Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Италија односно на еден Италијански форум луге кои ретко грешат се вели дека работата е завршена за Кварезма и фали само ДА од Морати но Морати не го сака Кварезма ако го сакал Кварезма ќе бил земен уште пред два месеци.
Инаку ако дојде Кварезма би теребало тоа да се случи денес утере тешко бидејки денес Интер ја давал листата за ЛШ.Некои велат во 19ч ќе е во Милано.

Морати(тренерот) требаба знае дека на оваа формација ни треба уште едно крило брзо и техничар а не желката Фиго.На оваа формација на Мурињо и требат брзи играчи кој брзо се трансформираат во фаза на напад а не да го чекат Фиго цело време.

433px-Ricardo_Quaresma_na_Exponor.JPG

Кварезма пристигнааааа!!:vozbud:

Не, не, немој така, со Манчини стигнаа до полуфинале во ЛШ, и испаднаа од Милан ради гол на гости (0-0, па 1-1, Мартинс го даде за нас...). Но факт е дека Манчини беше само стратег за во Италија, но не и пошироко. Изгледа требаше како оние Швеѓанине да направиме, со 2 тренери, Манчини за Италија, Мурињо за Европа... Нормално дека се зезам, супер сме и вака, леле, големото чудо, 1-1, и тоа против Сампдорија, и тоа на гости пред преполн стадион, готово, светот се руши...:smir:

FORZA INTER!
Ај поубаво провериси и ќе видеш дека тоа беше со КУПЕР

Нема врска сликава , ставена е сликава на википедија и стои истава месец неда уназад таму, ако не и више .

Не е заебанција конечно Кварезма во Интер после 2 месеци тромозење и тегавење

Inter-Quaresma: è fatta

Stampa articolo | Invia articolo | Commenti:2
commento.gif

I nerazzurri hanno strappato il sì al Porto: nei prossimi giorni Mourinho avrà alla Pinetina l'esterno che mancava per completare l'organico. Pelé finirà invece al club lusitano

0K6BG2ML--346x212.jpg
Ricardo Quaresma è un giocatore dell'Inter. Afp

MILANO, 31 agosto 2008 - L'ultima puntata della telenovela Quaresma si è consumata nel pomeriggio. L'Inter ha chiuso la trattativa per l'esterno del Porto, che entro qualche giorno sarà a disposizione di Josè Mourinho mentre Pelé farà il percorso inverso.
Negli ultimi giorni le difficoltà di Branca e Oriali nel convincere il presidente del club portoghese avevano tolto un po' di fiducia, tant'è che anche Massimo Moratti ieri sera aveva espresso i suoi dubbi. Ma alla fine l'Inter è riuscita a strappare il sì al Porto, dopo aver convinto settimane fa il giocatore, che peraltro era ai margini della squadra.
Con Quaresma Mourinho chiude il cerchio, con tre esterni di ruolo (Figo, Mancini e appunto Quaresma) più Balotelli che è già stato utilizzato in quel ruolo. Ora si attende solo l'annuncio ufficiale da parte dell'Inter ma l'affare è definito in tutti i dettagli.

http://www.gazzetta.it

Се согласувам дека треба да си ја следиме нашата игра, ама сепак, ретко фан на Интер да не се израдува на пораз на Милан и обратно :wink:.
Се согласувам со Umbra дека поразите на Милан и Јуве се исто како интер да победил...
Затоа благодарност до Болоња, ги бодрев исто како Интер:vozbud:да играше.

Се согласувам со Umbra дека поразите на Милан и Јуве се исто како интер да победил...
јас кај другар ми бев скокнав кога го примија вториот гол!!!

п.с. Ме фанаа во лагата :pos2: сликата е од википедиа!
Ама тоа што е веќе пристигнат пристигнат е во 19.00 според последните информации!

И на калцомеркато објавија Кварезма во Интер
Во следните часови ќе пристигнел во Милано

www.calciomercato.com

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Официално:
во 19.08 дефинитивно Кварезма стана играч на ИНТЕР.
Честитки за новото име во Интер

Официално:

Додека не го видам како го држи дресот во раце, во друштво на Мурињо и Бранка, не верувам... :smir:

Ај и јас да си признаам дека скокав од радост кога Болоња ги дадоа головите :). Татко ми не можеше да ми се изначуди :pos2:. Ми го разубавеа денот :pipi:.

ЈЕЕЕЕЕЕЕЕ ај честито ако е готова работава Кварезма:vozbud:
Очајно многу ќе фали таков играч ако не дојде он.
Вчерашната утакмица не беше нешто најсјајно, ама има уште 37 кола така да не се замарам многу:wink: Ќе им треба време да се уиграат!

До вчера не се замарав со Јуве и Милан, кој како изиграл, т.е да славам ако изгубиле, ама коа видов колку гомнојадци и педери има што пушат к** за Интер, тоа ќе се смени од сеа :pusk:

Официално:

Дај Боже да дошол, ама ај за секој случај да се стрпиме уште малку да го видиме прво па да почнеме со честитки :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom