повторно да го погледне...

Се извинувам не сум го видела клипчето :kesa:. Ако некој не го погледнал или ако сака повторно да го погледне...
Не е битно. Јас го гледав вчера, ама денес пак. Човекот е неверојатен...

Мурињо: Моќните инвеститори се за доброто во фудбалот
Влезот во светот на фудбалот на моќниците од Abu Dhabi United Group (ADUG) преку Manchester City отворија голема тема на многумина ...

Еден дел од публиката, претпоставените и играчите не ги одобрија ваквите настани, во кој парите сепак можаат многу да ја завртат сликата во тимскиот фудбал.
Еве ја меѓу другото и изјавата на Мурињо за ваквите настани.
- Не сум ништо против Abu Dhabi United Gruop или сличните примери. меѓу другото работев кај Роман Абрамович три години, човекот кој ја започна таквата политика во фудбалот. Со него имав одредени недоразбирања , но човекот живееше 24 сати со фудбалот. Имаше многу позитивна енергија, страст спрема тоа што го работаше и тоа беше добро - на тој начин размислува Мурињо, при што продолжи. - Мислам дека мораме да ги подржуваме таквите примери. Тие не го загушуваат фудбалот, можат само да го унапредат целокупниот спорт, па така верувам дека и примерот со Манчестер Сити ќе биде добар. Што се однесува домене, такви вложувачи нека има што повејќе. Секако дека ќе биде многу поинтересно.
интервју на ИНТЕР КАНАЛ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom